Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:12:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на siiu - 08.08.2009  (Прочетена 26454 пъти)

siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« -: юли 09, 2009, 13:38:49 »

Първи опит от мен!
Дано се получи, ако да - Честито ти темичка smile
« Последна редакция: юли 09, 2009, 20:24:49 от siss » Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 09, 2009, 13:57:32 »

Честита темичка и от мене  Bravo Записвам се да следя последните приготовления около твоята така романтична морска сватба на плажа yahoo
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 09, 2009, 14:00:54 »

Честита темичка и от мен и аз се записвам на опашката да следя твоите вълнения и приготовления за големия ден  danceg
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 09, 2009, 14:03:48 »

siiu честита темичка и приятна подготовка. Чакаме инфо и снимки разбира се give_rose
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #4 -: юли 09, 2009, 14:18:24 »

Хайде и аз сред булките-любопитки. Ама то не е само до любопитство - и много ценна информация се обменя  good
Желая ти спорна подготовка!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 09, 2009, 14:44:37 »

Честита темичка, спорна подготовка и много спокойствие! Всичко ще бъде прекрасно!
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 09, 2009, 14:54:53 »

siiu, честита ти темичка. Нека подготовката за вашия ден мине без проблеми. smile Всичко да стане по начин, по който ти си си представяла. good
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 09, 2009, 14:58:20 »

Честита тема на още една морска булка. Успех с подготовката Wink
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 10, 2009, 09:56:56 »

Много ви благодаря момичета, толкова се зарадвах като видях темичката днес  Girl_hide
Не мога да повярвам че остава само месец  pardon  Струва ми се че всичко е просто една мечта, каквaто винаги е билa...но се събуждам всеки ден и си казвам на 8 ще съм булка и ще се омъжа за най-прекрасния човек на света, след тези думи просто нищо не може да развали настроението ми  girl_in_love
Сегааа, да поразкажа за подготовката...
Ще започна с годежа... знаех че скоро ще има предложение, но никога не съм предполагала че може да е толкова романтично... Милото ми каза че има изненада за мен и в посочения ден трябва да съм готова в 18 ч., да не се храня преди това и да изглеждам както той каза "както винаги прекрасна"... чесно казано бях малко разочарована след тези думи тъй като първото което му идва на ум на човек е разбира се - вечеря, романтична обстановка и накрая пръстен в чашата с шампанско, НО ние този сценарий вече го бяхме изиграли преди година и нещо с нормален пръстен просто подарък. И когато отново предположих че ще е вечеря малко се разочаровах, но все пак очаквах предложение... Дойде заветния ден, точно в 18 ч,аз съм готова и чакам да ме изненадат  smile обаче любовта както винаги трябваше да закъснее за да види после колко съм нетърпелива  pleasantry  Качихме се на колата и потеглихме, аз се правя на непукист и нищо не казвам ама вътрешно всичко ми е наопаки  insane  Попътувахме извесно време и накрая спряхме пред един замък (тук в Германия доста ги има,но този беше изключително красив) влязохме, а на портата ни посрещна прислужника на замъка (като казвам прислужника имам предвид точно като онези времена когато е имало лордове, замъци и прислужници  Girl_hide ) в момента в които влязохме се оказахме в огромна зала, с около 160 човека върте, всички бяха настанени на дълги маси и си пийваха кротко. След като влязохме прислужника обяви на цялата зала, че така чаканите гости Лорд Хензел (милото) и неговата любима са пристигнали... след тези думи аз бях в абсолютен шаш, нямах идея какво става  huhhuh.gif Настаниха ни и тук ще обясня малко за какво точно става въпрос тъй като този тип мероприятия са типични предимно за Германия. Така наречената "Крими динер", представлява официална вечеря, която се прави най-често в старинни замъци и по времето на която се разиграва театър, в който някой от гостите приемат участие. Та седнахме ние, наляха ни прекрасно шампанско и зачакахме да започне представлението. Искам само да уточня, аз до този момент никога не бях посещавала такава вечеря и идея нямах какво става.
След около 10 мин, започна представлянието, излязоха двата прислужника на замъка и ни разказаха, какъв е повода на събирането ни днес. Цялата история беше, че лордът-собственик на замъка е починал, съпругата му е полудяла след загубата му и сега тя иска да продаде замъка, ние сме гости и ще наддаваме на търг за замъка. През това време се влкючиха и други актьори, но изведнъж двамата прислужника започнаха ожесточено да се карат, след което дойде лекаря на лудата съпруга и ги прекъсна с думите (тук е съществената част) -"защо трябва винаги да се карате, има толкова много любов по света, толкова много хора се обичат, ето например Лорд Хензел и неговата любима" след тези думи аз изпаднах в още по-голям шок, тотално ококорих очи, а милия ми мъж вместо да ми обясни, стана и отиде при актьорите в центъра. Започна да говори (като половината аз просто не помня), да обяснява кой е той и с кого е дошъл. След това започна да говори за мен, колко ме обича, какво представлявам аз за него и т.н. (представяте си предполагам моя ококорен поглед на проскубана кокошка) Преди тотално да припадна, милото ме помоли да отида при него и докато аз вървях към сцената, той каза че има да ме пита нещо много важно (чесно ви казвам как съм стигнала до тая сцена идея си нямам, все едно бях в сън) Спрях пред него, а той милия падна на колене, извади пръстена и каза - "не минава и миг без да мисля за теб и не бих просъществувал и секунда без твоята любов, затова те моля да станеш моя съпруга"
Аз бореща се с напиращите сълзи едвам успях да промълвя "Да", след което един от актьорите започна да крещии "тя каза да, тя каза да", последваха аплаузи и много, много прекрасни моменти...

Мисля че ако продължа да пиша, ще ми изтрият поста  pardon
Ами това е нашето начало, силно се надявам да имате търпение да прочетете всичко това и то да ви трогне и да ви направи съпричастни към моето щастие.  give_rose
По-късно ще продължа с началото на подготовката и т.н.

« Последна редакция: юли 10, 2009, 10:31:00 от siiu » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 10, 2009, 10:22:05 »

Честита тема, мила!
Много вълнуващ разказ, дано приказката ви продължи все така красива и изпълнена с любов!
Чакам с нетърпение да споделиш нещата около подготовката, как се чувстваш и въобще всичко около Големия ден!  heart
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 10, 2009, 11:13:05 »

siiu, голямо преживяване сте си спретнали! Мога да те уверя, че това беше супер интересно за четене, така че, не се притеснвай да пишеш още и още интересни неща.
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 10, 2009, 11:32:48 »

Страхотно предложение.Bravo Разказвай, разказвай......  Wink
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 10, 2009, 11:40:44 »

Търпение ли...прочетох го на един дъх. Това е едно от най-романтичните неща, които съм чувала. Страхотно преживяване! Продължавай да пишеш...за вашата приказка  smile
Активен
siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 10, 2009, 12:07:42 »

Благодаря ви момичета, много сте мили  give_rose
Добавих снимчици в галерията на това, което е тук при мен в Германия. За съжаление всичко друго е в Бг, но ще кача по-натам още снимчици на примерни букети, рокли и т.н.
По-късно ще пиша за подготовката, за сега приятно гледане  smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 10, 2009, 12:47:56 »

Страшно романтична история  cray .
 Разгледах снимките толкова сте сладки двамата и много лъчезарни Bravo
Разказваш много увлекателно продължавай  yahoo
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7   Нагоре