Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 22, 2024, 12:33:31

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Хормоналните проблеми  (Прочетена 301136 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 10, 2008, 10:39:00 »

Ами поръчах си го една билкова аптека.Но момичета то не е много сигурно че от него са се оправили нещата.Ама аз го отдавам на това щото хапчета не пия.А може и да са се нормализирали нещата и за това да няма кисти.На мен познати ми ги похвалиха тези билки.То е смес от билки и цената не е високаи са си от билкова аптека.5лв стува пакета който е за два месеца.Просто ме е страх да ги препоръчвам защото не ми ги е изписвал лекар.Тя е билкова смес от различни билки.Пие се два месеца и след това се пият билки за овулация които пак са смес.Моя приятелка така си оправи нещата и ми ги препоръча и аз реших да ги пробвам а и из форумите попрочетох за тях.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 885


www.pukamuka.com


Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 10, 2008, 11:03:36 »

Ами поръчах си го една билкова аптека.Но момичета то не е много сигурно че от него са се оправили нещата.Ама аз го отдавам на това щото хапчета не пия.А може и да са се нормализирали нещата и за това да няма кисти.На мен познати ми ги похвалиха тези билки.То е смес от билки и цената не е високаи са си от билкова аптека.5лв стува пакета който е за два месеца.Просто ме е страх да ги препоръчвам защото не ми ги е изписвал лекар.Тя е билкова смес от различни билки.Пие се два месеца и след това се пият билки за овулация които пак са смес.Моя приятелка така си оправи нещата и ми ги препоръча и аз реших да ги пробвам а и из форумите попрочетох за тях.

Мила може ли да кажеш какви са тези билки. Според мен няма от какво да се притесняваш - това нее е лекарство, което трябва да се изпише от лекар, а е билка.  good А и щом има ефект според теб - давай смело  girl_wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 10, 2008, 12:14:59 »

Ами да ти кажа това е билкова смес в която незнам какви билки точно има.Аз не познавам билките.Ще погледна довечера на пакета какви билки пише защото там са си указанията как се приготвят и как се пият.И ще ги напиша.Ами при мен явно има някакъв резултат.После съм решила да пия тези за овулация.който ги е пил по форумите бързичко е забременял.Така че съм решила да рискувам.Билковата аптека е в София и на мен ми ги пратиха с куриер билките два огромни пакета.един пакет стига за около два месеца може и повече.Казвам ви че не смея да ги препоръчвам защото незнам дали могат да навредят а аз не съм лекар за да знам каква е анамнезата на всеки и дали може да ги пие.Аз като говорих с жената която ми ги прати тя ме разпита подробно  какво ми има.По принцип тя така на самолечение не дава.Тоест трябва да ви е прегледал лекар и да се знае какъв е проблема.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 12, 2008, 15:58:48 »

Eто и ги и моите изследвания.Дайте някакъв коментар.
Естрадиол 76.07
 pmol/l 
 FSH 5.26
 IU/ml 
 Тестостерон 0.43
 nmol/l 
 
 LH 2.02
 IU/ml 
 Пролактин 288.80
 /u/ml

Изследванията са правени на 4 ден от цикъла.Благодаря ви предварително
   
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 12, 2008, 16:00:11 »

gucci, дай референтни стойности!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 12, 2008, 18:18:36 »

Естрадиол 76.07
 pmol/l М(49.6-218)Ж(фазиF:90.1-716,O:243-1509,L:147-224,postmenoph.36.7-145)
 
 FSH 5.26
 IU/ml М(до12.4)Ж(фазиF:.до12.5;O:до21.5L:до7.7;Postmenoph.:до134.dirol
 
 Тестостерон 0.43
 nmol/l М (9.9 - 27.dirol Ж (0.22 - 2.9)
 
 LH 2.02
 IU/ml М(до8.6)Ж(фазиF:до12.6;O:до95.6;L:до11.4;Postmenoph.:до58.5)
 
 Пролактин 288.80
 ?/u/ml М (86 - 390) Ж (72 - 511)
 
Активен
elenceto
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 130



Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 13, 2008, 09:46:50 »

Естрадиола , както виждаш е под нормата.Естрадиолът е индиректен показател за наличието на качествена яйцеклетка. Това е динамичен хормон и следващият месец може да бъде в норма.Обикновено при нисък естрадиол /не е задължително/ цикълът може да се окаже дълъг, както и склонност към образуване на кисти.
По отношение на FSH и LH , знаеш , че отношението трябва да е 1:1/друго съотношение, както в твоя случай е показател за поликистоза/.
Все пак лекаря ти ще ти ги разчете най - добре!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 13, 2008, 10:06:25 »

Проблема е че лекаря не ми е искал тези изследвания а аз сама си ги пуснах защото така прецених.Така че няма как да цъфна с тях при него.по принцип знам че естрадиола може да се покачи и на 12-14ден от цикъла пак ще ги пускам хормоните за да видим промяната.Моя цикъл е доста по дълъг когато не пия хапчета -около 33-35 дена.Когато пия хапчета естествено е 28 дена.
А за ЛХ/ФСХ знам че трябва да е така но се надявам и при него да има промяна на 12-14 ден като го пускам отново.Благодаря за мнението наистина ми е много нужно да и мам повече мнения по въпроса.Радвам се че поне тестостерона и пролактина са в норма.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1208



Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 14, 2008, 08:09:51 »

gucci мила резултатите са ти почти перфектно  give_rose-защо да не можеш да отидеш при лекаря с тях-просто си проявила самоинициатива  Wink а и за твое успокоение!!! и на мен цикъла ми е 30-35 дни, но аз лично от това не се притеснявам, защото на доста места четох, че е съвсем нормално. Ще чакам да пишеш за резултатите от 12-14 ден, но нали няма да пускаш всичките?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 14, 2008, 08:23:42 »

Ще пускам Естрадиол ЛХ и ФСХ.Продължавам да пия чайчето за кисти и после почвам чайчето за овулация дано да е резултатен.на 8 юни трябва да спра чая за кистите и да почна този за ову.Като направя изследванията ще пиша.Много ме притеснява този естрадиол че е така нисък.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1208



Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 14, 2008, 16:40:22 »

айде gucci стискам палци съотношението да е добро  и да се нормализира този естрадиол! Аз вече съм по-спокойна, сега чакам цикъл и после да видя кога е овуто и почваме  yahoo danceg с опитите-не се настройвам негативно, а напротив само положително-пък дано помогне!  good
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1208



Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 29, 2008, 08:12:40 »

gucciкакво стана с повторното взимане на хормоните? Ходила ли си? Знам, че трябваше да е тези дни!?!
На мен ми дойде вчера и съм адски щастлива  yahoo yahoo danceg, защото поне няма да пия хапчета за предизвикване, но този път не е бил като никой друг-едвам се държах на краката си, страшни болки, никога не бях изпитвала такова нещо!  :'(Направо едвам едвам успях да се прибера и взех един Аулин, легнах и 40 минути не можах да си намеря място-една колежка каза, че това било от кистите-най-вероятно съм била спукала някоя!  cray :'(Но хубавото е че днес не ме боли и ще изчакам да минат 12-14 дни и да ходя да ми мерят периода на овуто, което все пак ми е една от целите!  smile smile
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 29, 2008, 08:51:23 »

Утре ще ми взимат кръв.аз от няколко дена съм с болки в гърдите с болки около яйчниците с придърпвания  и от днес и със гадене.Досега не ми е било така.
Сабинка мила ако си пукала кисти е нормално да де е боляло един ден и после да е отминало.Обикновенно е режеща болка и отминава.Нормално е ако си пукала кисти да имаш по обилен цикъл.Браво че ти е дошло без медикаменти.Стискам палци да е наред всичко и да има ову.Като имам резултата от изследванията ще пиша.
Сега ще ми взимат и Прогестерон въпреки че нямам доказана ову.Просто покрай тичането с апартамента нямам време да меря ову или да ходя да ми го следят.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1071



Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 29, 2008, 09:00:17 »

Айде пък току-виж ни изненадаш покрай гаденето с хубава новинка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo yahoo yahoo good good good Wink Wink Wink Bravo Bravo Bravo give_rose give_rose give_rose
Активен
TEYA
Регистриран

Публикации: 5


« Отговор #134 -: август 13, 2008, 10:47:52 »

Милички помогнете и на мен:
FSH-9.6        /4.5-11/
LH2-5.3        /1.7-13.3/
PRL-338.7    /86.9-612.7/

Притесняваме първия хормон.
Благодаря за отделеното време и мнение! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines