Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:02:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Суеверия, поверия, обичаи  (Прочетена 178694 пъти)

cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #135 -: април 18, 2007, 14:08:29 »

Аз пък съм чувала, че перлите са символ на плодородието и точно перлите са най-подходящи за сватбения ден
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #136 -: април 18, 2007, 15:39:12 »

Аз пък съм чувала, че перлите са символ на плодородието и точно перлите са най-подходящи за сватбения ден

Много съм съгласна с това--мисля, че в темата за бижутата някой беше споделил, че именно перлите са най-подходящи за булки. Не мога да видя нищо лошо или опасно в това да носиш перли на сватбения ден--а аз си ги нося през цялата година girl_wink
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #137 -: април 19, 2007, 08:13:40 »

Ами да, перлите могат да се носят и в ежедневието и за официален повод (за естествените перли говоря). Те са си класика и не може да се сбърка с тях - винаги стоят стилно и изискано. Малко ги свързвам с по-зрелите жени, но на булките също им отива. Аз още не знам с какви бижута ще бъда, но ако не намеря нищо подходящо - ще заложа на перлите.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 19, 2007, 18:14:40 »

При нас обичаят е следният. Когато булката излиза от вкъщи рита менче. Ако менчето се обърне с гърлото нагоре бебето ще е момиченце, ако се обърне с дъното нагоре бебето ще е момченце, а ако се обърне настрани близнаци :DANCE:На сватбата, на която бяхме кумове булката ритна менчето и се обърна с дъното нагоре и имат момченце. После в ресторанта след като минаха по бялото платно и свекървата ги захрани младоженеца също ритна менче, и то се обърна настрани-дупе да им е яко smile.След това имаше първи танц с младоженеца, втори танц с бащата на булката и след това булчино хоро. Бая парички събра булката. Забравих, че преди булчиното хоро, аз водих кумово хоро, понеже кума не може много,много да играе хора, а също така след захранването имаше и реч на кума, с която сватбата започна.
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 19, 2007, 18:16:29 »

Когато за първи път си купих перлено бижу преди известно време, човекът от фирмата ми разказа история,свързана с перлите,но общо взето освен момента с тяхното образуване,всичко дуго звучеше леко фантастично,повече като поверие или нещо такова,но и романтично  Girl_sing Не си спомням много подробности,но каза ,че перлите ,понеже са живи,отнемат отрицателната енергия или в същност влияят като цяло на добрата кондиция, на този,който ги носи, и това,че с времето потъмнявали било свързано с енергиите...До колко е вярно -  crazy, но пък тогава това кой знае колко не повлия на решението ми да си взема въпросното бижу, мисля и сега да е така  Bravo Ако открия нещо повече по въпроса - ще пиша,но изборът май вече е направен-също и благодарение на вас  give_rose
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 26, 2007, 15:08:12 »

това за чесана го знам но ще го пропусна.а за фибичката назаем е добра идея give_rose

съветвам те да не го пропускаш !!!! увиий една склилидка в фолио за печене и го сложи в чантата, на той ден ще си най-хубавата и най0одумваната и хората и без да искат могар урчасат и да те боли глава !!!!! smile
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #141 -: април 26, 2007, 15:27:16 »

а само като е с фолио л ине мирише? blush
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 26, 2007, 15:27:42 »

Ели,много си права!!!И аз мисля да си нося така скилидката чесън!!! smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 26, 2007, 15:33:38 »

ама аз няма да имам чанта и не става
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 26, 2007, 16:30:46 »

ама аз няма да имам чанта и не става

аз също няма да имам чанта, но майка  ми е твърдо решена да ми слага с безопасна игла някъде под полата или не знам... ще видим !!! но със сигурност ще имам !!!! smile
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 26, 2007, 16:32:24 »

ааане с безопасна игла Ели
не недей аз знам 4е не е хубаво, простп приший

а и другото което е ако си пришивате кон4ета синьо и бяло го направете преди да си сложите роклите !!!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 27, 2007, 09:18:57 »

Аз знам,че ако когато булкато е вече облечена е се наложи да се пришира нещо,тя трябва да захапе един конец и да не говори,докато не се зашие каквото трябва!!! crazy
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 27, 2007, 09:22:52 »

аз пък знам, че трябва да си захапеш малкото пръстче, за да не ти зашият акъла  laugh
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #148 -: април 27, 2007, 09:26:22 »

оле побъркахте ме от суеверия crazy
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 27, 2007, 12:35:59 »

Аз знам,че ако когато булкато е вече облечена е се наложи да се пришира нещо,тя трябва да захапе един конец и да не говори,докато не се зашие каквото трябва!!! crazy
а и аз това съм чувала
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: