Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:27:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Суеверия, поверия, обичаи  (Прочетена 178699 пъти)

Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 16, 2007, 11:10:04 »

Марина, в менчето има не повече от два пръста вода  Wink а и ако не го "изшутиш" много здраво, едва ли ще се разлее цялата - много е вероятно в ресторанта да проявят разбиране и да ви асистират Wink
в краен случай, може да връчиш мопа на някоя близка приятелка за 5 минути  blush
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 16, 2007, 11:26:25 »

Хе-хе,ама наистина,Маринка-не се притеснявай за това менче,то е малко и,както казва Alucinado в него има много малко вода,важна е символиката!Спокойно можете зда си направите посрещането с бялото платно в ресторанта и майка ти да бъде тази,която да ви посрещне с питката,а относно чистенето-тук това е едноминутен ангажимент на персонала на ресторанта докато се настанявате по масите и никой няма да му обърне внимание!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 16, 2007, 11:36:22 »

Аз ритах менчето в ресторанта и честно казано дори не забелязах имаше ли вода  crazy
Ако е имало (а би трябвало) е била много малко и нямаше проблеми с чистенето. А и от ресторанта ми казаха, че там се рита менчето, т.е. те са си подготвени за случая! Бяха сложили платното с цветя по него и най-отпред менчето. Свекърва ми ни захрани с питка, след това захрани и кумовете. После пихме шампанско, което беше мнооооооооооого горчиво и накрая ритнах менчето!  good
За всички обичаи, които ще се правят в ресторанта трябва да се уговорите с управителя и те ще ви кажат как процедират и как е било на други сватби  good Ние поне така направихме  girl_wink
« Последна редакция: април 16, 2007, 11:38:17 от maria_lakova » Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 16, 2007, 12:53:26 »

Аз ритах менчето в ресторанта и честно казано дори не забелязах имаше ли вода  crazy
Ако е имало (а би трябвало) е била много малко и нямаше проблеми с чистенето. А и от ресторанта ми казаха, че там се рита менчето, т.е. те са си подготвени за случая! Бяха сложили платното с цветя по него и най-отпред менчето. Свекърва ми ни захрани с питка, след това захрани и кумовете. После пихме шампанско, което беше мнооооооооооого горчиво и накрая ритнах менчето!  good
За всички обичаи, които ще се правят в ресторанта трябва да се уговорите с управителя и те ще ви кажат как процедират и как е било на други сватби  good Ние поне така направихме  girl_wink

и после бялоото платно с цветя и здравец се сгъва от кумовете и се дарява на младоженците !!!!
при нас е следното: свекървата захранва, а майката дарява букетчета здравец, свекъра им дава да пият от бъклицата с ракия или вино, а бащата подарява албум за снимки ! всеки си има функция !!! след менчето се пие шампанско и се хвърлят назад чашите /различни от сватбените/ smile а питката, с която свекървата а захранила младоженците и кумовете се раздава после на гостите, минава се през всеки да си хапнче и трябва да свърши !!! smile
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #124 -: април 16, 2007, 13:28:14 »

Марина при нас менчето беше  в ресторанта,там си имат и си го бяха приготвили.Аз на излизане от нас не съм ритала менче,майка ми там хвърля вода пред нас.
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 16, 2007, 13:43:05 »

Марина,аз също исках майка ми да участва и тя,затова в ресторанта свекървата ни захрани със сол,а мама с мед tease yahoo DANCE Bravo
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 16, 2007, 14:54:39 »

Марина,аз също исках майка ми да участва и тя,затова в ресторанта свекървата ни захрани със сол,а мама с мед tease yahoo DANCE Bravo
о тота е много добра идея
аз 6те предложа на двете майки да направим така
благодарим за идеята
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #127 -: април 16, 2007, 16:28:37 »

Благодаря ви много на всички, вече съм съвсем наясно кое-как!  danceg
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 16, 2007, 18:54:26 »

о тота е много добра идея
аз 6те предложа на двете майки да направим така
благодарим за идеята
мисля,че няма да има сърди,а пък и така ще се почувства и твоята майка полезна girl_wink
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 16, 2007, 21:35:07 »

Сладури,прочетох тук някъде,че не било хубаво да се носят перли - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО?Докато е време, споделете - защото аз точно с перли планирах да бъда на сватбата...  LAUGHTER hi
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 16, 2007, 21:39:18 »

Сладури,прочетох тук някъде,че не било хубаво да се носят перли - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО?Докато е време, споделете - защото аз точно с перли планирах да бъда на сватбата...  LAUGHTER hi
аз мисля,че точно тук бяха казали и по-точно Ита,че са за щастие.мисля ,че беше темата за бижута.ще проверя и ще ти пишя girl_wink
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 16, 2007, 21:44:24 »

picolina,мила,видях го в тази тема на първата страничка-дано си права обаче,че са за щастие-страшно много харесвам перли!  blush Благодаря за бързия отговор!  give_rose
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 16, 2007, 21:46:17 »

аз съм чувала, че перлите са символ на сълзите и затова не било хубаво булки да носят бижута от перли. Но ако се вярва на всички поверия и слухове може би и рокля не трябва да носиш, така че щом ти харесват значи ще те направят щастлива  give_rose
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 16, 2007, 21:49:18 »

Въобще не се връзвай на такива приказки!
Аз не бях с перли, защото имам много хубаво златно колие, но според мен перлите са идеални за булка! Толкова нежно и красиво стоят  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Ако носеше нещастие това дали си с перли или не, знаеш ли колко нещастни булки щеше да има  Girl_sing
Така че ако си решила да си с перли, не се чуди, а действай  good
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 16, 2007, 22:49:09 »

Момичета - благодаря ви за подкрепата  give_rose- прави сте -толкова много суеверия-ако взема да се съобразявам с всичко това, къде отиват моите желания  blush пък и перлите са толкова нежни и красиви-как може да бъдат свързани с нещо лошо?!  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: