Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 10:59:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Суеверия, поверия, обичаи  (Прочетена 178839 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: ноември 23, 2006, 20:43:36 »

Оооо, аз най-горещо си мечтая за гайди на моята сватба. Никакви цигани!

А това с циганите е гадничко.Как цигани на истинска българска сватба? Yes *STOP*А гайдите са си супер!Поздравления за избора Sheila good
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #46 -: ноември 24, 2006, 08:14:07 »

Е как така? Ти за колко български оркестъра в София си чувала? (говоря за истински българи)?

Знам, че много хора, които са по-толерантни биха ме наругали, но най-грозната гледка е да излезеш от ритуалната напр. и циганите да започнат да ти дънят на главата и да почнат да ти викат:"Бате, бате, а почерпи, почерпи". Аман от просяци! Грозно е но на всяка сватба тичам да ги бия... Добре, че има хора наоколо да ме задържат. А на сватбата на моята приятелка, която преди беше против циганите, си беше викнала цигански оркестър! girl_impossible

Моля да ме извините наистина, но съм твърдо, ама твърдо за българите!
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: ноември 24, 2006, 14:50:53 »

така е,и ние си намерихме БЪЛГАРСКИ оркестър,поне в Добрич ги има много Curtsey
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #48 -: ноември 27, 2006, 14:38:21 »

Още една причина да ви завиждам....
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 27, 2006, 14:42:34 »

еееееее недей, Шейла.при нас пък няма хубави ресторанти.и знаешли кое е най-лошото? че искашголяма сватба-имаш,но нямаш място за всички гости в ресторанта.така стигнахме до идеята за две зали crazy,на мен не ми допадна идеята и най- много това ми тежи. cray но нямам избор-така ще е,като имаме много приятели и родини които искат да дойдат.
« Последна редакция: ноември 27, 2006, 14:52:24 от picolina » Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: ноември 27, 2006, 14:51:29 »

Ние с бъдещия ми съпруг сме решили въобще да не се съобразяваме с традициите,а да направим всичко както на нас ни харесва.Все пак това си е нашият ден и искаме той да изглежда точно както си го представяме,а не както трябва да бъде,според традициите,които са най-разнообразни и понякога противоречиви.Ние,например,няма да имаме оркестър,просто не ни харесва.Според мен всеки трябва да прави това,което сърцето му подсказва!
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: ноември 27, 2006, 14:53:23 »

точно така,Анасп.това е най-важното!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 27, 2006, 14:54:48 »

Ние с бъдещия ми съпруг сме решили въобще да не се съобразяваме с традициите,а да направим всичко както на нас ни харесва.Все пак това си е нашият ден и искаме той да изглежда точно както си го представяме,а не както трябва да бъде,според традициите,които са най-разнообразни и понякога противоречиви.Ние,например,няма да имаме оркестър,просто не ни харесва.Според мен всеки трябва да прави това,което сърцето му подсказва!

Разбира се ,че така трябва да бъде.Това е вашият ден.И при нас нямаше оркестър! *THUMBS*Така избрахме.Има много ЗА и ПРОТИВ оркестъра.Иначе пък има много мили и символични традиции ,които е много хубаво да се спазват! Girl_sing
Активен
Oizo_Zoizo
Сватбар
Публикации: 247

Да Фрешmaker - Hip-hop Тони Стораро

« Отговор #53 -: ноември 27, 2006, 15:57:29 »

На JIM BЕАМ традицията... !!!!  yahoo tease
Булката да е в черно, младоженеца да е с джинси, в някой бар. Но не пиано.  crazy crazy
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: ноември 27, 2006, 16:05:54 »

Ако имам възможност да се омъжа за НЕГО още 2-3 пъти имам тооооолкова идеи.Но няма как сватбата е една,но пък годишнините мнооооого! girl_wink
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 27, 2006, 16:09:30 »

На JIM BЕАМ традицията... !!!!  yahoo tease
Булката да е в черно, младоженеца да е с джинси, в някой бар. Но не пиано.  crazy crazy
Защо пък не...  diablo Аз по време на "бунтарските" си години бях решила да на сватбения си ден да бъда със снежно бели джинси, бели лачени кубинки и бял пуловер...леко размъкнат. Още си пазя някъде скицата с модела... tease
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 27, 2006, 16:10:19 »

Забравих и белия цилиндър... Curtsey
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: декември 06, 2006, 17:49:21 »

Абе кофти е когато младоженците са с различни религии , иначе ако са българи..................все ще се разберем по български! girl_wink
Активен
nev4e
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #58 -: декември 06, 2006, 20:59:49 »

Според мен най-важното е да го направиш така, както на теб и на мъжът ти ще ви хареса!
Аз догодина ще се женя за холандец и повярвай ми не можеш и да си представиш какви обичаи имат тук, но ние си избрахме някои български и някои холандски и това, което не ни харесва, няма да го правим. В крайна сметка това е нашият ден, а не на баба ми или на неговата. Е, да, опитваме се да се съобразяваме с всички и да има по малко за всеки, но най-важното е да правиш това, което на вас ви харесва, а не след 2 години да гледаш снимките или видеото и да си викаш: "Не мога да повярвам, че съм направила това и то само, защото роднините ми го искаха"! Ще съжаляваш, или поне аз бих съжалявала!

Пишете само на кирилица!
« Последна редакция: май 11, 2007, 10:53:26 от maria_lakova » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: декември 07, 2006, 11:22:05 »

При нас пък DJ импровизира след като се изцапахме с тортата и каза:Хайде сега както сте се изцапали махнете тортата от вас с .............езици и аз :О,срам! olele.Но той не се замисли въобще и............големи целувки паднаха girl_in_love
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: