Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 17:55:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 4 част  (Прочетена 184088 пъти)

emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 05, 2009, 08:48:14 »

В Халите имаше щанд, на който продаваха сладоледени торти и пастички  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #46 -: юли 05, 2009, 20:55:24 »

Момичета, дайте идея за хубава, но не много скъпа сладкарница в Бургас за поръчка на сватбена торта!  girl_impossible
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 05, 2009, 21:53:17 »

Ами има "Неделя", "Захаро", "Амадеус", "Роза", " Марс". Лично мой фаворит са "Захаро" -http://www.zaharo.info
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 05, 2009, 22:07:41 »

Според мен за сватбена торта най-добре се справят "Захаро" и "Амадеус"(за съжаление не мога да намеря страницата)!"Неделя" тортите им и идват малко скъпо,а "Роза" имат много малко разнообразие от сватбени торти!
Това е мое мнение,не ангажирам никой с него!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #49 -: юли 05, 2009, 22:18:57 »

Благодаря! Предполагам се намират около или на центъра? Неделята специално я знам къде е, че преди години съм пила кафе в нея. Ще ги намеря и ще им потърся сайтовете!   thank you
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 09, 2009, 19:44:05 »

Момичета помагайте,къде мога да си намеря украса за тортата в лилаво може и изкуствени цветя,перлички(от тези захарните) в лилаво и най-вече дали знаете от къде могат да се поръчат само захарни цветя?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #51 -: юли 09, 2009, 20:46:17 »

Криси, не знам за София ли питаш, но в 100грама ще ти направят със сигурност. Ама те в повечето сладкарници си правят такива украси. Иначе защо те провваш с естествени цветя? примерно охридеи оттези лилавките, те не са никак скъпи, а са много трайни, също хризантемки. Ако имаш агент може да ти  я украси тя, ако не искаш да рискуваш в сладкарницата, където ще ти правят тортата.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юли 09, 2009, 21:26:58 »

И аз вече се заех с тортата. Много исках тази бялата с орхидеите от първата страница. Отидох в сладкарница във Велико Търново, където е сватбата и останах изключително очарована от професионалното отношение там. Първо ни дадоха списък с пълнежи за торти. Избрахме два, които да пробваме на тортичка, че нали сме си лакомници и още два които ни донесоха като тестерчета в кутийки да го дегустираме. Оказа се че правят същата торта като тази с орхидеите, но с розички. Причината - захарните орхидеи излизат доста по-скъпо. Сега чакам да ми пратят оферта да предценя с розили ще е или с орхидеи. Мислим там да поръчаме тортата за кумата, питите и украсено кумско пиле  и сладки за почерпката Общо взето тежест ми падна от сърцето  danceg Доволна съм  yahoo

krisssy там където ще си поръчваш торатат не могат ли да ти направят перличките и цветята?
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 09, 2009, 23:21:00 »

е не могат,те си имат някакви места,от които си пазаруват и нямат в лилаво,всъщност имат едни малки захарни маргаритки в лилаво,но не знам колко ще ми излезе с тях,иначе искам да поръчам от тях,защото торта за 140 човека ми излиза 160лв.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 09, 2009, 23:22:28 »

Ето като тези имат
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юли 10, 2009, 01:39:33 »

От къде да взема нож за рязане на сватбена торта? give_rose
Активен
lyubopitka
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 10, 2009, 02:25:26 »

Loshka, в ресторанта би трябвало да имат ножове  smile Ако пък ти трябва специален, можеш или да украсиш някой обикновен сребърен с панделка, или да вземеш готово украсен - в магазините за сватбени флинтифлюшки съм виждала.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 10, 2009, 07:55:54 »

loshka от ресторанта ви дават нож и шпатула, в нашия ресторант бяха много хубави и въобще не съм се замислила да си купувам, ако от ресторанта нямат много би ме учудило.
 хубави прибори има в специализираните магазини, поне ще си купиш нещо което да ползваш винаги, тези от сватбатските магазини просто не си струва, по-скъпи са и са кичозни.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юли 10, 2009, 11:29:20 »

Момичета помагайте,къде мога да си намеря украса за тортата в лилаво може и изкуствени цветя,перлички(от тези захарните) в лилаво и най-вече дали знаете от къде могат да се поръчат само захарни цветя?
ето една фирма -  моите са от там (подарък), в галерията имам снимки на моите захарни украси. Има и в лилаво. http://www.tornado-trip.com/
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 20, 2009, 13:18:55 »

е не могат,те си имат някакви места,от които си пазаруват и нямат в лилаво,всъщност имат едни малки захарни маргаритки в лилаво,но не знам колко ще ми излезе с тях,иначе искам да поръчам от тях,защото торта за 140 човека ми излиза 160лв.

ако за София става дума лилави рози има в Романс- Симеонова, от там поръчах торта на мама за Рожденния Ден и тя беше с шоколадова глазура и лилави рози около 0.30 ст. излизаше бройката...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: