Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:51:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБАТА на bubka - 27.06.2009г.  (Прочетена 88744 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 15, 2009, 14:17:33 »

Да покажа как приблизително се очаква да изглежда тортата. Декорацията ще е различна, но като цяло - два етажа и лилави и бели розички, които агентката каза, че мога да си запазя за спомен. Това разбира се, ако не ги изям, понеже много обичам такива калорични нещица  blush

* wedding-cake-lilac-lilies.jpg (39.41 KB, 450x600 - видяно 412 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 15, 2009, 16:20:38 »

Красива торта.  Bravo ама със сигурност няма да изядеш украсата, защото захарните цветя са доста твърдички по принцип. Аз на милото като му показах украсата вкъщи и веднага ме попита дали може да я опита  funnytooth  - ще ми я изяде преждевремено. Нашата торта ще е подобна - всъщност само формата й е квадратна. А цветчетата са в галерията ми.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юни 16, 2009, 12:28:25 »

Тортата изглежда много хубава,изчистена и стилна!
   Бубка, тортата от сладкарница Ивет (в Казанлък) ли ще я правят ?  smile
« Последна редакция: юни 16, 2009, 12:30:33 от lunno_momiche » Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 16, 2009, 12:58:48 »

Хахахах тва с булката с 7те рокли направо ме разби laugh иначе поздравления за свършената работа Bravo Bravo Bravo Тортата изглежда невероятно...  judges
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юни 16, 2009, 15:33:02 »

Бубка, тортата от сладкарница Ивет (в Казанлък) ли ще я правят ?  smile

Да  good

Мерси много и на тричките  give_rose
« Последна редакция: юни 16, 2009, 15:34:52 от bubka » Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #95 -: юни 16, 2009, 15:38:49 »

bubka, не бях влизала доста време в твоята темичка и съм очарована  give_rose Толкова си организирана, да ти завиди човек  Wink а и такова спокойствие лъха отвякъде, как го правиш??? Бъдещите булките могат да се поучат от теб ако споделиш тайната рецепта  blum 

Поздравления наистина и продължавай все така до заветния ден !!!!

Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 16, 2009, 15:50:36 »

Кате, и аз се учудвам на себе си, защото по принцип не съм особено организирана и вниманието ми трудно се задържа на едно място. Явно момента с големия прилив на емоция е минал по в началото. И сега вече ме вълнуват други мисли - медения месец, апартамента и т.н.  crazy
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 16, 2009, 16:17:56 »

Бубка, и аз това щях да напиша, ама Катето ме е изпреварила smile Понеже изкъсо следя темичката ти и сега наваксах отново, исках да ти кажа, че ти се възхищавам на организираността и хладнокръвието, особено като се сетя аз каква изтерясала булка бях.  insane
А пък тези, дето не ми потвърждаваха, така ме бяха изнервили, направо ти се чудя на спокойствието, пожелавам ти да го запазиш докаря и в самия сватбен ден, защото аз и на сватбата като разбрах, че не са дошли хора, дето уж са потвърдили и пак побеснях и ми идеше да набия някой в един момент.  beating

Но ти гледай да запазиш спокойствието и много добре правиш, че не позволяваш на сватбата да те обсеби, а мислиш за нещата след това  good
Прототипът на тортата е страхотен  good и както е казала  valia_diva  няма да се справиш с изяждането на украсата, защото захарните фигурки са твърди и трудни за ядене. Поне аз не успях да изям украсата на нашата торта от годежа и сега седи във витрината за спомен.

Забравих да кажа, че и останалите неща много ми харесват, но в обувките ти съм просто влюбена.  judges
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 16, 2009, 17:07:27 »

Bubka, след като тортата е от тази сладкарница - несъмнено ще е много вкусна!!!  good
Те правят най-вкусните и хубави торти в Казанлък. smile
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 16, 2009, 20:18:47 »

Жалко тогава, че няма да мога да ги изям розичките - аз си мислех, че са от същото тесто, от което се правят фигурките по детските торти (или поне от което се правеха преди) - ммм, вкусно  Torte pig

Иначе - какво да ви кажа. Ядовете покрай подготовката се свеждаха основно до опитите ми за разговор с хора на които конкуренцята им е малко, а клиентите - много явно. Но то държи ден-два, намирам друг да свърши работата и това е.
За гостите - аз повече нямам какво да направя - който както смята за редно, така да постъпва и това е  pleasantry

Ей това вече ако не е висша форма на непукизъм  tease

lunno_momiche, надявам се да е така, аз им харесвам тортите. Дори ходих да я питам дали прави за сладкарницата пасти с тоз вкус, който е за сватбените,  за да ги опитам, но за съжаление каза че ги изработва само за сватби. Все пак имам доверие, всички ги харесват и вярвам, че ще стане хубава и на вкус и на вид  good
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 16, 2009, 21:44:00 »

Бубка миличка да ти кажа на сватбата на която бях миналата седмица тортата беше покрита със захарното тесто и отгоре имаше мидички направени пт същото тесто .И всички ставаха за ядене!! yahoo така че има и фигурки които после могат да се иаядат  girl_wink
Иначе ти пожелавам успех с последните метри до финала и стискам палци за сватбения ден  good
« Последна редакция: юни 16, 2009, 21:46:40 от trinity_vn » Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 17, 2009, 09:03:21 »

trinity, това е супер  girl_wink

Аз искам да ви кажа, че не си бях обувала обувките сигурно от месец и снощи се пробвах да стоя (забележете, не да ходя) с тях вкъщи - направо  girl_impossible
Май трябва да се заема сериозно с тях, че незнам как ще изкарам  nea
Я кажете начин да ги разширя долу на пръстите, че много стискат там - то това е и основния ми проблем с тях де  angry
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 17, 2009, 10:14:11 »

Бубка обуваш мокър чорап и започваш да тъпчеш из апартамента и така няколко вечери докато не се разширят.И ти препоръчвам да си ходиш на тях преди сватбата, че в самия ден е доста мъчително.Аз макар че ги бях разтъпкала моите накрая се преобух какво да се прави  pardon
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 17, 2009, 11:10:15 »

trinity, това е супер  girl_wink

Аз искам да ви кажа, че не си бях обувала обувките сигурно от месец и снощи се пробвах да стоя (забележете, не да ходя) с тях вкъщи - направо  girl_impossible
Май трябва да се заема сериозно с тях, че незнам как ще изкарам  nea
Я кажете начин да ги разширя долу на пръстите, че много стискат там - то това е и основния ми проблем с тях де  angry

"Адаш" аз имах съшия проблем и ги дадох на обущар да ми ги разпънат. Справили са се невероятно, за 4 лв. и нямат нищо общо с това как стискаха преди... А ми казаха, че новите обувки е хубаво да се сложат за 1 час в камерата и след това ги обуваш, били заемали формата ка крачето.... но не съм пробвала предполагам, че става въпрос само за естествена кожа. Пробвай  good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #104 -: юни 17, 2009, 13:39:17 »

Бубка, как върви подготовката, остана ли нещо важно за вършене? Иначе момичетата са прави, че ти е много стройна организацията, а ти имаше и агент, нали. Все пак друго си е още една гава да мисли освен теб, особено човек с опит smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: