Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:49:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
СВАТБАТА на bubka - 27.06.2009г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБАТА на bubka - 27.06.2009г. (Прочетена 88741 пъти)
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
Отг: СВАТБАТА на bubka - 27.06.2009г.
«
Отговор #75 -:
юни 10, 2009, 22:26:53 »
lunno_momiche, Маги, Рени
- благодаря много
Радвам се, че се харесват нашите дреболийки
Ето и снимка (не съм аз манекена както си личи) на първата придобивка за медената седмица. Тук много не се вижда, но е бледо сивос розова панделка и много тъкни розови райенца
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #76 -:
юни 11, 2009, 10:46:38 »
Бубка, наистина ботуниерките и късметите са страхотни!! Определено много сте се постарали и в измислянето ми и в изработката!! Кошницата също много ми харесва!!!
А за бельото нямам думи!! Мъжа ти ще ахне!!
Активен
bubka
«
Отговор #77 -:
юни 12, 2009, 09:03:47 »
Мили, мерси много
Аз съм вече боядисана за сватбата. Снощи хванах буквално последния влак, понеже моята фризьорка е първа смяна другата седмица и практически нямаше друг ден, в който да ме боядиса. Жената вися в салона до 21:30 заради мен
Дори ми направи един бърз дифузер, да съм хубава днес милото като се върне, че той нали обича къдрички
Убеждава ме и да не си подстригвам след сватбата косата, била си супер така. Но аз така съм й набрала, че незнам дали ще я изтрая
Днес приготвих някой от нещата за сватбата, които са вече готови, да ги караме към Казанлък, че другата седмица като натоварим и багажа за морето незнам как ще се събираме в нашата сапунерка
Трябва да се спрем на модел на тортата утре, за да може агентката да я поръча навреме в сладкарницата. Ако успея и да дам бройката на гостите и стаите в ресторанта и хотела - направо ще стане супер. А, и меню май трябва да изберем окончателно.
Има си още задачки, но всички са за на място там. Тук вкъщи съм Freeee
Хайде, стига съм ви надувала главите вече
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #78 -:
юни 12, 2009, 09:10:06 »
Бубка, всичките неща са ти страхотниии!!! Аз, като човек НЕ харесващ лилавото, като ти гледам нещата мога да кажа, че се влюбих в този цвят!!! Страхотно е- толкова нежно и изискано е всичко, че просто нямам думи!
Активен
maj4eto
«
Отговор #79 -:
юни 12, 2009, 10:59:38 »
Бубка,всичко е страхотно
А бельото ще изцока мозъка на мъжа ти
Чакам вече с нетърпение да гледам после снимкиииииии
Активен
bubka
«
Отговор #80 -:
юни 12, 2009, 11:05:47 »
Благодаря ви много милички
Цитат на: maj4eto в юни 12, 2009, 10:59:38
А бельото ще изцока мозъка на мъжа ти
Майче
хареса ми израза "изцока"
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
юни 12, 2009, 12:38:19 »
Бубка, права е mucito нщанса на лилаво е страхотен!! Просто така си съчетала нещата, че и аз нямам търпение да видя вече снимките от сватбата! Да пишеш каква торта сте избрали и я подскажи какво ще хапвате на сватбата??
Браво за нови цвят!!
На теб още 1 седмица работа и после отпуска, а?
Успешни последни приготовленния!
Активен
bubka
«
Отговор #82 -:
юни 12, 2009, 15:01:28 »
Мили, само ако знаеш как искам по-бързо да мине тази оставаща 1 седмица
За менюто сме избрали няколко неща - ще видим на какво ще се спрем окончателно, но примерно:
1. Салатата ще е някаква по-стандартна, без месо и без кашкавал в нея
2. Предястие може би ще сложим в общи чинии и който иска ще си вади в чинийката от салата, предпочитам да е студено
3. Основното ще е примерно пилешко филе + свинско шишче, за гарнитура - пюре + зеленчуци или картофки соте + зеленчуци (задушени)
4. Мезета - тук още имам чуденка точно по колко грама да предвидим на човек - примерно 2 вида месни + 2 вида сиренца
5. Питки ни предложиха от ресторанта, които се пекат там на място и се предполага да са топли при поднасянето
6. Ракия, водка, вино, бира. Аз лично смятам да наблегна на шампанското, тъй като купих Мартини Асти за наздравицата и сигурно него ще си го пия сама и без това
7. Безалкохолни и минерална + газирана вода
8. И торта разбира се
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #83 -:
юни 13, 2009, 16:20:10 »
Честита темичка bubka, приятни метри до големия финал, тук съм притрастна и аз съм си избрала лилавото като цвят така че мога да кажа само всичко е супер
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
юни 13, 2009, 21:28:42 »
Бубка, разбиам те напълно, как да ти се работи като след 2 седмици се жениш!! То само ббулки са ти в главата! Но бързо ще мине!!
За менюто и аз смятам, че ечудесно и нашето беше подобно, пак салата, свинско шишче и пилешко вретено, което аз обожавам, картофи и зеленчуци, само предястието беше в отделни чинии, салам, луканка, сирене и кашкавал. За пиенето също има от всичко за всеки вкус...завиждам ти за хлебчетата, звучат мнооого вкусни и за ....шампанското! Аз лично нне обичам, но за такъв повод и аз бих пийнала!!
Активен
bubka
«
Отговор #85 -:
юни 14, 2009, 20:51:04 »
Аз се завърнах и бързам да дам отчет веднага за свършената работа. Такаа.....
1. Поръчахме тортите - за рязане, на 2 етажа, мисля беше 20-тина парчета. Ще бъде бял фондан с лилави и бели розички украсена + още 80бр пасти с вкуса на тортата, пак белички. За кумата избрахме много сладка торта-кошница с рози пак.
2. Отидохме до хотела да потвърдим бройката стаи и разбира се се оказа, че освен първоначалните запазени от мен 20, ВСИЧКО друго е заето. На нас ни трябват 25 в случай, че всички дойдат
Та така - ще мислим сега как да решим този проблем. Ама така ще е - то и сега не са потвърдили всички поканени все още
3. Свалих етикетите от бутилките и сега са готови да получат нови
4. И накрая - тревичката ни е станала страхотна и вярвам, че ще се полуат много хубави снимки на нея
Ами това е свършеното за двата почивни дни. Сега ми остават 5 работни и после ще работя само по сватбата
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #86 -:
юни 14, 2009, 21:08:30 »
Бубка, браво на теб!! Организирано момиче си, няма грешка!!! Дано наистина да ви стигнат стаите в хотела! Ресторанта в самия хотел ли е или отделно? И амй съм пропуснала къде ще е сватбата?
Тортата звучи страхотно...нямам търпение да я видя! В началото и аз исках пасти и малка торта, но после реших, че искам голяма....
Това за потвържденията е вятър работа, не се ли знае тези, които не са потвърди ли поне устно няма ли да идват?? На нашата сватба в деня на изтичане на срока и до този ден потвърди само 1 човек, към 23 часа, и то брат ми! Голям смях падна!!!
Хайде бързо да минава тази работна седмица!!
Целувки!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #87 -:
юни 14, 2009, 21:37:12 »
Бубка браво на теб доста работа си отхвърлила.Аз изгарям от люопитство да видя тортата и ще чакам с нетърпение да дойде сватбата.Е не само заради нея де
Аз също си мислех за малки пастички за сватбата, но тъй като не знаех тук къде могат да ми направят.За гостите какво да ти кажа, аз на поканата си написах да ми отговорят до еди кога си на еди кой си телефон, но в БГ хората не са узрели за това.Накрая прозвъних на всички и с най-бясния си глас(майка ме беше ядосала жестоко) питах кой ще идва и кой не.Народа се стресна май небяха чували скоро истерясала булка, и си каза.Та така с гостите одисеи всякакви
Колкото до тревичката да ти кажа завиждам ти благородно.И като налепиш етикетите да ни ги покажеш ей няма да се измъкваш.
Активен
bubka
«
Отговор #88 -:
юни 14, 2009, 21:52:29 »
Благодаря ви милички
Да си кажа честно - хич няма да им се впрягам на гостите вече - и без това до 59-тата минута нищо няма да се знае със сигурност. Като не стигнат стаите - ще спят на шезлонгите
Мили
, да, заедно са в комплекс - над парка в Казанлък с гледка към града.
Маги
, ще покажа бутилките и етикетите, когато мъжо си спази обещанието и ги направи. Най-много да станат след сватбата, ако го чакам, но нищо - аз ракия не пия и не ми пука за тях толкова
А като каза за истерясалата булка - като бяхме при агентката се обади една булка, която се жени другата седмица, имат поръчани 7 !!!!! рокли при агентката и тя й казва за едната шаферска "В понеделник ще мина да ти кажа модела евентуално"
Като се предполага, че до събота трябва да е ушита
«
Последна редакция: юни 15, 2009, 07:56:17 от bubka
»
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #89 -:
юни 15, 2009, 10:14:26 »
Бубка, отдавна не съм имала време да чета твоята тема, но сега наваксах
Всичко звучи и зглежда много добре. Сигурна съм че сватбата ще е страхотна. Приятни последни метри до финала
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...