Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 23:31:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБАТА на bubka - 27.06.2009г.  (Прочетена 88653 пъти)

Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 23, 2009, 08:14:54 »

Бубка мила - я дай малко подробности - как мина с прическата ?Надявам се да се е получило това което искаш smile
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 23, 2009, 09:12:49 »

Бубка, имаш стиснати палци и от мен да не вали. Ако пък не успеем с палци да спрем дъжда, да знаеш, че е трябвало да ти върви по вода цял живот и за това е валяло. Важното е в очите ви да грее слънце!  give_rose give_rose give_rose
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 24, 2009, 10:07:37 »

Ей Бубка как вървят последните дни от подготовката? Ще стискам палци за слънчев съботен ден...Надявам се че всичко друго е под контрол и сега се наслаждаваш на почивката си.... yahoo
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 24, 2009, 10:16:26 »

Eхоооооооооо Бубкаааааааа къде се загуби?? Да не си размислила и да си станала булката беглец?  beating Ние тука ударихме стотина двеста заклинания за спиране на дъжда в Казанлък. В резултата на това София я удари град снощи, ама какво да се прави - жертвам доматите от градината на татко за твоята сватба.  yahoo И както казва Павла дано да се наслаждаваш на почивка give_rose
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 24, 2009, 12:37:06 »

Бубка, минавам да видя как е настроението, сигурно ти пуши главата, ама ще се справиш, ти с твоето хладнокръвие и трезво мислене, няма начин просто да изпаднеш в ненужен стрес в последния момент!  good
Дъждът ми е болна тема на мене точно  nea , затова ще се моля с всичка сила да не ви се случва, че съм го преживявала и не го пожелавам на никой.
Но вярвам, че ако всички стискаме палци и се молим,  времето в събота няма начин да не е Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 24, 2009, 12:47:41 »

ей, Бубче, не остана!
И аз чакам с нетърпение 27-ми (по други причини де)..., но и ще съм нетърпелива после да разбера как е минал Големият ден!
Желая ви слънце и много много красив ден!!!
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 24, 2009, 15:21:01 »

Леле,Бубка,сигурно е голямо тичане последните дни.Ами не се появяваш...Аз си мислех да замина за Казанлък 2-3 дни преди сватбата,ама започвам да се чудя дали ще ми стигнат.  huhhuh.gif
И аз стискам палци /и на ръцете и на краката smile/ за хубаво време без дъжд.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 24, 2009, 18:15:18 »

Бубка не зная за теб, обаче това време ме притеснява...какви са тия прогнозиии....,взела съм си голям чадър за всеки случай,вземи си ти, че не се знае... girl_wink
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 25, 2009, 09:19:35 »

bubka,желая ти спокойни последни часове преди големия ден  give_rose Бъди уверена, щастлива и красива булка, наслаждавай се на скъпоценните моменти и не спирай да се усмихваш и веселиш  Party time
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 25, 2009, 12:30:47 »

Милички, чак сега се появявам, защото тук до сега валя само онзи ден за 5 мин и ни скапа нета. Чак днес дойде. Всичко ще долу-горе под контрол. Агентката е поела нейните неща, видях подаръчетата - много сладки са станали, но милото само ги щракна с телефона, че фотото не беше в нас. Всичко е наснимам и ще покажа, но може и след сватбата чак да успея да кача. Днес занесох етикетите за печат, току що набрах и имената по тейбълките и ще ги нося и тях.
Пробната прическа не съм я снимала, защото ние направхме съвсем лека подготовка - по-скоро да изясним какво искам, без да я фиксираме и каскираме с лак. Стенли каза, че косата ми много лесно се поддава (то си е факт де) и няма нужда да се тревожа - ще бъде навита на маша и леко прибрана назад, с падащи къдрици. Пробвахме и цвета на сенките на очите с гримьорката там.
Уговорили сме менюто, DJ-я, цветята (с тях беше велика драма, ще ви разказвам после, но вече са избрани и прибрани в една камера за съхранение, утре ги вземаме и ги носим на агентката за събота да са в нея). Друго какво - напазарихме нещата за внасяне в ресторанта - утре ще ги носим и ще заявим точна бройка. Отаднаха общо 8 човека (4 двойки), но пък се появиха 2 нови и така.
Днес чакам нашите, кумовете, кумците и на милото брат му да идват. Да видим дали са ни замислили партита  pardon
Много благодаря на всички за стиснатите палци  give_rose
Ще опитам утре пак да пиша, но ако не успея - сигурно ще е чак като се върнем от Гърция  Girl_hide
Целквки на всички ви  girl_in_love
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #145 -: юни 25, 2009, 13:06:29 »

Ех, Бубка, всичко върви много добре  good
Скоро ще се случи вашата приказка, а после ще се наслаждавате по семейно му на някой гръцки плаж.......... какво повече му трябва на човек  girl_wink
Мисли за това и съм убедена, че ще си спокойна и уверена до събота  kiss2
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 25, 2009, 17:27:08 »

Бубка, много се радвам,че подготовката е на 6!!! Не се и съмнявам, че всичко ще е супер!! Наслаждавай се утре на последния си ден като неомъжена жена!!
Пожелавам ти в събота слънцето да грее само за вас!!! Да си най-красивата, усмихната и обичана булка!! Да имате най-веселата и хубава сватба!! Този ден да се запечата в съзнанието ви завинаги!! А след него да ви очкават само хубави мигове!! Един страхотен меден месец, пълен с много слънце, нежност, обич и романтика!!! Много прегръдки и целувки и с нетърпение ще чакам снимките от сватбата!!!

Пожелавам ви:
Да ви стигне времето да изживеете
един живот пълен  с красота...
Две пътеки в една да слеете,
оттук до края на света...
Да грешите и да си прощавате.
Да вярвате в силата на любовта.
И да не спирате да се отдавате
оттук, от тихото и свято ДА...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 26, 2009, 10:22:14 »

Ето още една булка за утрешния ден. На всички ви съм поръчала прекрасен слънчев ден. Пожелавам ти много красиви емоции утре.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 26, 2009, 10:25:50 »

Бубка всичко върви с пълна сила при вас.Като гледам почти сте готови и май остава само да се успокоиш за утре.Аз ще стискам палци поне за 30 мин слънчицето да се появи и да не вали.Нека утрешния ден е най-прекрасния за вас. give_rose
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 26, 2009, 14:20:53 »

Bubka,пожелавам ти едно страхотно, красиво, незабравимо изживяване...
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: