Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 23:30:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБАТА на bubka - 27.06.2009г.  (Прочетена 88652 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 18, 2009, 15:46:58 »

Няма проблем за отпуската ми, колега от другия отдел ще поеме дните, докато моя колега се върне  yahoo  Ох, такъв камък ми падна от сърцето  banana

Yaci, в този случай при нас трябва да са 4, защото по моя край има обичай и кумата да захрани младоженците в дома на булката, който аз искам да спазим  girl_wink
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 18, 2009, 15:55:09 »

Няма проблем за отпуската ми, колега от другия отдел ще поеме дните, докато моя колега се върне  yahoo  Ох, такъв камък ми падна от сърцето  banana

Роси, браво мила. Много се радвам. сега можеш спокойно да продължиш с подготовката, т.е. с дребните неща, които са останали и най-вече да намериш време да починеш малко Bravo
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 18, 2009, 16:01:50 »

Благодаря много за стиснатите палциии на теб Рени, на Благовеста и на Мърче - супер сте  girl_in_love Love girl
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 19, 2009, 09:08:26 »

bubka - сватбата ще е във Варна, наистина не остана, направо настръхвам вече, как се справи с шефа?
По въпроса с фамилиите аз съм категорична, НЕГОВАТА. Имате ли още задачки? Ние като гледама до последно ще си имаме, още не сме сигурни за цветята оказа се че тези които искам не са лесни за откриване в края на юни, а ако се открият са на едни цени ...
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 19, 2009, 10:16:00 »

bubka - сватбата ще е във Варна

Еххх, че хубаво, как обичам Варна само  girl_in_love

И ние имаме задачки за последната седмица. За цветята - днес ходих до цветната борса тук в София, има наистина доста видове. Лилавите са кът малко, но какво да се прави - такъв цвят съм си избрала. За съжаление няма как да купя от тук, защото заминаваме утре и не вярвам да издържат цяла седмица. Вероятно ще поръчам лилиум от тази фирма в Челопеч - те поне доставят и то на пъпка. Цената е супер, дано само имат в началото на седмицата бял, че иначе ще се гръмна. Розите вероятно ще ги поръча агентката - макар и на малко по-висока цена. Ама незнам иначе аз от къде да ги търся лилави  crazy .
Освен някоя борса в Стара Загора - оф, луда работа е това.

А, имаме и първите отказали се гости от снощи, а бяха потвърдили  angry  Какво да се прави - обещала съм си заради гости да не се ядосвам   vivasvat

Отивам да работя, стига съм досаждала ....
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 19, 2009, 12:24:56 »

Еха, на кой му е последния работен ден и после само за сватба ще мисли.... danceg
Браво за цветята и най-вече, че си решила проблема с отпуската!!
За гости,коитос е отказваш определено не се ядосвай, всеки си има основателна причина, иа з мислих да не се ядосвам, но 2 дена преди сватбата една близка моя позната отказа и то заради глупсти и така и ревах по телефота, но псоле се успокоих и си казах, че никой няма насила да карам да идва....
Мног прегръдки и да пишеш като заминеш дали всикчо е по план през последната седмица!!
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 19, 2009, 12:55:26 »

Мили, надявам се да мога да си пиша - дано има нет.

А сега гледам, че дават дъжд и гръмотевици в събота  angry
Ама така ще е - все обирах сместа за кексове от купата на миксера като бяха малка  pleasantry
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 19, 2009, 13:34:29 »

Ама така ще е - все обирах сместа за кексове от купата на миксера като бяха малка  pleasantry
  ROFL ROFL ROFL
И аз така.И послучай това в деня на нашата сватба май имаше всичко, но не заваля.Беше студено и мрачно, после топло и слънчево и накрая стана нормално времето, а цяла седмица валеше преди това.Та ще стискаме палци за хубаво временце.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 19, 2009, 13:39:45 »

Маги, ако ти кажа, че вчера гледах една фотосесия с чадър  tease
Надявам се да не вали най-вече по време на подписването на терасата - иначе претенции нямам  pardon
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 19, 2009, 14:32:06 »

Я да видим, кой има още малко до края на последния си работен ден като свободна жена, че после вече ще имаме най-работната госпожа Сарева.

Роси, не е гаранция. И аз все това правех като малка и продължавам. А умрях от жега на нашата сватба. Пожелавам ти само да имаш 100% положителни емоции и прекрасно настроение. Всичко друго се нарежда така, така като булката го иска.
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 19, 2009, 14:48:12 »

бубка, споко я гледай, http://sinoptik.bg/ слънце, че чак жега. Аз се надявам да не е много голяма жага, че иначе моите цветя щели да умрат, говоря за кали.   girl_impossible ако тожа с еслучи цялата идея  ми заминава на кино, навсякъде съм лепнала тези кали, покани, етикети, торта, чаши, абе където дойде ан ум  nea, няма къде да ходят, трябва да издържат.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 19, 2009, 15:27:24 »

госпожа Сарева.

Ох, Рени, ей това ме плаши най-много  shok
Странно ми е, защото сега се нервя някой като ми каже "госпожо", а след седмица, вече няма да имам право да се нервя  crazy

Времето каквото и да е, важно е наистина купона да стане (и да ходим вече на почивката)  danceg
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 22, 2009, 09:06:14 »

Ехо, аз се добрах до компютъра най-накрая. Искам да ви кажа, че до тук беше със спокойната ми подготовка - забелязвам как искам все по-бързо да идва събота, за да минава всичко.
Вчера бяхме на Павел баня да оправяме там по къщата разни неща. Моя милост боядиса мястото, където ще сложим фонтана.
Днес имаме още 100 задачки - среща с агентката, избор на меню, пробна прическа, поръчка на цветята и кетъринг и незнам още какво crazy
Ще опитам като имам нови придобивки да показвам.

Хайде, пак ще докладвам  kiss2
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #133 -: юни 22, 2009, 13:26:06 »

5 дни само остават  Girl_hide
Ама и аз голям кураж ти давам   blush
Споко, ще се справиш, разпределяш малко задачки на родата, агентката ще си действа и така всичко ще се нареди  good
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 22, 2009, 13:30:20 »

Споко Бубка както казва Слънце ще се справиш.Да се снимаш с пробната прическа да те видим(аз нали съм любопитна  blush )

Ще стискам палци да е слънчево времето и да не вали.  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: