Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:04:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети 3  (Прочетена 272295 пъти)

Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 16, 2012, 14:56:33 »

Защо?Дори мисля че е по-добре със самозалепващия лист,но както си решиш...
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #406 -: март 21, 2012, 16:02:13 »

Момичета, имам малко въпроси...
Хрумна ми като идея подарък за мъжете да са малки бутлки вино с наши етикети.
Прерових колкото можах темите и не намерих нищо за бутилиране и вино, само за самите етикети.

Въпросът ми е: има ли изба (по възможност в София), която да се съгласи да бутилира вино за нас в малки бутилчици и колко може да е най-ниската цена за това? После сами ще си сложим етикетите.

По принцип една бутилка вино е към 5-6 лв (от по-евтини, Мавруд Асеновград примерно), значи малката трябва да е към 2-3, но като ги искаме без етикет сигурно няма д е точно така смтката...имате ли идеи?
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 21, 2012, 16:13:24 »

Мила има тема бутилки за ....там има написани доста фирми, в темата за сватбените подаръчета също е коментирано...попитай там..може да ти помогнат...иначе аз като търсих бурканчета търсих в гугъл.
Дано намериш това което търсиш!  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #408 -: март 21, 2012, 16:36:50 »

anna_karenina, не е в София, но тук предлагат търсената от теб услуга:

http://villalyubimets.com/shop.php?lang=bg

« Последна редакция: март 21, 2012, 16:42:22 от michelle » Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 21, 2012, 16:50:01 »

Виж какво намерих аз: http://www.nokovandson.com/bg_BG/category/253-menada/ Мисля, че би свършило работа. А и цената е доста добра. Може да си смените етикетите или да залепите върху тези.
« Последна редакция: март 21, 2012, 16:51:50 от veseto_87 » Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #410 -: март 21, 2012, 16:56:15 »

anna_karenina, не е в София, но тук предлагат търсената от теб услуга:

http://villalyubimets.com/shop.php?lang=bg

Лелее, страшно ти благодаря! Този линк може да ме спаси направо...ако предложат прилична цена, е идеален подарък за мъжете, даже в пъти по-хубав от този за жените (но двойките ще изпият виното заедно). Много ти благодаря  give_rose  give_rose give_rose

Вече отправих запитване, стискайте палци...Сигурно скоро ще се скарат за оф топика, така че млъквам, но скоро може да мисля и аз за етикети Wink
Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #411 -: март 21, 2012, 16:58:45 »

Виж какво намерих аз: http://www.nokovandson.com/bg_BG/category/253-menada/ Мисля, че би свършило работа. А и цената е доста добра. Може да си смените етикетите или да залепите върху тези.

оо да и това е доста добра идея Весе, да се залепят етикети отгоре. Лошото е, че не знам дали ще се справя, идеи имам много, но в сръчността съм доста зле..Може мъжът да го хвана да лепи lol А тези листа, които се самозалепват, колко струват и къде се продават, сигурно по книжарниците? Как не ми хрумна по-рано тази идея, много мерси на всички!
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 21, 2012, 17:01:23 »

Продават се по кжижарници, Офис 1 и други подобни. Но като стигнеш до етикети мисли къде ще ги разпечаташ. Хубаво е да са в печатница или рекламна агенция, че вкъщи не стават добре. А по тези места обикновено си имат и самозалепваща хартия.
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #413 -: март 22, 2012, 08:53:24 »

Момичета, имам малко въпроси...
Хрумна ми като идея подарък за мъжете да са малки бутлки вино с наши етикети.

По принцип една бутилка вино е към 5-6 лв (от по-евтини, Мавруд Асеновград примерно), значи малката трябва да е към 2-3, но като ги искаме без етикет сигурно няма д е точно така смтката...имате ли идеи?

преди 2 години на моя приятелка и струваха около 2 лева
Активен
anna_karenina
Сватбар

« Отговор #414 -: март 22, 2012, 11:16:31 »

Продават се по кжижарници, Офис 1 и други подобни. Но като стигнеш до етикети мисли къде ще ги разпечаташ. Хубаво е да са в печатница или рекламна агенция, че вкъщи не стават добре. А по тези места обикновено си имат и самозалепваща хартия.

Аз мислех в работата, но си права- представям си как ще лъщят всички цветове на цветния принтер...
А колко излиза един етикет в Офис 1 примерно? И в такъв случай им нося само флашката и те си имат и подходяща хартия, и всичко, нали? От 1 страница предполагам излизат поне 2-3 етикета, а те ли ги режат? но трябва да видя точните размери- кофти ще е да лепя отгоре и долният етикет да стърчи, примерно...
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 22, 2012, 12:32:11 »

Зависи от етикетите. От една страница могат да излязат и 6. В Офис 1 хартия имат със сигурност, но не гарантирам за машина, която ще ги изреже в желаната форма. Трябва да попиташ.
Активен
sea_flower
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #416 -: март 25, 2012, 21:40:32 »

Моите подаръци за мъжете също са бутилки с вино, от 50 мл. с коркови тапички, много симпатични. Но самаще си ги пълняи  украсявам. Етикети незнам дали ще успея да си направя, може да измисля нещо друго..... sad
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: април 21, 2012, 13:19:22 »

Хайде да ви покажа какво бутилки спретнах за втората ни годишнина  Girl_hide
Решили сме всяка година да си правим бутилка с вино с различни етикети, която да запазваме за спомен.
Тези бутилки бяха за спомен, понеже отпразнувахме случая и с родителите ми и с едни приятели, та бях направила бутилка за всеки както и други неща, но те са за друга тема  girl_wink

Етикетите си ги правих сама и ги принтирах на машината на работата, но тук машините ни са хубави, а хартията е най обикновена самозалепваща се.
« Последна редакция: април 21, 2012, 13:22:03 от BeRa » Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: април 21, 2012, 19:38:03 »

Ние няма да имаме сватбени етикети на бутилките с алкохол. Изглеждат ни като мини некролози, а и двамата харесваме семпли неща, затова измислихме компромисен вариант, който ще е е новост за гостите, предполагам.
« Последна редакция: април 21, 2012, 19:46:44 от Bride2012 » Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: април 21, 2012, 19:56:47 »

Bride2012, сподели идеята си с нас smile
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: