Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:26:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени етикети 3  (Прочетена 272307 пъти)

pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #270 -: юни 25, 2010, 12:52:35 »

И аз си направих етикети  danceg съвсем семпли и изчистени, качих снимки в галерията да си кажете мнението. Има ги в два вариянта със зелено и със синьо, кажете кой повече ви харесва. Бутилките са със сини капачки.
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 25, 2010, 13:23:21 »

Пепче, страхотно си се справила с етикетите! Поздравления  Bravo

Моите също вече са окончателно оформени. Тъй като поканите са ни с восъчен печат направих една имитация на такъв, който ще се връзва с някаква сезалена или сатенена връзка за гърлото на бутилката. Снимки - в галерията  good
Активен
tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #272 -: юни 25, 2010, 13:40:35 »

И аз си направих етикети  danceg съвсем семпли и изчистени, качих снимки в галерията да си кажете мнението. Има ги в два вариянта със зелено и със синьо, кажете кой повече ви харесва. Бутилките са със сини капачки.

аз съм за втория вариант. един съвет - ако може да смениш малко текста - повтарянето сватбарска ракия за сватбата на... например специална отлежала ракия за сватбата на... или нещо от сорта
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #273 -: юни 25, 2010, 13:49:25 »

Doni M страхотни етикети  :bravo:и много оригинални А имитацията на восъчния печат от какво я измайстори  smile
tweety наистина си права за повторението good само че мойто мило  взел че ги дал да се разпечатат и вече няма връщане, даже и от двата варианта, да има  pardon
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 25, 2010, 14:24:53 »

Doni M страхотни етикети  :bravo:и много оригинални А имитацията на восъчния печат от какво я измайстори  smile

Ще е на самозалепваща хартия като между лепкащата част и другата ще вмъквам връзката, с която ще са вързани за шишето.
Другият вариант е да са на картон. Още не съм решила окончателно.
Активен
vikikk
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #275 -: юли 07, 2010, 22:16:59 »

здравейте момичета, посъветвайте ме откъде мога да намеря етикет от пещерска специална, трябва ми точно такъв, защото е в червено и златисто, цветовете на моята сватба. искам да си сложа наша снимка. само с фотошоп ли става?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юли 09, 2010, 07:55:52 »

Здравейте момичета и аз искам да си направя по оригинални табелки и се чудех дали ще е добре да ги нарисувам аз и тогава да напиша името на семейството а не точно определено или да напиша само имената и се чудя как да ги направя по оригинални още, ако имате идеи отворена съм за предложения. smile
Активен
mar4ella_
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #277 -: август 16, 2010, 20:20:41 »

Здравейте момичета, знае ли някоя от вас в София от къде мога да си купя бутилки за сватбена ракия ? Може ли и на мене да изпратите етикетчета. Нашата сватба е чак в края на октомври, но аз искам всичко да е ОК доста преди датата smile
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: септември 08, 2010, 21:57:25 »

mar4ella_ продават ракиени бурилки в стъкларски завод Дружба. Имат сайт - там можеш да видиш адреса. Имат само един вид бутилки за продажба на дребно, със силует на женско тяли са. Можеш да видиш в галерията ми. На цена от 0,60лв/брой мисля че бяха. Имат и обикновени бутилки за вино по 0,23лв/брой. Да имаш само в предвид, че не продават тапи. Тапи ние си взехме от завода в Пловдив, защото така се случи че колега на тате беше командировка там.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: септември 27, 2010, 08:37:01 »

Момичета спешно ми трябват етикети за Карнобатска .700мл ,някакви идеи къде могат да ми ги направят или от къде да си сваля готов файл  blush
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: септември 28, 2010, 16:07:08 »

eleni страхотен сайт  Bravo!!!!! Принципно на харесвам типичните етикети, но тези са страхотни, жалко че моята сватба мина  give_rose. Ех, да беше се появила с този сайт по-рано........  cray
И поканите са божествени!!! yahoo
« Последна редакция: септември 28, 2010, 16:11:48 от anelcka80 » Активен
elivesko
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 29, 2010, 16:38:55 »

Нашите подаръци са малки бутилки вино с етикети . Има стрхотни модели след тунела  / бившия китайски р-т / за Пловдив става въпрос . yahoo
« Последна редакция: септември 29, 2010, 16:41:51 от eliveskoviki » Активен
Mimcheto_85
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: октомври 01, 2010, 13:15:20 »

Моля помогнете ми трябва ми сайт от който сама мога да си изработя тейбъл картичките моля ви ако някой има представа за някой сайт да пише спешно е cray
Активен
zvun4e
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #283 -: октомври 09, 2010, 20:14:43 »

Здравейте! Имам нужда от малко помощ. На 6та страница krisssy е публикувала страхотен етикет за ракия smile исках да си го преправя, защото много ми хареса. Можете ли да ми кажете как... Освен това ми се иска и да сменя халките с нашите си smile Може ли някой да ми обясни как става... Ще съм много благодарна, защото мисля етикетът да е същия и на виното... мерси...
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: октомври 09, 2010, 22:42:05 »

Offtopic zvun4e, ако не рабоиш с програми като Корел драу и Фоошоп или друга подобна на тях, най-добре си свали снимката и отиди в някоя рекламна агенция, обясни им какво искаш и е ще и ги направят. А и дори ще могат да и ги разпечатат на самозалепваща хартия и ще и е много лесно. Късмет.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: