Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 21:42:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Crystal - 13.06.2009  (Прочетена 24204 пъти)

Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« -: май 12, 2009, 08:56:24 »

Мила Crystal, много държах аз да пусна твоята темичка, защото и твоят ден наближава, а ние с теб избрахме един и същ ресторант  yahoo. Надявам се модераторите да не я заключат, защото я пускам с цял ден по-рано  tease

Crystal, хайде ти си на ред! Чакаме с огромно нетърпение всичките подробности около подготовката, всичките вълнения и радостни моменти  yahoo
Пожелавам ти спокойни последни приготовления и фантастичен сватбен ден  give_rose Без валежи, като при мен  tease
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: май 12, 2009, 22:34:15 »

честита тема  give_rose пожелавам ти един незабравим и прекрасен ден
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: май 13, 2009, 09:30:06 »

Честита темичка и от мен, Crystal! Ще очакваме пряко включване да кажеш до къде си стигнала и все още ли си спокойна tease.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: май 13, 2009, 13:15:05 »

Честито и от мен, слънце  give_rose
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: май 13, 2009, 14:24:48 »

Честита темичкааа! Ти си ден преди мен!  Bravo
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: май 13, 2009, 14:38:10 »

Crystal, честита тема и от мен! С нетърпение очаквам да разбера как върви подготовката и искам да ти пожелая само положителни емоции и една невероятна сватба!
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: май 13, 2009, 18:35:26 »

Йеееее, и аз вече си имам темичка  Bravo Josepha, anbibian, ¤ Enigma ¤, tasty, BASTET, mucito, момичета страхотни сте  give_rose много ви благодаря за подкрепата и насърчението smile и много специални благодарности на Josepha  Wink

Направо не мога да повярвам, че след почти едно-годишна организация, до Големия ден остава само месец...  yahoo
От следващата седмица излизам в едномесечна отпуска и сега съм затрупана от работа... Точно преди сватбата имам и да защитавам дипломна работа и да взимам последните изпити от магистратурата...  angry Така че следващата седмица летя към Франция ... и от там направо за БГ smile

Та, докъде сме стигнали, какво сме свършили и какво предстои:

– аз вече си имам рокля, воал и обувки. Остават ми бижута (обици и гривна) и бижу за косата.
– младоженецът си има костюм, остават обувки, риза и вратовръзка.
- Избрали сме си ресторанта - SkyWay.. (направо щях да получа удар миналата седмица, когато ми съобщиха, че от 31 Май затварят хотела, за да го преобразуват в бизнес сграда... за щастие ресторанта си остава засега, но няма да имаме предоставен апартамент и също така няма да може да настаним гости там).
- Избрали сме меню - салата, предястие и основно... тортата ще бъде единствения десерт, както и малки шоколадчета, на чиято опаковка пише нашите имена и датата.
- Имаме си DJ - Емо Филипов
– Фотограф - Любо Любенов и видеооператор Иво Кирилов
- наехме осветление
- Координатор - Петя от Perfect event
- Грим - Зоран; Прическа - Жоро Петков
- 2 аниматори за децата (които ще са към 10тина), закупили сме игри, книжки за оцветяване и боички, които не цапат.
- шаферките си имат рокли, а шаферите костюми.
- Украсата е уточнена, аранжировките от живи цветя ще бъдат изработени от бутик Орхидея.
- подаръчетата за гостите са готови (книгоразделите за всички гости, със стихче, нашите имена и датата) + малки шишенца за сaпунени мехурчета, във формата на торта.
- по-голямата част от тейбълките също са готови, като остава да направим тези, за гостите които продължават да потвърждават присъствие.
- Тортата сме си я избрали, остава само да я поръчаме 2 седмици по-рано, от "100гр Сладки"
- Подготвили сме и специална изненада за гостите - фолклорна формация "Нашенци" ще изпълнят програма с народни песни и танци + хоро  good сигурни сме, че ще е много интересно, особено за гостите чужденци smile

Венчавката ще бъде в градинката на SkyWay (дано да не валииииии!!!). Според прогнозата за времето през седмицата преди Денят, ще се преценява дали да наемем шатра или не...

Ох, още отсега ми е нервно... направо не ми се мисли, когато Денят съвсем наближи  angry

ето това е роклята... не смея да я облека в момента, понеже момичетата от булченския бутик сгънаха и пробраха по някакъв специален начин дългия шлейф. Направо не ми се мисли как ще я пренасям по самолети (3 полета ми предсоят с нея)... тежи поне 10кг  pardon

* DSC03017.JPG (55.26 KB, 290x625 - видяно 408 пъти.)
« Последна редакция: май 13, 2009, 21:49:42 от Crystal » Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: май 13, 2009, 18:40:29 »

ето това са подаръчетата книгоразделители

* DSC03003.JPG (67.92 KB, 307x578 - видяно 391 пъти.)
Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: май 13, 2009, 18:41:26 »

а това са тейбълките smile

* DSC03005.JPG (64.12 KB, 637x320 - видяно 382 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: май 13, 2009, 19:25:16 »

Crystal браво, всичко звучи чудесно
много ми хареса идеята за разделителите за книги и шишенцата за балончета  Bravo
и роклята е супер  girl_wink
Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: май 13, 2009, 19:52:14 »

anbibian мерси много  give_rose

ето и въпростите малки шишенца

* DSC03022.JPG (47.19 KB, 307x414 - видяно 2859 пъти.)
Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: май 13, 2009, 19:52:39 »

ето още едно

* DSC03023.JPG (51.1 KB, 428x320 - видяно 2927 пъти.)
Активен
Crystal
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: май 13, 2009, 19:54:48 »

а това са шоколадчетата chee

* DSC03019.JPG (50.67 KB, 354x241 - видяно 2886 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 13, 2009, 19:58:50 »

Bravo супер, супер, всичко е много оригинално!
Активен
Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: май 13, 2009, 21:28:03 »

Crystal, ти направо си фурия...Че то всичко е готово!!! Не се притеснявай, няма да вали и всичко ще мине перфектно! Стига една булка от форума в локвите - моя милост! good Пък и да ти кажа се получиха интересни снимки  yahoo
А тея новини от Скай Уей са направо сензационни! Ега ти....Как така ще го превръщат в бизнес-сграда? Даже си помислих, че няма да мога да покажа на децата ми един ден, живи и здрави, къде сме се оженили с баща им  danceg  danceg  danceg
Имаш мнооооого време, пък и щом ще си отпуска - всичко ще премине перфектно!
Ще следя темата ти с интерес  give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: