Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:58:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част  (Прочетена 138204 пъти)

новата_Павлова
Любопитен
*
Публикации: 33

Нашата нестандартна приказка продължава....

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: януари 05, 2010, 14:43:55 »

новата_Павлова  и не само нови булки ами и нови люлки бих казала аз  give_rose  че да не съм сама

извинявам се но все още това е извън обхвата на моята "компетенция".  smile  ти си на по-високо ниво вече от мен .аз съм си все още само омъжена... smile
Активен
Proletina_1983
Любопитен
*
Публикации: 47

Нищо не се случва....преди първо да е било мечта!!

« Отговор #376 -: януари 05, 2010, 15:04:38 »

tenderseducer а можеш ли да ми кажеш как мога да се свържа с орк.Извор?
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: януари 05, 2010, 17:40:52 »

новата_Павлова  аа то и аз така казвах ама точно около сватбата е станало чудото, така че то не е лошо, не се услушвайте  give_rose air_kiss
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #378 -: януари 05, 2010, 21:08:08 »

Честита нова година и от мен smile Аз малко се поизгубих (има няма от юли месец на сам). Нашата сватба беше през август (трябва да кача малко снимки) и всичко мина по мед и масло, пожелавам на всички бъдещи булки Денят им да премине така. А и установявам че бременните са доста:) Ние още сме далече от такива начинания .

П.С. имам телефона на орк Извор, ако още е необходим да го пратя ?

ППС: Качих снимки в галерията
« Последна редакция: януари 05, 2010, 21:36:23 от elitzza » Активен
Proletina_1983
Любопитен
*
Публикации: 47

Нищо не се случва....преди първо да е било мечта!!

« Отговор #379 -: януари 05, 2010, 22:11:34 »

elitzza Ще съм ти много благодарна give_rose.Този оркестър ли беше на вашата сватба?
Активен
vess_bj
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: януари 06, 2010, 07:34:38 »

elizza-голяма чаровница си и като булка си невероятна.Видях от снимките ти,че сватбата ти е била на спорт палас,ама не разбрах отвън ли е била или вътре,и искам да те питам дали сте останали доволни?
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #381 -: януари 06, 2010, 16:42:20 »

Благодаря за комплиментите. Нашата сватба беше вътре, тъй като лятото ресторантът разчитал много на свободна консумация и за навън искат да се ангажира цялата тераса, а ние бяхме около 100. Аз в началото много исках да е на открито, но после съвсем случайно минавайки през спорт Палас попаднахме на сватба на терасата им и беше като представление на открито... На втория етаж на терасата и терасата от към ресторанта бяха пълни с хора които си зяпаха ей така докато си пият биричката. Не че има нещо лошо, ама на мен не ми допадна. Иначе от ресторанта бяха много коректни въпреки предупрежденията, че се крадяло от тората и алкохол при нас такива неща нямаше или поне е било в допустимия процент липси Wink Бяха гъвкави по отношение на менюто, и ни позволиха да внесем доста неща (ако това ви интересува).

Ами ако има други въпроси на среща съм.

П.С. Брей каква носталгия ме налегна, за изминалото събитие cray
Активен
vess_bj
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: януари 07, 2010, 10:30:11 »

elizza-благодаря ти за отговора.вече съм твърдо решена,че ще е там.

Малко информация за бъдещите булки.Незнам дали сте дочули,но тази година църковни венчавки няма да има целия юни.Мисля ,че беше от 28 май до 29 юни,ще протекат Петрови и Павльови пости.Надявам се,че информацията ще ви е от полза    olele
Активен
vess_bj
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: януари 11, 2010, 21:14:39 »

Ехо момичета,къде сте?Аз вече съм отметнала ресторантa,църквата и фотографа,благодарение на моята златна майчица  smile.Избора на ДЖ не е много голям и си мисля дали да не потърся из Варна  scratch one-s head.Хайде,пишете при вас как върви подготовката
Активен
Iskra_Dimcheva
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: януари 20, 2010, 12:55:14 »

Здравейте момичета! Това лято ще се омъжвам и мисля, че от вас мога да получа много полезна информация smile Благодаря предварително .
« Последна редакция: януари 20, 2010, 13:01:01 от Iskra_Dimcheva » Активен
Iskra_Dimcheva
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: януари 20, 2010, 13:07:43 »

Планираме сватбата да е юли месец и завмомента тарсим ресторант. Гостите ни са много, което намалява вазможностите ни при избора. Очертава се да е резиденцията, но нашата дата е заета и трябва да я променим.

П.С. Неочаквах подготовката да е толкова напрегната, а едва сега започвам !
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: януари 20, 2010, 13:26:50 »

Iskra_Dimcheva Добре дошла при нас  give_rose с каквото можем ще помагаме, ти само казвай
Активен
margo8211
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #387 -: януари 21, 2010, 22:18:05 »

здравейте момичета smile на мен ми предстои сватба  :weddingday:лятото и от сега вече се вълнувам yahoo, надявам се че ще ми помагате smile имам един въпрос за сватбен салон Контеса, дали има такъв в Добрич или трябва да ходя до Варна, и дали някоя си е шила там рокля smile целувки  heart heart heart
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: януари 21, 2010, 22:29:06 »

Welcome
Не знам да има Контеса в Добрич,но аз си ших роклята там във Варна.Много са учтиви момичетата и разбрани.Направиха роклята както я искам и понеже не бях във Варна на няколко пъти ми е хрумвало нещо и съм се обаждала по телефона за промяна-предават на шивачката и като отида на проба е както съм го искала.Деня преди да взема роклята, ходих на последна проба.Не ми хареса особено панделката,че беше много къса.Когато се прибрах в къщи,реших че искам да ми я удължат.Обадих се и на следващия ден на обяд,когато отидох да я взимам беше с по-дълга панделка. Bravo
Активен
margo8211
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #389 -: януари 21, 2010, 22:54:49 »

а като цени как вървят, то е ясно че зависи от материята, но все пак smile
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: