Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:27:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част  (Прочетена 138085 пъти)

dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 31, 2009, 16:14:04 »

Момичета-а-а-а, хайде да организираме вече срещата girl_wink.

Виждам, че някой рядко се появяват тук, а може и те да искат да дойдат, затова предлагам да почнем по-отрано да си казваме коя ще идва.

Предлагам на 16 август даречем около 18 часа в някое рестрорантче, но не знам дали има някоя от нас да е със сватба тогава, а да копнее и тя за срещата, така че ако има да си каже.
А мястото ще го решим в последствие като се види колко ще сме.

Значи предлагам 16 август надвечер, да не е във върла жега. Чакам да кажете коя се записва за тогава и предложения разни, та дори и за датата и времето.

Хайде, давайте ....
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 31, 2009, 17:37:05 »

аз с две ръце се записвам  give_rose за мен няма значение къде ще е и в колко стига да се разберем за едно място и за час smile
Активен
SummerGirl
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #212 -: август 01, 2009, 12:00:16 »

и аз съм на линия за срещата:) по принцип съм до 17 и 15 на работа, но май 16-ти се пада неделя, така че няма проблем и за мен. smile
Активен
SummerGirl
Любопитен
*

« Отговор #213 -: август 05, 2009, 07:59:38 »

Хей, момичета къде се изгубихте?  sad  Нашата подготовка върви с пълна пара. Поръчах си вече роклята, днес трябва да занеса сутиен, който да ми вградят в нея. Оправихме ресторанта, снощи си поръчахме и халките на "Сара Трейд" ще са от Каракашев. Довечера трябва да му занесем и ритуалните чаши, и каза, че като подарък от него ще ни гравира имената на тях. smile Остана за прическата да мисля. Можете ли да ми препоръчате някой фризьор и как вървят цените?
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: август 05, 2009, 08:27:15 »

Силно ти препоръчвам салон Стилисимо,на мен прическата ми прави Марго,но и другата фризьорка чувам,че е добра.По-назад в темата сме ги обсъждали на няколко пъти.Никое момиче не е разочаровано от салона.
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: август 06, 2009, 10:21:43 »

И аз ще съм при Маргото. От години ме фризира тя и реших на нея да се доверя и за сватбената прическа  smile.

Хайде, пак да напомня за срещата на 16 август около 18 часа.....

За сега сме аз, maca89 и SummerGirl. Има ли и други които биха искали да дойдат другата неделя?
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: август 06, 2009, 10:28:04 »

Оф,това другата неделя ли се пада.Ще ме уволнят,всяка седмица съм по пътищата.Имам голямо желание,но не мога да обещая ,че ще дойда.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: август 06, 2009, 10:41:38 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21685.0.html#new
dosibg,да се яви в изповедалнята!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: август 06, 2009, 16:52:45 »

За съжаление и аз няма да мога да дойда. Ще бъда в Добрич на 22 и 23.
Да си изкарате добре (за което не се и съмнявам) и да показвате снимки после...
Активен
dosibg
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: август 10, 2009, 09:23:20 »

И на мен ми се иска6е да дойда , ама на 16-ти то4но следсватбено....може по-нататък още една среща , 4е поне и ние със stassi  да дойдем
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 11, 2009, 18:23:18 »

Да да, съгласна съм с теб dosibg  blum blum blum

А май тук никой от бъдешите булки не е споделял нищо. Хайде сладурки, вие сте на ред сега. Дерзайте. И пишете тук кой какво избира, кой към какво се насочва. Хем да помагате на другите, хем и ние "дъртите" булки да следим тенденциите smilesmilesmile
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 11, 2009, 20:10:33 »

ами то май така сигурно ще стане със нашата среща, че много малко кандидатки има и повечето са ангажирани, но в крайна сметка здраве да е, ще се срещнем когато всички са свободни, повече булки по весело незнам другите как мислят  smile give_rose
Активен
SummerGirl
Любопитен
*

« Отговор #222 -: август 14, 2009, 08:22:15 »

Здравейтееееее  yahoo Как стее дами? smile Не съм писала от доста дни, но това е защото подготовката ни тече с пълна сила. ДА обобщя: имаме ресторант - "Добруджа" (в хотела на 2-рия етаж), малко трудности срещнахме с оркестъра (минахме дори през вариант да е DJ, но и с намирането му срещнахме трудности) - довечера имаме среща с оркестър "Мелодия" - какво мислите за тях? Значи видео заснемането ще ни бъде от Ивелин Иванов, а на фотографа все още не му зна името, но ще бъде от Стефото. Роклята ми трябва да е готова другата седмица, поръчах си я в Контеса - гр. Добрич, от там взехме и някой дреболийки - възглавничка за халките, украса за чашите, свешите, украса за шампанското и поканите. Халките си ги поръчахме при Каракашев от каталога на "Сара Трейд". Торта си харесахме на Оникс, но не сме я поръчали все още. Окрасата на ресторанта ще е подарък от ресторанта, само аз ще направя тейбъл картичките. И по повод на тях искам да ви питам, какво да пиша на тейбъл картичките на родителите? Сякаш не върви имената да им пиша, иска ми се нещо от рода на "майка - булка", "майка - младоженец", но и точно тази формулирофка не ми се връзва много.  huhhuh.gif Така, че плийз, хелп ми. smile
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: август 14, 2009, 08:26:56 »

за Мелодия ще ти кажа че са много добри те бяга на нашата сватба и всички гости много доволни останаха, каквото им кажеш такова свирят  good изобщо сама ще се уветиш, а относно на тейбъл картичките ние бяхме на една сватба и имената на родителите бяха така "тъща, тъст, свекър, свекърва, булка, младоженец, кръсник и кръсница" всместо имената
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: август 14, 2009, 08:28:08 »

На нашите пишеше свекър, свекърва, тъст и тъща. Така де, отрано да свикват с новите си титли diablo
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: