Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:45:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич? - 2 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част (Прочетена 138103 пъти)
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
Отг: Има ли булки от Добрич? - 2 част
«
Отговор #195 -:
юли 27, 2009, 11:14:18 »
bellaa
Здравей и добре дошла при нас
много красива булка си била, желая ви цялото щастие на земята и много да се обичате
поздравлвния за украсата в лилаво, маниачка съм на този цвят , моята също беше в лилаво не не толкова хубава колкото твоята, браво
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #196 -:
юли 28, 2009, 07:48:50 »
Здравейте, момичета,
Bella
добре дошла
Не съм писала няколко дни, обаче имаме проблем с ресторанта - не можем да намерим. Причината е, че искахме навън да бъде, обаче или са заети, или ако е навън музиката ще е до 10 и 30.
Ходихме и до "Колибите" само, че мен ме притеснява въпроса с транспорта на гостите, а и не ми хареса кухнята там. Вече съм склонна и на Добруджа или България. Казаха ми, че в хотел "Добруджа" на 2-рия етаж имало ресторант за около 60 човека някъде, знаете ли го??? и най-лошото, е че време няма никакво...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #197 -:
юли 28, 2009, 10:15:44 »
http://www.hoteldobrudja.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=43
- ето тук може да видиш ресторанта. На мен лично много ми хареса, само дето нашата сватба нямаше да се побере там. Пък и България в крайна сметка си е вариант - имат климатик в залата и е достатъчно прохладно лятото....
«
Последна редакция: юли 28, 2009, 10:23:39 от StAsSi
»
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #198 -:
юли 28, 2009, 16:40:33 »
аз не съм съгласна за Българията нещо преди месец бяхме там на сватба и поне аз климатик не видях, прозорците им бяха отворени, но като е жега и като се заиграеш малко и те не помагат, кухнята им не е от кой знай какво ниво, но това е мое мнение винаги може да се иди на място и да се види
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #199 -:
юли 28, 2009, 17:38:36 »
Българията има 2 зали - малка и голяма. Може би малката е с климатик.
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #200 -:
юли 28, 2009, 19:15:48 »
за и двете говоря аз
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #201 -:
юли 28, 2009, 19:44:28 »
В голяма зала на България има два големи "стоящи климатика"
(може и да не е точно климатик, но си е духалка, която по едно време в нашия случай духаше хладен въздух)
:
Ето тук се вижда - дали са го пуснали обаче е друг въпрос...
А за кухнята - мога да говоря от личен опит, но за кухня миналата година на нашата сватба. Незнам какви бяха готвачите тогава (защото знам, че готвачите в България идват само когато има сватби и мероприятия), но кухнята беше невероятна
. Всичко беше топло, прясно, дори и пържените картофи не бяха бланширани, а бяха обикновенни картофки. На мен много ми хареса. Доколкото събирах мнения след сватбата всички бяха приятно изненадани от кухнята. Но, може би са били отделни случаи, незнам...
«
Последна редакция: юли 28, 2009, 19:55:29 от StAsSi
»
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #202 -:
юли 28, 2009, 20:21:20 »
ммдам пак не споря, не твърдя, че е така явно не съм ги видяла, но аз лично не бях очарована от ресторанта, а този климатик колко да духа с тез хора и с тея цигари
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #203 -:
юли 29, 2009, 10:03:05 »
Maca89
така е наистина за климатика, ние за това искахме и на открито да си бъде сватбата, но по стечение на обстоятелствата няма да стане. :(Тази вечер ще ходим до ресторанта в хотел "Добруджа". Вчера звънях и ми казаха, че го отварят само за подобни случай вечер, а иначе си е ресторант за гостите на хотела - имали закуска и обяд. Ако ни хареса там, там ще бъде (честно казано много силно се надявам да ни хареса и на живо, защото ми писна да се занимавам с ресторанта, като знам и колко други неща има). Въобще нямам намерение да ходим и до Българията (да не казвам голяма дума
) Изчетох много внимателно всичките ви коментари за Българията и след тях още по-малко имам желание да ходим.
Момичета, искам да ви попитам от този ресторант в хотел "Добруджа" (малкия) дали имате някакви впечатления?
Активен
dosibg
Ентусиаст
«
Отговор #204 -:
юли 30, 2009, 08:26:50 »
Аз съм била на една свтба там и не е никак ло6о на фона на големия ресторант Добруджа и България си е направо супер. А ако не сте много хора, тъй като е малък още по-добре.При липса на много други опции мисля, че ще ви хареса.
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #205 -:
юли 30, 2009, 10:02:38 »
Снощи ходихме, срещнахме се с управителката на ресторанта (много възпитана жена). Показа ни ресторанта - останах шашната направо, същия като на снимките, има и климатик, има и тереса, която е голяма, но няма маси там и въпреки това не е проблем да се излиза да се разхлади малко човек и има достатъчно място да се изиграят 1-2 хора. Няма да има никакви проблеми с музиката и с часа на стоене (притеснявахме се понеже е хотел все пак), но казаха че ще се съобразят с нас, и ще си качат гостите на по-горните етажи. Другото, което е като бонус за младоженците давали една стая за "първата брачна нощ" безплатно. Разбрахме се да ни направят 2-3 примерни менюта и утре вечер ще минем да ги вземем да ги разгледаме и да решим окончателно. Наистина останах очарована от ресторанта.
Исках да ви питам и нещо друго. След сключване на брака, за да си променя личната карта, щоф. книжка и другите документи - какви документи трябва да представя?
«
Последна редакция: юли 30, 2009, 10:04:39 от SummerGirl
»
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #206 -:
юли 30, 2009, 13:14:56 »
ооо да всичко що е документ се подменя, ако ще си сменяш фамилията де
ходи се след сватбата имаш 1 месец да си смениш документите, отиваш във бившото паспортно и там казваш, че искаш документ за смяна на адресна регистрация и за смяна на фамилно име и вече от там в полицията със дубликати от сключения граждански брак и акта за раждане и заявлението вече попълнено с новата фамилия и новия адрес, не е голяма разходка ама няма как
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #207 -:
юли 30, 2009, 13:20:43 »
Значи дубликати, а не копия, така ли?
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #208 -:
юли 30, 2009, 16:22:10 »
да аз отидох с копия и ме върнаха
а дубликати можеш да си изкараш също от бившото паспортно
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #209 -:
юли 31, 2009, 08:29:03 »
мхм, голямо обикаляне ще има и след това с тези документи. Вчера си поръчах роклята
(започнахме да отмятаме нещата едно по едно), трябва само да им занеса сутиен, за да ми вградят чашките и я мятат
Тази вечер ще видим какви менюта ще ни предложат в ресторанта. Какво е според вас хубавото меню, на вашите сватби какво имаше? А към колко лв. на човек горе долу?
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...