Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:40:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич? - 2 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част (Прочетена 138168 пъти)
viviv
Ентусиаст
Публикации: 58
Отг: Има ли булки от Добрич? - 2 част
«
Отговор #165 -:
юли 15, 2009, 16:00:39 »
Ха, наистина снощи вечеряхме навън, Maca89, бях много изморена и предпочетохме навън. Съжалявам, че не съм те разпознала...не е хубаво така
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #166 -:
юли 15, 2009, 16:02:28 »
ох и на мен много ми се иска да направим среща ама мен хич не ме бива в организациите
и не ми се иска да се захващам
Stassi вие сте млади времето е пред васа и, то е Божа работа нали знаете и ние се бяхме притеснили ама ето, че дойде
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #167 -:
юли 15, 2009, 16:05:31 »
о нищо аз не се сърдя нали ще се видим пак така или иначе града ни е малък, и май се оказа че нашите мъже се познават или нещо такова май са учели заедно във Вапцаров но незнам дали са един набор, а ти си била бротовчедка на неговата прятелка Гергана или сте били съученияки и аз не го разбрах ама докато ви видя и му казах че си една от булките които си пишем и набързо ви оравихме
«
Последна редакция: юли 15, 2009, 16:11:19 от maca89
»
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #168 -:
юли 15, 2009, 16:44:20 »
Аз бях споменала за събирането, но ако случайно някой реши да почне да организира нещо, моля само да е след 12 Август, четогава щше си идвам в България и много искам да съм на срещата.
Иначе като идеи си миля да не е май събота или неделя, защото тогава няколко от нас имат сватби, а даречем ако сте съгласни да е петък вечер или някоя друга вечер през седмицата да седнем някъде да се почерпим, така хем ресторантите няма да са заети от сватба, хем който е на работа през деня ще може да дойде. Трябва само да го измислим как ще се получи за тези съфорумки които не живеят в Добрич.
Иначе предлагам към началото на август да вземе всяка да пише дали ще идва за да можем съответно да знаем какво заведение да изберем за да е подходящо с по-големи маси за бройката ни
.
На мен лично по ми се нрави идеята да сме на някое ресторантче отколкото на кафене, така ще може и повечко време да имаме, а такова определено ще ни е нужно имайки предвид колко много ще има да говорим
.
Евентуално може да опитаме в Грийн Палас (което впрочем разбрах, че са прекръстили на "Чифлика" или на летния театър или..... тук оставам вие да допълните с предложения
Активен
Таня
Професор
«
Отговор #169 -:
юли 15, 2009, 17:28:36 »
аз съм ЗА среща когато и да е свободна съм и нямам никакви ангажименти, нека и другите булки да кажат те какво мислят и дали някой ще се навие да организира такава среща (дано не звучи нахално)
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #170 -:
юли 15, 2009, 17:53:48 »
Аз нямам нищо против да организирам подобно мероприятие. Тъй като обаче dar4eto ще си идва чак след 12 август, мисля че няма смисъл да се уговаряме отсега за датичка. Аз лично на 31 и 1 най-вероятно ще бъда в Добрич, така че ако искате може да се организираме да се видим сега, пък после Даринка като дойде ще се съберем пак
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #171 -:
юли 16, 2009, 14:32:26 »
Хей момичета здравейте, пак съм аз
Искам да ви питам колко струва църковния брак?
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #172 -:
юли 17, 2009, 22:59:25 »
Здравейте момичета!!!
Гледам среща се заформя тук а
мен може да ме пишете някъде след 04.08-29.08 ще сум в Добрич но през цялото време!
Знам,че сте обсъждали видеооператори за сватба вече,но на мен ми се иска да го използвам за кръщенетона дъщеря ни!!! И тъй като не съм доволна от този ,който беше на нашата сватба ми се иска някой по-добър,който да прави и хубави ,забавни снимки и естествено на края да не гледа да но прецака,да е коректен....
леллееееее колко притенциии
но все пак съществували такъв в Добрич?
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #173 -:
юли 18, 2009, 14:44:34 »
Момичета как сте?
Да ви се похваля, вече имаме дата 29.08.09г. Имаме запачен час за Обредния Дом - 17.00 h. и за църква мисля, че "Света Тройца" беше (горната) - в църквата сме за 18.00 h. Много натоварен график имат този ден явно, понеже имало още 6 сватби и тоа бяха първи свободни часове и за църквата и за Обредния Дом. Голям късмет изкарахме направо. Сега остана да изберем и ресторанта. Колебаем се между "Грийн Палас" (не му знам новото име) и Резиденцията. Някакви отзиви имате ли за тях? За фотограф си харесах Георги Георгиев, но все още не съм се свързала с него.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #174 -:
юли 20, 2009, 08:18:50 »
SummerGirl поздравления за свършената работа! Само така! Относно ресторантите - май няма голяма разлика. Виж кой ще ви е по-приятен на вас!
picolina аз съм много доволна от оператора на нашата сватба - Румен Стоилов. Мисля, че отговаря на изискванията ти.
Супер ще е, ако се съберем повечко хора на среща. По този повод исках да ви питам дали има начин да бъде през деня срещата, например някоя събота. Ама както и да е ще го доуточняваме това по-късно.
Активен
SummerGirl
Любопитен
«
Отговор #175 -:
юли 22, 2009, 07:39:13 »
Снощи ходихме да правим проучване на ресторантите
В цените разлика като цяло няма. Резиденцията е запазена обаче за нашата дата, в Грийн Палас не питахме, но 100 % и та,м ще е запазено, ходихме до Летния театър, ама на половинката ми не и хареса обстановката. Довечера ще минем и през "Мечока Бен", а за "Лебеда" си мислих - дали няма да ни изядат комарите там
Като цяло изискването ни и на двамата е да е навън, не искам да е в някоя затворена зала, все пак е лято...
Момичета исках да ви попитам за поканите ... от къде се купуват и колко време преди сватбата се пращат.
Стаси
май ще се възползвам от поканата ти да дойда до Варна и да ми бъдеш "гид"
п.с. Хей
Светли
ние с теб май сме за по едно и също време с ражданията, може да се засечем някъде из родилното
«
Последна редакция: юли 22, 2009, 07:41:45 от SummerGirl
»
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #176 -:
юли 22, 2009, 09:17:14 »
SummerGirl
значи за поканите - ние въпреки организация от 4-6 месеца, направихме поканите месец преди сватбата и ги раздавахме в последния момент. Но и при нас всички поканени си знаеха предварително...
Така че като гледам на календара - мисля че ви е време тия дни да си харесате покани (с готови според мен ще е по-бързо), да ги дадете да ви ги напечатат и началото на другия месец започнете да ги раздавате. Все пак е лято, хората трябва да знаят предварително за да се организират
Иначе за гида - идвай, не се притеснявай, на разположение съм. Даже и покани може да си харесаш
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #177 -:
юли 22, 2009, 09:55:03 »
SummerGirl наистина, не знам моя своенравен младеж какъв номер ми заформя, но може и да се засечем из родилното
Относно поканите - ами във всеки булчински магазин продават и покани. Нашите ги доставиха за около седмица. Текста си го напечатах сама на обикновен лазерен принтер и върху паус и после имаше рязане и лепене и готово. Относно раздаването - ами кажи речи до последния момент имаше за раздаване покани, но пък след като направихме списъка се бях обадила на всички и знаеха, макар и без напечатана покана, че трябва да си правят планове
Сега се сещам, че имаше един ресторант извън Добрич - май Колибите ли беше или нещо подобно. Не съм ходила от сто години там, но може и него да проверите. Относно комарите - сигурно навсякъде ще ги има, но пък вие няма да седнете да дремете на масата, а ще танцувате през цялото време, така че едва ли ще ги забележите много. Защо не отидете някоя вечер на ресторант и така ще усетите повече от обстановката и комарите на съответния ресторант
Активен
dar4eto
Сватбар
«
Отговор #178 -:
юли 22, 2009, 11:11:09 »
Момичета, я дайте малко инфо когато се взема булката сватовете като идват с младоженеца, носят ли нещо за родителите на булката, нещо като уиски, пита, бонбони и т.н?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #179 -:
юли 22, 2009, 12:49:24 »
При нас честно казано този момент съм го изтървала и не помня какво са носели. Но мисля, че донесоха нещо май бонбони, но пак не съм много сигурна...То не е ли личен избор или има такава традиция?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...