Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:53:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич? - 2 част  (Прочетена 138194 пъти)

dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 29, 2009, 11:30:08 »

Ааа, linabebe, криеш се, а?!  hiden Ние от колко време се питаме коя ли е следващата  girl_wink.
Успешни последни приготовления good give_rose!
За сладкарница за тортата... знам, че Оникс за седмица май изготвят булченска торта.

Щура сватба ти желаем  Dance!
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 29, 2009, 22:57:30 »

Момичета моят сватбен ден мина като на сън, много по-прекрасен отколкото си го представях, но наистина както казват минава като един миг. Дори с maca_89 се засякохме пред църквата ( аз съм тази на която мъжът ти помаха) Bravo
Скоро ще кача снимки в албума.
Целувам ви! give_rose
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 30, 2009, 09:36:33 »

оо така ли той каза,че ви познава и двамата  smile ти май си му била студентка после гледахме снимките в интернет във весника и пак го потвърди много чаровна булка беше, а и роклята ти много нежна те правеше, ще чакаме да гледаме снимки  give_rose
Активен
silvanka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 30, 2009, 09:42:32 »

Благодаря ти много give_rose
И дааа, ние и двамата с мъжа ми сме чеда на Шуменския
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 30, 2009, 10:04:02 »

их их чеда,че още учители и аз съм "чедо" сега ще съм 2 курс  blum с една две поправки ама аз заради сватбата не можах да се явя, но ще ги оправя  Wink
Активен
silvanka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 01, 2009, 21:56:13 »

Качила съм малко снимки в албума за по-любопитните, това са само малка част, но другите не са ми ги изпратили още
Активен
viviv
Ентусиаст
**
Публикации: 58

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 05, 2009, 22:19:32 »

И аз най-сетне се наканих да кача малка част от сватбените ни снимки тук:) Благодарение на оператора Колъо Ганчев и фотографката ни Таня имаме един безупречно визуализиран спомен от нашия уникален ден! Благодаря им, че изпълниха всички наши...по-скоро мои желания!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 06, 2009, 15:35:09 »

viviv страхотни снимки -  Bravo Bravo ( Bravo на Кольо - отново се е справил безупречно Bravo )
Определено съм на мнение, че от всичко в Албена вие сте избрали най-добрите места. Розовата градина е невероятно място за снимки...

Между другото - много ми хареса роклята ти. Страхотна идея smilesmilesmile
Много хубава булка си била на този ден; е, да не забравяме и младоженеца - и той е "убав" smile blum Wink
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юли 06, 2009, 16:52:39 »

вивив определено съм съгласна със стаси за роклята ти мн е екстравагантна и нетипична, а и на теб ти седи прекрасно и идвамата със съпруга ти сте много лъчезарни  give_rose
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юли 06, 2009, 19:25:49 »

*THUMBS*много оригинална рокля
Активен
dar4eto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юли 11, 2009, 22:07:27 »

Момичета, днес сключихме граждански брак с милото и вече сме съпруг и съпруга  CHEERS любов заедно.

Та, значи да обобщя: днес на 11 юли в 11 часа сключихме гражданския брак в Лондон. След 1 месец и 11 дни  ( на 22 август) е църковната ни церемония и празненството в България с милите роднини и приятели, а на 11 август аз се прибирам към България  Girl_hide. Както виждате, май се оказва, че числото 11 ще е семейното ни число, без умишлено да сме нареждали нещата да се получат така, те просто така се наредиха и го забелязахме в последствие  Girl_hide

Създала съм албумче в личната галерия където може да разгледате снимки.... само да се похваля, че самичка си направих букета. Всичко за него си купувах отделно... розите, гипсофила, тюла... на тюла на тази част която е виснала върху ръцете ми приших малки розички... много си го харесвам  Bravo
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #146 -: юли 13, 2009, 10:13:52 »

Дари честито!
 give_rose
Чак сега влизам във форума. Желая ви безоблачен семеен живот!!!!!

Сигурна съм, че сватбата ви в България ще е прекрасна.

Целувки и....... горчиво и от мен  pleasantry
Активен
dar4eto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 15, 2009, 10:57:43 »

grahovaprincesa, благодаря ти много за пожеланията  give_rose!

Решихме да си печатаме поканите сами, че се оказа, че на 3-4 места където звънях 1000 особености има, при положение, че текста ще е на наши листи, а не на картон. Едните печатали само в големи тиражи, другите не знам си какво и така решихме да си ги напечатаме сами.
Колата също реших да си я украся аз и ще е с изкуствена украса, а не с икебана.
И за тортата за транспорт ще помисля, защото се оказа, че Оникс вече не извършвали доставки.

Нататък пак ще пиша като има развития.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 15, 2009, 13:11:43 »

Дарче, Честито! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и много деца!  give_rose  give_rose  give_rose
Поздравления за букета! Прекрасен е! И вие изглеждате чудесно!  give_rose
Активен
SummerGirl
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #149 -: юли 15, 2009, 13:32:16 »

Здравейте, аз съм нова във форума и съвсем скоро ми предстой сватба, смятаме да е или на 22-ри или на 29-ти август. Както виждате нямаме никакво време за губене, а все още сме на нулата. За това се обръщам към вас. Толкова съм объркана, аз дори незнам от къде да започна, нямам си идея даже как ще протече цялата работа. Мислихме си в началото да сключим само граждански брак с почерпка в ресторант, а след 2 години да отидем за някоя годишнина и да сключим църковен брак в някой манастир, но всякаш вече не съм привърженик много на тази идея.
Ще съм ви много благодарна ако ме насочите за цените в Добрич как са, не съм ходила никъде да обикалям и да разглеждам  badgirl колко струва гражданския брак, църковния, както и коя църква от двете в Добрич е "по-добра". Също така и за ресторанта - да ми препоръчате някой??
Благодаря ви предварително, надявам се някой да ми помогне, понеже ми е тъмна Индия. sad
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: