Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 18:29:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: сватбата на Кристинка- 06.06.2009  (Прочетена 73957 пъти)

pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 17, 2009, 18:34:13 »

Кристинка, това с гримьорката е много  неприятно. Но просто явно не сте си паснали на вкусовете. Дано да си намериш гримьорка, която харесва това, което и ти. Защото моят скромен опит показва, че ако тя не смята това, което искаш за най-хубавото и модерното в момента, посмъртно няма да го получиш.
 Вие колко алкохол смятате да вземете? И най-вече разпределението бяло вино, червено вино и бира?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 17, 2009, 18:49:31 »

Пебълсче, аз много не се притеснявам защото аз никога не съм се доверявала на някой друг за грим..това беше първия и може би последния път..утре ще ви пусна снимки с това тя как ме направи и аз както се направих..да прецените и да си кажете мнението.
относно алкохола-ние ще внасяме много, давам ти подробен отчет
уиски-50 бут.по 0,700 мл
водка-на всяка маса по 1 бут от 1л.
ракия-50л ( бутилките са ни по 0,500мл)
вино-ще вземем около 10 бут( 5 бяло, 5 червено)
бира-аз и родителите мислихме да има по 2 бири на човек, но управителката на р-та каза че било много и винаги оставала, и че 1 бира била достатъчна  crazy та за бирата още не сме решили окончателно, а и р-та предлага бира от 0,500мл , защото нея не можем да я внесем...и така..
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 17, 2009, 23:00:12 »

Аз теб съм те признала в отчетите вече!!!
За грима- дай да видим снимките, а ти каза ли и какво (не)искаш? Защото ако е така не  би трябвало да показва художествените си умения и фантазии на лицето ти.
Охх, има и друго. НЕ МИ СЕ СЪРДИ, АМА щЕ КАЖА!

Момичета, аз я видях с роклята! МНоооооооого е хубава!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама инат- не ще да показва снимки и това е tease
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 18, 2009, 09:04:13 »

Е, щеше да е по-хубаво да има снимки, но и така ще стане, при липса на повече girl_wink
Кристинка, за около 150 човека е този алкохол, така ли?
Наистина мисля, че е доста. И то предимно твърд, не съм разсъждавала много, ама все си мислех, че по някое време се минава на вино или бира  crazy. При нас ще пропуснем уискито, водката ще е по бутилка на маса, ракия сме взели известно количество, към което се оказа, че ще прибавяме домашна от дядо ми и бирите са по 2 на човек. И на мен ми се струва много, но в куверта половин бутилка вино беше към 4,50 и ние я заменихме за по 2 бутилки бира, пък цялото вино ще го внесем. Мисля си, че ще е топло и доста хора ще пият бира. Най-неприятното е, че дори и да остане алкохол да се изкъпеш, ако свърши примерно червеното вино, пак не си взел достатъчно huhhuh.gif
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 18, 2009, 19:17:02 »

Малееееее Муцееее, търсиш си май боя.Да не си говорим на 4-ри очи с тебе..интимно  ROFL
Мерси за комплиментите, естествено че не се сърдя  give_rose
Пебълсче, предпочитам да остане алкохол, отколкото да не стигне, затова  вкарваме толкова много..мин год бях на сватба където нито алкохола стигна нито безалкохолното, и от тогава казах че това на моята сватба няма да го бъде, та така...
Момичета, аз сега качвам малко снимки в галерията да видите грима и др нещица... smile
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 18, 2009, 20:58:00 »

Ох голяма съм забравана значи...да допълня само че и подаръчетата за гости за готови( те си бяха де ама имаше за довършване).И букет си избрах май...да видим дали той ще остане, и аранжировката за вазите съм си избрала.та вече остават дреболийки за уточнениее...качих снимките..може да видите и да си кажете мнението  blum
« Последна редакция: май 18, 2009, 21:28:26 от Kristinka » Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 19, 2009, 10:09:11 »

Крис, гримът много ми хареса и лилавия, и другия!  Ти ли си го прави? Ти с кой си решила да бъдеш?
Букетите съща са хубави. Аз даже си харесах първия.  pleasantry
А на пробна приеска ще ходиш ли?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 19, 2009, 11:23:42 »

Кристинка, с голямо закъснение да ти честитя темичката  give_rose Виждам, че си напреднала доста с подготовката и всичко е много хубаво. smile Желая ти спокойствие до края.
Относно грима, на мен много повече ми харесва лилавия- по-нежно и стилно стои.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 19, 2009, 11:30:12 »

Честно да си кажа, ако не беше споменала, че златистия грим е правен от професионалистка - нямаше да позная. smile Но пък и с двата мнооого ми харесваш! Вече там нещата опират до цветовата гама и съчетанието й с другите ти аксесоари, но което и да избереш ще си прекрасна!  heart
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 19, 2009, 11:31:59 »

Веси, Нати, благодаря много. give_rose лилавия грим си го правих сама, други е уж професионалния..не останах доволна, като бита съм.днес ще се гримирам с друг нюанс и ще ви покажа снимчица.Иначе да, ще ходя на пробна прическа в събота. Сега тоивам да си взема вече скъсената рокля  tease
Ми Блещуче, това ако е професионален грим, аз съм...трактор, но както и да е..lol
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 19, 2009, 11:37:38 »

Крис на мен пък по ми хареса по тъмничкото знам ли може би лилавото  не ми допада затва
А да и да кажа че с тъмна коса си суперррр good good
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 19, 2009, 12:26:28 »

ММм, да много хубав грим. И твоя ден наближава smile  give_rose
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 20, 2009, 07:43:36 »

Диде, аз пък вече спрях да се харесвам с тъмната коса и май май скоро ще играе боята по главата ми  banana как още имам коса и аз се чудя..за грима мерси за комплиемнтите, не съм решила нищо окончателно, днес пак ще се цапотя да видя кви ще ги скопосам..
Да ви се похваля  вчера си взех роклята, но не съм  я пробвала още че няма кой да ме облече.. и докато я взимах видях фолк дивата Ивана, беше на някакви проби при шивачката  blum
Утре сме на дегустация на мензто и да решим в крайна сметка какво остава.
Да ви се оплача..ще поръчваме тортата от Сладък рай май, че шефа на цехът който щеше да ни прави тортата  вчера се обади и каза че местели бизнеса в друг град и аз направо полудях но добре поне че се обади навреме , та имаме време да действаме.Имам уредена среща и с Дж, евентуално в неделя ще се видя и с фото и видео, в понеделник ще уточняваме кетъринга..и така..почтиии сме готовии
« Последна редакция: май 20, 2009, 07:48:06 от Kristinka » Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 20, 2009, 08:09:26 »

Кристинка, аз защо не мога да те видя с грима  crazy  леле ти си наистина почти готова  good искам да ти видя и роклятаа  give_rose
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 20, 2009, 08:17:56 »

Да кажа и аз:
Не можеш да ме набиеш, щото знаеш ли колко съм силна,аааааааа blum
За грима- златното- не ми харесва. Лилавото на едната снимка ми харесва, на другата има много голяма разлика горе очото ти (много рязко става бяло). Пак се гримирай и давай снимки да гледаме. А там, където имаш молив ли е или очна линия не знам също ми харесва- такова синьо оченце се показва, не се крие. ако си само със сенките се слива някак си. Казвам ти личното си мнение и съм искрена, щото ме кефиш tease
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: