Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 03:28:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на tonibonboni - 23.05.2009г.
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на tonibonboni - 23.05.2009г. (Прочетена 37259 пъти)
deskatap
Сватбар
Отг: Сватбата на tonibonboni - 23.05.2009г.
«
Отговор #45 -:
май 13, 2009, 20:32:48 »
Тонка, това е страхотна идея с обувката, досега не го бях чувала, но емного яко като идейка
. Успех с р-та (сигурно вече сте проверили де, но...
) и незабравяй да пишеш как вървят нещата там.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #46 -:
май 14, 2009, 08:03:25 »
Готови сме! Бройката е уточнена, сватбата е малка ( 70 човека с DJ, оператора и фотографа), но са все от избрани, най-избрани купонджий, доказали се през годините
)
Дадохме и разпределението на масите. С риск някои да седят с гръб (въпреки, че ще седят само на първия семеен танц
), сме подредили масите така, че да има повече място на дансинга.
Говорихме с управителя за цветята и свещите по масите и той няколко пъти каза, че те влизат към цената на куверта и не се заплащат допълнително. Написахме нещо като договор с всички уговорени условия, което ми направи много добро впечатление. След това с Митко решихме да дегустираме "сватбеното меню". Впечатлена съм! Дори от това, че не можаха да ни предложат на момента Комбинирана салата, тъй като тя се състояла от две салати с майонеза и ги приготвяли на момента...с това също ме спечелиха. Ордьовърът и основното бяха много вкусни и на вид изглеждаха много добре.
По повод обувката...методът работи. Във вторник вечерта написах имената, но след това реших малко да се разходя отново с обувките и...Вчера ни се обажда едно от момичетата, чието име фигурираше в списъка (тя е братовчедка на Митко), за да ни каже, че с нейния приятел са се подписали на обяд.
)
Цялата идея е, че от малки за всичко се съравновават и този път тя е трябвало да бъде първа. Преди месец се събирахме голяма компания и Митко и каза, че този път ще направи нещо първи, а тя се закани..."ще видим!" Още два дни по-късно са отишли на Пиротска и са се запсали в първия възможен ден след 30 дневния срок. Цял месец на никой нищо не са казали, дори на свидетелите и вчера...Менделсон! Ето и една снимка от снощи (все пак пихме по едно за хубавия повод!)
Сватбата на Светлето и Геле.jpg
(37.65 KB, 448x336 - видяно 318 пъти.)
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #47 -:
май 14, 2009, 09:13:42 »
Ехааа, браво за стегнатата организация. С толкова много свършена работа, сега ви остава само да си почивате преди сватбата
А това за обувката явно наистина действа
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #48 -:
май 14, 2009, 09:17:20 »
Ха, това с обувката е супер! Много ми харесват нещата, които виждам и чета в твоята тема, tonibonboni , има някакъв особен финес във всичко и някаква лекота.. Давай, на финалната права си
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #49 -:
май 14, 2009, 09:28:32 »
Хихи, Тони, супер свежа история! Нека са много щастливи!
Това с повличането на крак е май вярно като се замисля... Докато ти четох разказчето ми светна, че и в нашата компания стана тъй.. 1-во оженихме един приятел, за който всъщност бяхме убедени, че ще се ожени последен от всички, ама то... не пита
И той като повлече крак.. сега предстоят още 3 сватби... Хихихи
Много се радвам за ресторанта!
Всъщност кой е той?
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
май 14, 2009, 11:13:58 »
И сега какво, да взема да изографисвам и моите обувки ли? Но като не съм сигурна, че искат да се женят
Тони, много весела история. Хубава възраст, когато всички приятели масово се женят!
Активен
tonibonboni
Сватбар
«
Отговор #51 -:
май 14, 2009, 12:38:54 »
Ресторантът е Централ-Форум!
А сватбите са страхотен повод, особено когато хората се обичат!:) Да застигне всички, които искат!:)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #52 -:
май 14, 2009, 17:08:57 »
Това с обувката и на мен ми хареса, ще взема да ги запиша и аз мойте дружки та да тропна хорце и на техните сватби
Активен
tonibonboni
Сватбар
«
Отговор #53 -:
май 14, 2009, 19:58:28 »
Именно, на чужда сватба най-добре се играе!
Съжалявам, че не се сещам името на съфорумката, от която видях тази идея, но ако тя прочете моята тема, нека приеме моите благодарности!
Аз мисля, че не съм фигурирала на ничия обувка, а и букет на сватба никога не съм хващала, но...да се надяваме, че това ще проработи и най-близките ми приятелки ще ме последват, с правилния човек, разбира се!:)
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #54 -:
май 15, 2009, 21:00:06 »
Тони
честита темичка
Супер нещица сте подготвили за сватбата, а кошничките са просто жестоки- аз много си падам по тоя стил, и сандалите ти са върха
Идеята с "обувката" е супер!
Един съвет от мен за ресторанта, като човек с опит от там- и ние подписахме такъв договор с условия седмица преди сватбата- където пишеше че само салатите и приборите ще са по масите- в деня на сватбата какво да ми гледат очите- наредили те салатите, хляба, малки вазички с по една роза и по една висока свещ навсякъде.... Еми....вдигнаха ми кръвното
Във същия този договор пишеше, че на нашата маса ще има само украсата дето моя приятелка ще я реди- емииии.... бяха насложили бутилки с ракия и вино, 2-те питки за ритуалите, един висок троен свещник (ни в клин ни в ръкав), пак от техните вазички с розата и хляба... Ужас! А като имаш впредвид че 3 дни преди сватбата пак бяхме изкоментирали заедно с управителя същите неща, а ден преди сватбата когато носехме алкохола там, накарах свекър ми да им даде един лист на който бях написала отново същото да им напомня....
Имай си едно наум за тях и ако ме питаш помоли някой да следи зорко дали нещата стават както ги искаш...
Весело купонясване на моминското парти
И на младоженеца да пожелая същото
иииииии айде скоро на сватба
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #55 -:
май 17, 2009, 09:50:04 »
Тониии, много готинка идейка за обувката.свършила си всичко с подготвката, сега ви остава само да се наслаждавате на последните дни до голямото събитие.успех и спокойствие ти пожелавам
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #56 -:
май 18, 2009, 00:22:58 »
Кога е моминското парти? Аз съм много нетърпелива да разбера как е минало
Активен
tonibonboni
Сватбар
«
Отговор #57 -:
май 18, 2009, 08:54:10 »
Добро утро, момичета!:) Пиша чак днес, защото вчера бях в несвяст почти през целия ден. Партито беше на 16.05.2009г. Изкарах една невероятна вечер, благодарение на моите приятелки.
Вечерта започна към 23ч., когато моя приятелка, братовчедка ми и снаха ми завързаха очите ми и тръгнахме...заведоха ме в пианобар Синатра (той има особено сантиментален спомен, тъй като е първото заведение, в което отидохме с Митко). Там ме посрещнатаха с една точилка, с пожелание за щастлив семеен живот
). На масата бяха разпръснали мнооого листчета, всяко от които съдържаше по една сентенция свързана с брака...много се смяхме още, когато четяхме листчетата, които теглехме като късметчета! Забравих да кажа, че в бара вече се баха събрали всичките ми приятелки, около 15. Изпихме по един коктейл, голямата веселба започна, бурни танци и изведнъж...някой ме понесе във вихъра на танца. Като го видях и...
, беше Раул Торез, който мисля, че е брат на Алфредо. Освен хората, на мен голямата ми страст са латино танците и предвид този факт, тази изненада направо ме порази. Раул танцуваше невероятно, момичетатат направиха един кръг около нас и...беше страхотно. Всички крещяха и изпаднаха в еуфория
. Танцувахме около 5-6 песни, но това беше неописуемо! Ще кача снимки веднага след като ми изпратят, а това вероятно ще стане днес.
След това започнах да получавам подаръчета от всяка от моите приятелки: нежна кутийка за бижута, ароматни восъчни перли, грамота за "Най-яка приятелка"! Така времето се изниза неусетно. Към 3ч. тръгнахме от там и решихме да променим стила музика
. В 4ч. се озовахме в р-т Слатина, където се вихреше луд купон. там стояхме до 6:30ч. и вече всички бяхме скапани и едва вървяхме.
) Решихме да се прибираме да почиваме, че все пак сватба ни чака след седмица
Изводът от цялата вечер е, че задължително за мен трябва да има такива партита. Не е задължително на булката да и поръчат стриптизьор. Така като се замисля в първи и втори курс от студентските си години, с моите колежки и приятелки не пропускахме във вторник да отдем в Дали да гледаме Максимус. Именно затова моята изненада за мен беше едно невероятно изживяване, бурни танци до зори, в един момент с абсолютен професионалист!:)
«
Последна редакция: май 18, 2009, 08:55:42 от tonibonboni
»
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #58 -:
май 18, 2009, 09:02:46 »
Тони,ще чакам да показваш снимки,че ми звучи доста интересно
,а твоите приятелки явно наистина са искали да те зарадват и мисля,че са успели
Активен
tonibonboni
Сватбар
«
Отговор #59 -:
май 18, 2009, 09:03:47 »
Младоженецът също беше мнооооого изненадан. Като писах по-напред той въобще не очакваше, че неговите приятели му организират парти. Той е бил вкъщи, гол, по боксерки, когато изведнъж в хола нахълтват всичките му приятели
. Те са били в бар срещу Медицинска академия, който в крайна сметка е работел само за тях. Изненадата на Митко е била стриптизьорка, която е направила голямо шоу.
) Той беше много щастлив от изкарването на вечерта и това е най-важното!!! Повече подробности не сме си разказвали, тъй като той сега си е вкъщи и вчера се чухме само по телефона!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
10