Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 03:55:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на SylvieBG - 16.05.2009 г.  (Прочетена 18565 пъти)

Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 16, 2009, 17:08:14 »

С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте!
Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае, приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.

ЧЕСТИТО МИЛО СЕМЕЙСТВО! give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 16, 2009, 18:14:13 »

Честита сватба,миличка!

Пожелавам ви много здраве, любов, хармония и късмет да Ви съпровождат от тук насетне в общият ви път заедно с твоят съпруг.

Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 16, 2009, 18:58:41 »

ЧЕСТИТО

Пожелавам много любов и семейно щастие!!!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 16, 2009, 19:19:47 »

Честито на новото семейство! Запазете пламъчето, което сте имали днес в очите си завинаги, обичайте се и винаги се подкрепяйте!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 17, 2009, 08:07:14 »

Сватбаааа :wedding:Честито на новото семейство.Много да се обичате и винаги да сте щастливи като в сватбения си ден.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 17, 2009, 08:31:12 »

Честито на младото семейство! weddingday
Мило семейство, желая ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи!
heart give_rose
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 17, 2009, 09:06:58 »

4етито и на вас!!!нека пътят ви от тука нататък бъде осеян с много щастие, радост и лзбов!!! heart
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 17, 2009, 11:08:43 »

Честитооооо!!!
Винаги се обичайте повече от вчера и по-малко от утре!

Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 17, 2009, 15:34:00 »

Честито на младото семейство,
да сте живи и здрави, все толкова влюбени  twohearts и попътен вятър в семейния живот!
 CHEERS
Активен
SylvieBG
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 19, 2009, 09:46:44 »

Благодаря ви на всички! Много сте мили!

Сватбата ни мина повече от страхотно, почти без инфарктни ситуации, освен това, че забравих в коя кола сме прибрали халките и шампанското, и като ни извикаха да влизаме в ритулната зала, изпаднах в паника, но...дребни кахъри. smile

А иначе, наистина всичко беше страхотно, фотографът ни е невероятен професионалист (показа ни само 2-3 снимки, но аз бях много впечатлена), гримьорката ми беше много добра, чак се разплаках като се видях в огледалото (видях крайния резултат), сватбената агенция бяха украсили ресторанта до неузнаваемост, беше като в приказка, времето беше хубаво, в ресторанта стана голям купон. За мен това беше идеалната сватба! Това беше нашият ден, не можеше да бъде по-хубав!
Сега, в очакване на професионалните снимки, събираме тези на приятелите и обещавам да подбера най-хубавите и да ги кача в нашия албум.
На всички вас благодаря, че споделихте моите предсватбени вълнения и ви пожелавам да изживеете пълноценно вашия сватбен ден и той да бъде толкова идеален, колкото беше нашият!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 19, 2009, 15:41:52 »

Силви, непрофесионалните снимки са невероятни Bravo Какви ли ще са професионалните. Изглеждате като от снимачната площадка на скъпа продукция. Наистина, това ми беше усещането - "Това не е истинска сватба, а филм" Поздравявам те искрено за изискания вкус!!! Бъдете много щастливи много години!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 19, 2009, 16:06:14 »

Благодаря ви на всички! Много сте мили!

Сватбата ни мина повече от страхотно, почти без инфарктни ситуации, освен това, че забравих в коя кола сме прибрали халките и шампанското, и като ни извикаха да влизаме в ритулната зала, изпаднах в паника, но...дребни кахъри. smile

А иначе, наистина всичко беше страхотно, фотографът ни е невероятен професионалист (показа ни само 2-3 снимки, но аз бях много впечатлена), гримьорката ми беше много добра, чак се разплаках като се видях в огледалото (видях крайния резултат), сватбената агенция бяха украсили ресторанта до неузнаваемост, беше като в приказка, времето беше хубаво, в ресторанта стана голям купон. За мен това беше идеалната сватба! Това беше нашият ден, не можеше да бъде по-хубав!
Сега, в очакване на професионалните снимки, събираме тези на приятелите и обещавам да подбера най-хубавите и да ги кача в нашия албум.
На всички вас благодаря, че споделихте моите предсватбени вълнения и ви пожелавам да изживеете пълноценно вашия сватбен ден и той да бъде толкова идеален, колкото беше нашият!
Bravo
Честито на хубавата булка! Много щастие и дълъг семеен живот. И дано главите ви да побеляват на една възглавница във вечна любов!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 19, 2009, 19:26:41 »

Желая ви много, много любов и щастие heart heart
И абсолютно подкрепям мнението на pebbles !!! give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 22, 2009, 13:11:32 »

Честито на младото семейство. Пожелавам ви прекрасен семеен живот изпълнен с много любов и споделени радости.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 24, 2009, 14:32:17 »

Честито на младоженците!
Много любов, много семейно щастие и много красиви моменти и в бъдеще ви желая!!! Bravo give_rose
Активен
Страници: 1 2 [3] 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: