Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 05:31:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Диетите и другите начини за отслабване! - 3 част  (Прочетена 140871 пъти)

svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 30, 2009, 17:29:46 »

Доста ни е позамряла темичката, но да попитам и дано има кой да ми отговори. Нашумяха доста напоследук продуктите Витаслим  и се чудех някоя от вас дали ги е пробвала и как и действа - има ли отслабващ ефект. В интернет сайта им видях, че една опаковка от Vitaslim Line е 50 лв, но се чудех за колко време стига...
Активен
apostoloff
Регистриран

Публикации: 6

Напред и нагоре!

« Отговор #91 -: юли 12, 2009, 16:16:06 »

СКАНДИНАВСКАТА ДИЕТА

По мнението на списание Forbes в скандинавските страни живеят най-здравите хора. В Исландия е отчетена най-високата продължителност на живота. Мъжете там живеят средно 72 години, а жените – 74. За сравнение: средната продължителност на живота в Русия е 52 години при мъжете (!) и 59 години при жените.

Норвежците, датчаните, финландците и исландците имат сходни традиции на храненето. За разлика от нас, северните народи готвят винаги с пресни зеленчуци. В тях се съдържат много омега- 3 киселини, които спомагат за разграждането на мазнините.  Същите киселини съдържа и рибата, която се консумира от скандинавците поне веднъж в седмицата.
Северните народи не се отказват и от месото. Те предпочитат обаче месо от елен. Менюто на скандинавците включва много брюкселско зеле и спанак. Тези зеленчуци съдържат голямо количество антиоксиданти, т.е. вещества, които ни правят по-млади, по-красиви и по-стройни.

Скандинавските диетолози ни препоръчват да се откажем от кафето и да го заменим с чай. Вместо захар те ни съветват да използваме мед. Те смятат също така, че ще е добре за нас, ако намалим тортите и бисквитите в полза на ядките и сушените плодове.
Не е задължително, естествено, да се храним като скандинавци. Но бихме могли да се замислим над тяхната „диета”…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 24, 2009, 15:43:30 »

Аз мисля от понеделник да започна японската диета. Някой пробвал ли я е?
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #93 -: юли 29, 2009, 23:24:04 »

Данитка, извинявай , че чак сега ти отговарям ,но какво да се прави blush
Твоята диетка я спрех .Изкарах и втория етап ,но се отказах .Сега съм 63 кг а искам толкова много да отслабна!Поне 8кг още!!! :(Почнах твоята диета 65кг т.е 2 кг.съм свалила и задържала.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #94 -: юли 30, 2009, 13:51:07 »

Доста ни е позамряла темичката, но да попитам и дано има кой да ми отговори. Нашумяха доста напоследук продуктите Витаслим  и се чудех някоя от вас дали ги е пробвала и как и действа - има ли отслабващ ефект. В интернет сайта им видях, че една опаковка от Vitaslim Line е 50 лв, но се чудех за колко време стига...

Аз си купих една опаковка да ги пробвам. Пият се по три на ден - сутрин, обед и вечер, преди ядене. Аз сутрин пропусках понякога, защото пия само кафе. Доколкото помня, са 60 капсули - т.е., ако пиеш по две на ден, ти стигат за един месец.

Резултат не съм забелязала - т.е., поредната голяма реклама. Е, трябва да се каже, че за да има резултат, трябва да ги пиеш поне три месеца, но все пак според мен нещо трябва да покаже още на първия, което не се случи. Разбира се, ако го съчетаеш с диета и упражнения, резултат може и да има, но то това и без хапчета ще стане. Отказах се да ги пия повече - пък и скъпичко излиза, особено ако пиеш по три на ден... Може би си струва да ги взимаш като добавка, ако и без това си почнала режим...
Активен
gorska_feia
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #95 -: юли 31, 2009, 19:22:53 »

Тази тема е слабото ми място  blush
Ей така ще си умра - гладна и дебела, както казва майка ми и за себе си  ROFL
Много добре знам как да се храня, кое е добро и кое е лошо, как да съчетавам храните, обаче просто нямам достатъчно воля да го правя. Много ми е трудно да се самодисциплинирам. Ако някой ме контролира обаче, слушам. smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 01, 2009, 08:39:14 »

Аз май месец пробвах едни нови капсули, които ми препоръчаха от аптеката - Инхуа слим. За един месец свалих 3 килограма без никакви кой знае какви промени в режима на хранене. Капсулите намаляват апетита и настървения глад за сладко, което при мен беше решаващо.
В момента за жалост немога да ги пия (по ред причини), но имам 3 опаковки по 12 броя, така че ако някой иска да ги пробва може да му ги пратя - аз просто незнам кога ще мога да ги пия, тъй като в момента бебеправим, а не е хубаво да се пият от бременни, така че засега се въздържам...
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 02, 2009, 10:31:54 »

Момичета убедих се в 2 неща....диета аз немога да спазвам и много движение и спорт.
След редица неуспешни опити за сваляне на килограмите,с какви ли не дието почти 8 месеца по-късно осъзнах едно нещо,ограничение и добро съчетаване на храните  good И така за седмица без лишения и глад съм -2кг надолу.Разхождам се по много,правя леки тренировки вкъщи и резултата е налице.А ето какво точно правя,готвя здравословно.Пускам рецептите в темата за Готвенето,та ако някой иска може да се възползва,сладките нещица ест. не са за мен.Готвя само със зехтин(за готвене),приготвям салатите със зехтин (ехтра върджин).Общо взето лекички нещица.Никакво пържено,панирано и тем подобни.Никакъв хляб,тестени изделия,сладко,газирано,нат.сокове.Ориз,картофи веднъж в менюто в седмицата,по възможност да не е в съчетание с месо,но аз така хапвах засега  blush Доволна съм от себе си и страшно мотивирана  good yahoo Другото,което е съм решила да правя един разтоварващ ден на плодове,вода,чай с мед ...не го правих тази седмица понеже подготвях организма си и не исках да го стресирам
« Последна редакция: август 02, 2009, 10:34:36 от Данитка » Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 03, 2009, 07:21:56 »

Дани аз съм на същото дередже.Въобще организма ми като чуе ДИЕТА и решава, че трябва да се разболее за 2 дни.Първия път почнах Дюкан на 4 ден болна с температура и т.н. екстри.Втори опит почнах една друга на трети ден същата история.Затова и аз съм така.Повече плодове и зеленчуци, без газирано, натурални сокове и т.н. екстри, без пържено, картофите ъм ги намалила до минимум, ориз въобще не ям(мразя го), месо, само чисто и то печено или варено, никога в комбинация с картофи.И естествено това значи да готвя отделно за мъжът ми който не е влюбен в моя начин на хранене.Мъча се да съм редовна във фитнеса, но не се получава много.За сега съм -3 кг имам много да свалям и ако успея ще съм много щастлива.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 03, 2009, 08:47:07 »

Аз откакто спрях да кърмя (близо 1 месец) свалих 7,5кг - редувам режим на салати с този със зелева супа  Wink Остават ми 3,5 кг, за да си върна кг отпреди бременността, а след това на опашката за сваляне стоят още 20 кг, качени отпреди бременността, които са ми в повече  pardon Така че в моя слъчай без лишения и глад е меко казано невъзможно  pardon Аз обаче съм на 7-мото небе от щастие като видя резултатите  yahoo yahoo yahoo
« Последна редакция: август 03, 2009, 08:49:29 от Петето » Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 03, 2009, 09:13:32 »

Пете, режим на салати какво ще рече - само салати ли?  crazy
И как ги редуваш - седмица - салати, седмица - зелева супа ли?
Предполагам, че правиш тази диета със зелевата супа, в която всеки ден освен неограниченото количество супа, се яде и определен вид друга храна.
Аз съм я пробвала и бях свалила около 2 кг за седмица, което според мен беше доста добре, макар че четох за някакви чудеса, че чрез нея можело да се свалят 7 кг за седмица, което според мен е безумие.

И аз съм като теб почти - за една година имам качени 30 кг  Oh my ... . 12 кг отпреди бременността и 18 кг по време на бременността. А съм още в 8-мия месец.  girl_impossible
Живот и здраве, съм решила да кърмя, та въпросът с отслабването няма да си го слагам много на сърце - когато, тогава.  pardon
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 03, 2009, 11:25:35 »

Kiksi,и аз докато кърмех не съм ограничавала яденето, защото за мен беше най-важно детето ми да получава най-доброто.  good Режимът на салати включва само салати без олио, от време на време добавям извара за разнообразие и ям плодове - основно пъпеш  smile А зелевата супа съм си я преиначила и не я спазвам както е в оригинала, ами всеки ден заедно със супата само плодове и зеленчуци  smile При мен проблемът е, че не мога да пазя средно строга диета - или пазя " зверска диета" или нищо не правя  pardon А супата я правих веднъж за 10 дни и през останалото време съм на салати  smile Знам, че е много крайно, но иначе тези кг няма да мога да ги сваля с години, така че по-добре така (поне за мен)  smile A ти не бързай с  диетите, като спреш да кърмиш (дано да кърмиш колкото време искаш  give_rose ) ще има време и за диети  give_rose
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 06, 2009, 16:37:17 »

Та нали темичката е уж Диетите и другите начини за отслабване!
Хайде сега споделете изпитани упражнения и тем подобни... smile
Аз съм страшно доволна от A New Dimension на Cindy Crawford  good
От няколко дена започнах с 10 минутната програма за след раждане-много тонизиращо ми се отразява tease
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #103 -: август 15, 2009, 08:43:45 »

Момичета,тези от вас които консумират от диетичния хляб могат ли да ми препоръчат някоия марка!Аз съм чувала за хляб без брашно със 6 зърна....
И можете ли да ми кажете кой  по подходящ за здравословно хранене и е нискокалоричен?
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 15, 2009, 08:47:03 »

Бях питала по-назад за японска дието, никой не ми отговори, но аз реших да я пробвам. Похвалвам се - след две седмици усърдно спазване съм 7 кг надолу, след като свържи режимът свалих още 2, при условие, че от нищо не съм се лишавала, даже една вечер прекалих.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: