Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 21, 2024, 17:07:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Диетите и другите начини за отслабване! - 3 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Диетите и другите начини за отслабване! - 3 част (Прочетена 140764 пъти)
katia
Сватбен ГУРУ
Отг: Диетите и другите начини за отслабване! - 3 част
«
Отговор #75 -:
май 27, 2009, 16:33:48 »
Момичета,много се депресирам вече с тия диети.За една седмица съм свалила1 кг само!Правя диетатана Данитка.Не знам,споделете който е правил такава диетка колко е отслабнал?
Данитка,
напиши СПЕШНО продължението,че аз взех да повтарям 8-мия ден и не знам какво да ям
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
май 27, 2009, 16:43:52 »
Кате чудесно
Свалят се от 1 до 3кг на етап от диетата .....Аз свалих 2кг за първия и 1,5 за втория
Сега съм в трети ....А защо си се депресирала?Килограми се свалят бавно,но славно.За да няма йо=йо ефект и тем подобни,а как се чувстваш гладна ли си ?
Аз се чувствам повече от чудесно,лека .....дано и при теб е така .....Другите момичета,с които я спазвам са много доволни и те не са гладни
Осми ден
8:00 чай
10:00 1/2 кис.мл. + 4л.овесени ядки
12:00 салата по избор + 2,3 сварени(печени)картофа
16:001/2 кис.мл
18:00 салата по избор
20:00чай
Девети ден
8:00 чай с плод
12:00 Плодова салата + чай
16:00 1/2 кис. мляко
18:00 Плодова салата + чай
20:00 Чай
Десети ден
12:00 Риба + 1,2 сварени(печени) картофа или салата по избор
16:00 1/2 кис. мляко
18:00 В зависимост от това,което сте избрали за обяда
- салата по избор или 2,3 картофа
20:00 чай
Единадесети ден
12:00 Ориз със зеленчуци
16:00 1/2 Кисело мляко
18:00 Салата по избор
Дванадесети ден
10:00 1/2 кис.мл. + 4л. овесени ядки
12:00 Задушени зел-ци + пил.пържола
16:00 Кис. мляко
18:00 Салата по избор
Тринадесети ден
12:00 Печено пиле + таратор
16:00 1/2 кис. мл.
18:00 Печено пиле + таратор
20:00 чай
Четиринадесети ден
8:00 чай с плод
12:00 чай с плод
16:00 1/2 кис. мл.
18:00 чай с плод
20:00 чай с плод
Всеки ден може да прибавяте към обяда или вечерята си плочка сирене
Успех
«
Последна редакция: май 27, 2009, 16:46:17 от Данитка
»
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
май 28, 2009, 15:37:51 »
Ох,Данитка лека се чувствам,ама съм си пак дебелшка!Иначе се чувствам ок освенче съм гладна,де!Мерси за продължението. Колко седмицитази диетка.Докато постигнеш желаните кг.ли?
Активен
Данитка
«
Отговор #78 -:
май 28, 2009, 15:54:14 »
Цитат на: katia в май 28, 2009, 15:37:51
Ох,Данитка лека се чувствам,ама съм си пак дебелшка!Иначе се чувствам ок освенче съм гладна,де!Мерси за продължението. Колко седмицитази диетка.Докато постигнеш желаните кг.ли?
Незнам къде виждаш,че си дебела,ама айде карай .......Диетата има 3 еатапа,след което се връщаш към нормалното хранене,но без сладко,тестено,газирано,алкохол и нат.сокове,ядки(освен,ако не са сурови).С 2 думи здравословно хранене.Аз имам цели 20кг за сваляне,ноо не се втелясвам
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #79 -:
май 30, 2009, 11:21:49 »
Здравейте момичета! Аз също мисля да се включвам в отбора на отслабващите... трябва да сваля 6 кг, сватбата ми е на 25.07.09, но пробата за роклята е на 18.06 и се надявам до тогава да постопя някое килце...
Досега само веднъж съм опитвала диета, но ми беше много трудно, защото до преди година нямах никакви проблеми с теглото си и съм си свикнала да си хапвам доста добре... Още повече че много обичам да готвя и така изкушението е мноого голямо... Аз бях опитвала тази диета, при която не се приемат въглехидрати - помогна ми до някъде, но не така както аз исках. Освен това от около 2-3 седмици всяка сутрин пия по 1 чаша топла вода с изтискан в нея лимонов сок, но още не знам дали ми действа по някакъв начин. Сега диетата, която Данитка пусна ми се струва добра и мисля нея да пробвам, въпреки че ми се струва че ще е голям глад... Смятам да започна от 01.06... Стискайте ми палци!
Само едно въпросче имам - по време на диетата може ли да се пие айран или той се брои към киселото мляко? А кафе? или то се замества от чая?
Поздрави!
Активен
Данитка
«
Отговор #80 -:
май 30, 2009, 13:43:15 »
Rosi09
може да пиеш кафе и айрян,но тогава махаш киселото мляко и си го правиш на айрян ,но чак глад .....досега никой не се оплакал
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #81 -:
май 30, 2009, 21:41:12 »
Здравейте, да се разпиша и аз тук.
Аз съм в началото на втория етап от 90-дневната и съм много доволна. Миналата година пазих диетата на Дюкан, ефектът беше зашеметяващ - за 4 месеца и половина - 11 кг. Тоест станах 58. Висока съм 1.67, така че това горе долу е оптималното за мен тегло. И за да се харесвам достатъчно.
Сега с 90-дневната имам да сваля много по-малко, защото спрях Дюкан ни в клин, ни в ръкав в началото на третия етап...
От тогава допреди два месеца, качих само 4 кг, което си е добре при положение, че май не се ограничавах въобще
Почнах 90-дневната на горе долу 62-63 кг, сега съм 59.500 и затова смятам, че е повече от резултатна. Като всяка диета си изисква повечко постоянство и инат. Но според мен не е никак стресираща и е доста разнообразна. Има и сладко(което обожавам), и плодове и зеленчуци, и месо и млечни продукти, и варива. Абе, здравословна е. А и след 3 месечна пауза, спокойно може да се повтаря, не както е при Дюкан. Аз се стремя към 56-57 кг.
Напоследък занемарих и спорта. Преди като се стопли, ходех да тичам на стадиона, или пък въртях вкъщи кростренажора, ама сега на работа е голям гърч...
Смятам да възобновя спортуването от другата седмица, както и да започна да пия Л-карнитин, който да ускори изгарянето на мазнини.
Към хапчетата съм скептична и не пия.
Активен
*trinity*
Професор
Да влезем във форма за сватбата!
«
Отговор #82 -:
май 31, 2009, 17:00:54 »
Понеже не срещнах такава темичка в тези за приготовленията за сватбата и реших да пусна тема в която да обсъдим кой какво прави за да влезе във форма за сватбения ден
Аз искам да отслабна ,но не ми се ще да се подлагам на жестоките дието ,защото не издържам на лишения от цели хранителни групи.
И искам да ви питам вие момичета как сте решили такъв проблем или какво правите за да го решите?
«
Последна редакция: май 31, 2009, 17:04:27 от trinity_vn
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #83 -:
май 31, 2009, 18:58:17 »
Момичета направо съм отчаяна. :girl_impossible:От 62/та/килограма с които стартирах преди месец и половина станах 58/преди 10дни бях толкова/днес се премерих и съм 60кг
Режима,който спазвам го описах по-горе,но явно си трябва строга диета.На фитнес ходя 3 пъти седмично-и това ще трябва да увелича.Не ям повече от преди 10 дни,но покрай баловете ми се събра маааалко повечко пиене
Смятате ли,че е от алкохола-това са 2кг за 10 дни при никква промяна на храненето или спорта. *crazy*Много се притесних,че не е хубаво така да си играят килограмите ми.Дайте идеи моля ви.Да започна ли да пия ябълков оцет или нещо друго.От днес съм на Елкарнитин преди тренировки и се моля да помогне
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #84 -:
май 31, 2009, 19:17:14 »
Мира, първо се успокой! Аз свалям най-лесно, когато мисля по-малко за това. Тегли се винаги по едно и също време, и ако можеш да не е всеки ден. Конкретно на въпроса ти - ДА! От алкохола едва ли качила тези два кг, но са ти помогнали да задържиш течности, които се отразяват на теглото. Наистина алкохола е много калоричен и трябва да го ограничиш по време на диетата, аз лично съм си позволила само малко бяло вино. Според мен както описваш просто си задържала течности, къде от алкохол, къде от по-солени храни... Всеки организъм реагира различно, аз например съм по тежка, само ако почна да се наливам с вода, макар всички да я препоръчват... Не се тъпчи с химии, трябва ти само постояннство!
Ще успееш защото си упорита!
Активен
Данитка
«
Отговор #85 -:
май 31, 2009, 20:01:56 »
Аз не пия никакъв алкохол,защото както е казала Дарлинг ...много вода се задържа от него
Пия само чиста водичка,айрянчета,чайчета ...
Вече не съм под строг режим,но избягвам хиляди неща,които обичам,но аз имам тоолкова много килограми за сваляне,че не ми се мисли...
За съжаление нямам никаква възможност за фитнес или каквото и да било,надявам се в близките дни да успявам поне 3 пъти седмично да посещавам залата
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #86 -:
юни 04, 2009, 11:12:16 »
Момичета, аз искам да ви попитам какво бихте ми препоръчали за корема?! Исках да го сваля малко, защото съм като бременна в 3-тия месец (а пък много ми се искаше да е така
). Пробвах няколко пъти с лунната диета - ефекта беше нулев. След като минеше фазата и айде от това да си хапна, айде от другото и така. Пробвах и с какво ли не друго, но някак си не мога да регулирам това, че след като спра диетата, организма ми пак иска да си набави изпуснатото. Имам доста време до сватбата, но след две-три седмици ще се ходи за рокля и искам да сваля поне 7кг.
Но най-вече ми пречи корема. Какво да правя?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Диетите и другите начини за отслабван
«
Отговор #87 -:
юни 04, 2009, 11:55:17 »
Дарлинг
много ти благодаря за успокоението
Дани
аз също не пия,но така се случиха нещата
Да ти кажа ако не за отслабване то за тонус е страхотно да се ходи на фитнес
Аз се чувствм много подра и заредена след всяко посещение.
Принцесата
и на мен най-голяма мъка ми е коремчето.Правя преси.Това било най-доброто,но съм чувала и з въртене на обръч.Много помагало
Най-добре/щом имаш 7кг,а те не са на корема все пак/е тичането.Сваляш комплексно навсякъде.Дали на пътеката в залата или в парка-по 30минути ПОНЕ дневно
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
Отг: Отг: Диетите и другите начини за отслабван
«
Отговор #88 -:
юни 04, 2009, 12:24:25 »
Цитат на: kleo_20 в юни 04, 2009, 11:55:17
Дарлинг
много ти благодаря за успокоението
Дани
аз също не пия,но така се случиха нещата
Да ти кажа ако не за отслабване то за тонус е страхотно да се ходи на фитнес *YAHOO*Аз се чувствм много подра и заредена след всяко посещение.
Принцесата
и на мен най-голяма мъка ми е коремчето.Правя преси.Това било най-доброто,но съм чувала и з въртене на обръч.Много помагало *THUMBS*Най-добре/щом имаш 7кг,а те не са на корема все пак/е тичането.Сваляш комплексно навсякъде.Дали на пътеката в залата или в парка-по 30минути ПОНЕ дневно
Ох, Kleo_20, знам че тичането му е майката, ама напоследък имам доста неща на главата и хич не ми се иска да се захващам. Въпреки, че ще е много полезно. Ще видим. Благодаря все пак
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #89 -:
юни 07, 2009, 09:09:31 »
Принцесата, и на мен коремчето ми е най-големия проблем. Даже си мисля, че ако го сваля него няма да има нужда да отслабвам... ама не мога - правя коремни преси, въртя и обръч и не виждам никакъв резултат, незнам защо е така...
Дани, може ли да пуснеш третия етап от диетата? Аз утре започвам втория. Не знам дали до днес съм свалила нещо, защото като се претегля и кантара ту показва 50, ту 52... дали не е развален?! едната сутрин съм отслабнала, на другата съм качила... странно е, чудя се дали не е защото не спазвам много часовете на диетата, но не виждам друг начин, защото ако наистина последното ми ядене е в 18 часа и то е салата, още в 21ч. ще съм припаднала от глад...
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...