Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:17:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 2  (Прочетена 167276 пъти)

sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 14, 2012, 10:29:30 »

Благодаря ви за мненията. give_rose Може би сте прави, че алкохолът е много. Ще намалим твърдия алкохол с по една бутилка и ще наблегнем повече на виното. За бира не се бях замисляла, но май е добре да има.

Аз съм била на сватби, на които алкохолът свършва и хората десет минути се оглеждат, докато някой сервитьор дойде, за да сложи бутилки на масата. Много зависи от ресторанта и от нивото на обслужване. За да сме спокойни, ние наехме координатор, който ще следи дали всичко е наред по масите.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: януари 16, 2012, 15:30:17 »

sunset говорили ли сте с управителя на ресторанта евентуално да ви даде оферта на фирмата , от която те зареждат и да се уговорите неотворените бутилки да ги върнете. Едва ли ще ви откажат, поне при нас ще е така за алкохол, мезета ,ядки ...мисля че е по-удобно и можеш да се запасиш с по-повече алкохол на помощни маси.  give_rose
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: януари 16, 2012, 16:54:08 »

InLove_Girl, не сме се сетили за това. Малко ме съмнява да стане, но ще попитаме. Благодаря ти за идеята. give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 16, 2012, 16:59:42 »

Опитайте, аз я имах тази идея само за алкохола, но като говорих с управителката на ресторанта жената сама подхвана темата и допълни, че няма проблем да поръчам и мезета и ядки през техните доставчици. Така хем ще излезе доооста по-евтино, хем доставчика ще е доволен и ресторанта няма да се занимава със складираните неща, които сте донесли предните 1-2 дни.Успех! give_rose
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: януари 16, 2012, 17:26:09 »

InLove_Girl, ние абсолютно нищо не можем да вкарваме, освен алкохол. Не разрешават дори торта да вкараме отвън, нито безалкохолни.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 16, 2012, 17:38:04 »

О..това вече е кофти, но ви желая успех все пак  give_rose
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #336 -: януари 19, 2012, 23:10:18 »

Момичета много съм скарана с цените на алкохола,и много се чудя от къде да го купя?Смятате ли,че Метро е удачно blush
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: януари 19, 2012, 23:16:30 »

В Метро цените на алкохола са най-ниски, в Аванти също са ниски и разбира се в складовете за алкохол.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #338 -: януари 20, 2012, 00:36:16 »

sunset, малко е прекалено да не ви разрешат да вкарате торта. ако не ти харесат уменията на техните сладкари или откъдето са решили, че най-евтино ще им излезе?!?! не бих се съгласила някой да ми поставя такива условия...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: януари 20, 2012, 09:47:22 »

InLove_Girl, ние абсолютно нищо не можем да вкарваме, освен алкохол. Не разрешават дори торта да вкараме отвън, нито безалкохолни.
Това дотук никъде не са ми го поставяли като условие  sad , сънсет, не ме притеснява толкова условието към вас, колкото отношението което то показва, твърде възможно е тази тяхна черта да се пренесе и върху други аспекти на тържеството ви! Вие сте клиентите, ако не искат- тр да знаят че има и други места. give_rose

'Цитат на: mariajoro1984 в Вчера в 23:10:18
Момичета много съм скарана с цените на алкохола,и много се чудя от къде да го купя?Смятате ли,че Метро е удачно blush "
В Кауфланд също е евтин алкохола по мои наблюдения, но ако може от склад- по -добре.
Даже като съм смятала в Метро има алкохоли уж на едро, които са по-скъпи ...
« Последна редакция: януари 20, 2012, 09:50:59 от emmmmmy » Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 20, 2012, 13:28:38 »

emmmmmy, в Пловдив за нас това е най- добрият ресторант за сватба. Била съм на много сватби в различни ресторанти. За мен Санкт Петербург си остава номер едно. Наистина отчитаме тези забрани като минус, но сме готови да ги преглътнем. Просто цялата обстановка и обслужване там ни допадат най- много. Не знам как е по другите градове, но специално в нашия изборът вече не е голям. Това го установихме, когато започнахме да търсим ресторант.
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #341 -: февруари 03, 2012, 14:53:34 »

Аз мисля да сменя алкохола с ликьор.  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #342 -: февруари 03, 2012, 15:01:47 »

Lovelica, ликьорът също е алкохолна напитка  Wink За всичките си гости ли смяташ да предоставиш само ликьор или за теб и младоженеца?
 Иначе идеята е интересна, но едва ли ще се приеме добре, ако се бъде за всички гости. Но все пак сватбата си е ваша и ако решите, може и никакъв алкохол да няма  smile
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #343 -: февруари 03, 2012, 15:07:27 »

Аз алкохол няма да близна нито на сватбата, нито когато и да е.. обмислям идеята за ликьор или никакъв алкохол.. имам някакво презрение към тези напитки. nea В ритуалните чаши сигурно ще сложа безалкохолно  smile все пак никой не може да ме вини, че не понасям алкохол и трябва да ме разберат.
Относно ликьора- има едни от вишнев сок, който няма спирт в него- опитвала съм от него. Трябва да се сетя кой беше:) Ако не се сетя- без алкохол.. не искам на сватбата ми да се напиват и да миришат на лошо  blum
« Последна редакция: февруари 03, 2012, 15:09:47 от Lovelica » Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #344 -: февруари 03, 2012, 15:11:06 »

Lovelica ,искаш да кажеш,че на сватбата няма да има алкохол ли shok
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: