Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 07:30:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 2  (Прочетена 167815 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 10, 2009, 10:47:06 »

стотина бирички ми се струва добре за 60 човека
за ракията и виното по 200 гр ракия и по половин бутилка вино горе долу ще ги смятаме
ама те ще са домашно производство и ще има резерва от тях  girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #46 -: май 10, 2009, 13:01:58 »

ама аз като се гледам мене си, срам ме е да си кажа колко бири мога да изпия, ама трудно друг ще ми се опре на сватбата  drinks и пак ми се виждат много
после има на милото баща му и аз да ги допиваме бирите че и отпуска тр да си взема за тях  ROFL да можем да ги изпием  ROFL

Амелия харесахте ли дата, извини ме ако си казала а съм пропуснала  give_rose

Не сме още. Още си чакам официалното предложение, но сме се спряли на период. Което значи, че сме си харесали всъщност, защото решихме, че когато е свободен ресторанта, тогава ще е. Предварително няма да мислим дата.

а с тоя алкохол ще иммае проблеми, защото като знам, че и баща ми и свекъра ще викнат "Да има!" и направо умирам!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 13, 2009, 16:04:26 »

Сладури помощ!!! Направих голяма глупост с виното. За да паднат по лесно етикетите реших да го полея с по топла вода, от което тапите изкочиха малко нагоре и тъй като не можахме същите да ги набутаме обратно купихме нови тапи и ги сменихме, но сега изпаднахме в стрес като е отваряно веднъж да не му се случи нещо и как трябва да се съхранява за да отселее и да не се вкисне до сватбата. Виното е Маврут червеното и Шардоне бялото
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 13, 2009, 16:41:48 »

Сладури помощ!!! Направих голяма глупост с виното. За да паднат по лесно етикетите реших да го полея с по топла вода, от което тапите изкочиха малко нагоре и тъй като не можахме същите да ги набутаме обратно купихме нови тапи и ги сменихме, но сега изпаднахме в стрес като е отваряно веднъж да не му се случи нещо и как трябва да се съхранява за да отселее и да не се вкисне до сватбата. Виното е Маврут червеното и Шардоне бялото
Пиши на Денито ЛС, само тя ще ти даде най-правилния съвет. Много знае тя !!!
Аз лично хабер си нямам от вина pardon
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #49 -: май 13, 2009, 23:48:21 »

Хубавичко му набутайте тапите на виното и ако имате възможност го сложете на хладно. Не е задължително да е на студено, просто да не е на топло. Нищо няма да му стане, толкова консерванти им слагат сега, че няма да мръдне. Само го сложете на хладно, примерно в мазе ако имате на разположение Wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 14, 2009, 10:39:23 »

Благодаря
 smile give_rose
Точно в мазето ще отиде довечера smile
Активен
marianna
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #51 -: май 18, 2009, 21:40:18 »

момичета по колко алкохол предвиждате на човек
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 18, 2009, 21:54:47 »

аз по 400 гр твърд алкохол и по половин бутилка вино
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 19, 2009, 10:11:24 »

Тези 400 грама са си супер много, ама да сте живи и здрави ще си пиете после останалото  drinkz
Активен
vaniana
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 19, 2009, 13:29:10 »

имам следният въпрос : За София от къде мога да купя качествен алкохол, ако някой може да ми отговори на лични.
Благодаря предварително!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 19, 2009, 16:08:59 »

зависи какво разбираш под качествен алкохол. Български качествен, вносни малкови напитки или нещо още по-луксозно и скъпо. Има много борси, метро, кажи какво ще ти дам координати
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 21, 2009, 08:44:20 »

Крис, tasty, аз също искам да има повече... да има. Притеснявам се да не би да не стигне ище се презастраховам, пък, ако остане, после ще го пием!  smile
Сега да питам какво ме тормози. Шишетата,в които ще слагаме ракията... са с дозатори. Сега ще ги махнем, после да ги сложим ли пак? КАкво мислите?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #57 -: май 21, 2009, 08:49:30 »

Крис, tasty, аз също искам да има повече... да има. Притеснявам се да не би да не стигне ище се презастраховам, пък, ако остане, после ще го пием!  smile
Сега да питам какво ме тормози. Шишетата,в които ще слагаме ракията... са с дозатори. Сега ще ги махнем, после да ги сложим ли пак? КАкво мислите?

Мисля, че не е нужно д аги слагате после. Иначе ако се притесняваш, че нещо ще текат - няма. Поне аз съм пробвала така и не е имало проблеми.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 21, 2009, 10:32:25 »

Да не е нужно да ги слагате пак, а и те повечето ще се изпочупят сигурно докато ги махнете, не зная как ще ги махате де smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 21, 2009, 11:16:03 »

Ние сме предвидили 50 бутилки по 700гр. ракия,50-60 бутилки бяло и червено вино,бира няма да купуваме,а на който му се пие ще си поръчва и накрая сладко шампанско за тортата.
Това за 130 човека.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: