Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 10:00:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 2  (Прочетена 167851 пъти)

antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 05, 2009, 13:53:13 »

Май ще възникне и проблема с бутилките... От ресторанта искат всичко да е в бутилки! Момичета, знаете ли във Варна или около Варна откъде мога да купя празни шишета? Имало стъкларски цех в Белослав, ама го закрили!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 06, 2009, 21:52:24 »

Аз се жалвах, че съм фен на домашното производство, а няма да има за сватбата. Да ама не! Ще има  danceg домашно вино и ракийка и ето нов проблем, няма шишета за ракията!

Момичета, тези от вас, които са имали домашен алкохол на сватбите, моля ви пишете тук как решихте проблема с шишетата, че идеи нямам никакви  sad

За бирата милото днес каза по 3 на човек, че било лято. Аз мисля, че са много, ама той вика, че после ще ги закара на баща си да ги оправи и аз май ще ходя да му помагам   pardon
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 06, 2009, 22:38:02 »

antoinette и anbibian за бутилките си има отделна темичка - http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,925.90.html
Това май се оказа голям проблем - най-вече за булките от София. Ако видите в темичката за Сватбата на Josepfa - нейните бутилки са купени от складовете на бившия стъкларски завод "Дружба" на Сточна гара. Още не съм ходила там, но ако някой отиде преди мен може да сподели мнение в съответната тема, че да не се сърдят администраторите.
Аз обаче ичач друг проблем - масите са ми повече на брой, но с по-малко хора на тях - по 6 или 8. Което ми създава проблем за водката и уискито. По принцип хората ми пият ракия (най-вече), вино и бира. Но със сигурност имам един приятел, който пие само водка. Не мога да му кажа - поръчай си от ресторанта - а останалите, ако някой друг иска също. Обаче така ми стават много бутилки, които се съмнявам, че ще се изпият. А трябва да се отворят. Още повече, че ние с милото хич не сме по алкохола и принципно имаме договорка с един търговец, от който ще вземем пиенето, каквото ни остане да му го върнем.
Някой да е имал опит с така наречения "мокър бар". Ако искаш пиене - отиваш на специална маса и сервитьора ти налива - каквото искаш. Май по сватбетбите не се практикува много. Или някаква друга идея???
Извинявам се - то поста стана много дълъг.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 06, 2009, 23:34:39 »

И мен ме интересува ако някой има опит с мокър бар, защото такъв смятах да предложа на моята сватба.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 07, 2009, 00:06:14 »

antoinette , единственото, за което се сещам е да отидеш в няколко заведения и да ги помолиш да ти събирам празните бутилки от "Пещерска" ракия примерно или каквито там мислиш за добре. Така хем няма да даваш парички за бутилки, хем всичко ще е ОК. good
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 07, 2009, 00:10:07 »

anbibian , това по 3 бири на човек ми се струва сташно много  Oh my ..., защото все пак ще имам и друг алкохол и друго безалкохолно все пак, дори има хора, който не пият бира. А и другото нещо е, че всички ще наблягат на твърдото питие, единствено с вечерята ще е необходимо биричка според мен.  pardon
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 07, 2009, 06:43:27 »

anbibian , това по 3 бири на човек ми се струва сташно много  Oh my ..., защото все пак ще имам и друг алкохол и друго безалкохолно все пак, дори има хора, който не пият бира. А и другото нещо е, че всички ще наблягат на твърдото питие, единствено с вечерята ще е необходимо биричка според мен.  pardon
да и аз мисля, че е много, то милото уж не пие пък си мисли че всички други сме алкохолици  sarcastic
murche мерси за линка ще погледна темичката  smile
Активен
Didi85
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 09, 2009, 11:24:12 »

Това с мокрия бар е добра идея и на моята сватба направихме така.Всичко вървеше нормално до един момент после започнаха да си вземат бутилките по масите и този мокър бар остана празен само няколко нат.сока ,но всички бяха доволни. Bravo
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 09, 2009, 11:28:52 »

Свежо инфо от нашата сватба (02.05.09 - 82 души, по принцип пиячи). Изпи се учудващо малко:

12 бутилки ракия
32-33 бутилки червено вино
27-28 бутилки бяло вино
45 бири

Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 09, 2009, 12:45:29 »

Свежо инфо от нашата сватба (02.05.09 - 82 души, по принцип пиячи). Изпи се учудващо малко:

12 бутилки ракия
32-33 бутилки червено вино
27-28 бутилки бяло вино
45 бири
супер си мерси за инфото
и да ти честитя и да ви пожелая само прекрасни мигове и страхотни изненади, например  Baby_G  girl_wink

това инфо ще го дам на милото
щото то с неговите 200 бири за 60 човека  tease
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 09, 2009, 18:56:39 »

anbibian, определено не ви трябват 200 бири. Нашите приятели всички след ракията минават на бира и по принцип са бираджии, но изпиха само 45 бирички  good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #41 -: май 09, 2009, 23:16:16 »

това инфо ще го дам на милото
щото то с неговите 200 бири за 60 човека  tease

А като казах на моето мило и той каза "Малко са! "!!!    olele olele Колко смята, че ще се изпие не знам. То вярно ще е август, ама ние един батальон да докараме пак няма да се изпие толкова  crazy
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 10, 2009, 01:25:03 »

И мен ме поуспокоихте с тези бири, защото си мислех да сложа по една на човек, но все ми се струваше малко.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 10, 2009, 03:33:03 »

А като казах на моето мило и той каза "Малко са! "!!!    olele olele Колко смята, че ще се изпие не знам. То вярно ще е август, ама ние един батальон да докараме пак няма да се изпие толкова  crazy
ама аз като се гледам мене си, срам ме е да си кажа колко бири мога да изпия, ама трудно друг ще ми се опре на сватбата  drinks и пак ми се виждат много
после има на милото баща му и аз да ги допиваме бирите че и отпуска тр да си взема за тях  ROFL да можем да ги изпием  ROFL

Амелия харесахте ли дата, извини ме ако си казала а съм пропуснала  give_rose
« Последна редакция: май 10, 2009, 03:37:24 от anbibian » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 10, 2009, 07:50:52 »

Е 45 бири, ама я вижте виното! И като се има пред вид, че все пак август я изобщо някой пие вино, я не (особено червено) бирите май трябва да са доста повече. 33 бутилки червено вино ако ги обърнем в бира? Пак 200 бири май са доста, но при всички случаи ще трябват доста повече от 40-50 бири за лятна сватба, според мен.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: