Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:40:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 169277 пъти)

-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: юли 10, 2009, 17:01:28 »

Нашите от Калоян са към 800 на диска,но той предлага услуга  фотосесия след сватбата.
Примерно 2 седмици след сватбата да се уговорите и да идете да ви направи допълнителна фотосесия!Така беше направила една съфорумка nikol и тя има наистина мголяма фотосесия!Или ако можеш в самия ден да организираш така нещата ,че да имаш свободни 2-3 часа за фотосесия не смятам,че той ще има нещо напротив!
А иначе за самата сватба(церемонията и тържеството) трябва да говориш с него за броя на снимките!
« Последна редакция: юли 10, 2009, 17:04:45 от -Ади- » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #466 -: юли 10, 2009, 17:09:37 »

Ади, задължително ще организирам нещата,че да си имам фотосесия в деня! Аз си мислех, че тя си се включва. Не знмаех, че е отделно. Мерси!  smile

Момичетаааа, имам си факличкаааааааааа  yahoo   yahoo  yahoo За 1левче  blum След малко ще ида да купя още.
Активен
-Ади-
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: юли 10, 2009, 17:15:40 »

Тя си е включена blum,но повечето булки отделят по час,час и половина от графика за деня за фотосесия!Аз имах впредвид ако успееш така да си подредиш деня,че да отделиш 2-3 часа само за фотосесия за повече снимки на повече места! good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #468 -: юли 10, 2009, 17:21:25 »

Не знам, но математиката си е математика. Друг е въпросът, че тези, които не могат да снимат пускат серия от примерно 5 снимки на една и съща композиция.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: юли 10, 2009, 17:21:43 »

Amelia,  тези дни си чакам снимките и олбума от сватбата. Ние бяхме с фото"Гея" и по мое мнение Гери се справи добре.Албумът включва около 100-150 снимки максимум , но забравих да питам. Но на  самата сватба от фотосесията имаме 1300 снимки, от които около  100  боклук-някой не гледа във обектива. На диск момичето каза , че ще ни даде около 1100-1200 снимки обработени ,защото мъжът ми бая е мигал и трябвало "да му отваря очите" . funnytooth
  Можеш да питаш по тел. или на място във фотото за повече инфо. Аз ще имам повече информация в понеделник , когато надявам се вече ще си взема албума. yahoo
Активен
Ashli
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #470 -: юли 10, 2009, 17:35:00 »

Хе като гледам всички доста сме напреднали. Да се отчета и аз също си поръчах рокля в Мирена, всичко почти е готово утре ще поръчваме  тортата и остава май само младоженеца да се нагласи.
Времето си излетя и остава все по-малко време а вълненията са все по-големи.

Честито за роклите страхотни са!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #471 -: юли 10, 2009, 17:49:48 »

Е, момичета, успокоихте ме. не с азле нещата. Ще звънна, ще се разберем с фотографите и така. Явно няма за какво толкова да се притеснявам.

Момичета, имате ли представа някъде да има борса за цветя в Бс?
Активен
emotikona
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #472 -: юли 10, 2009, 18:41:34 »

Oh my ... Боже, как така толкова малко? Че то само от фотосесията е нормално да има около 300 снимки. Тук що се отнася до софийските фотографи дават около 2000 снимки, а някой повече. Направо не знам. Да знаете някой да дава повече снимки? Защото това е такава безумно малка бройка за мен, че със сигурност ще се откажа.  girl_impossible И нали става дума не за проявени снимки или оформени по някакъв начин, а чисто диска със снимките от сватбата. 

Да, скоро моя приятелка прави сватба и когато си получи диска със снимките от Сарикови, в него имаше
1821 обработени снимки. Лично за мен това са страшно много снимки, но всичко си е въпрос на лична воля и съотвено - поръчка. smile
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: юли 10, 2009, 21:32:45 »

ние ще имаме доста време за фотосесия,защото така се получи,че имаме прозорец от 1 и половина м/у церемониите smile и моита рокля е готова,защото ми я шият и сега като отида да си я взема незнам дали ще е това което исках и много се притеснявам но сигурно другата седмица ще слагам снимки smile
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: юли 10, 2009, 22:18:47 »

олеееееееееее колко сте напред сприготовленичта всички,а аз жива скръб  cray cray cray cray cray
Нямам си нищо още. Все ненамирам време или си меня мнението всяка седмица.  blush
Що се касае за роклята направо съм ужасена,даже незнам какъв модел искам crazy
Незнам какво не е наред с мене  pardon
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: юли 10, 2009, 22:28:40 »

Телесфора, спокойно момиче! Паниката е най-лошият враг. Предлагам да направиш списък и да отмяташ. Аз имам поне стотина такива  Wink

Момичета, знаете ли къде в Бургас мога да намеря сватбен албум. Ще го ползвам като книга с пожелания, но гостите ще слагат и техни снимки. Така че ми трябва някой доста обемен... А ако въпросните магазини имат и интернет сайт ще е супер, така ще мога да го избера и направо да пратя някой да го вземе... Wink

Активен
-Ади-
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: юли 10, 2009, 22:37:54 »

Аз моята сватбена книга си я взех от фотостудио "Гея",от едната страна са написани пожеланията на гостите ,а от другата съм си залепила картичките от подаръците,но в твоя вариант снимки!Но моето си е сватбена книга,а ти пишеш,че търсиш албум и не знам дали ще ти свърши работа!
Ето това е моята книга!
« Последна редакция: юли 11, 2009, 08:44:10 от -Ади- » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: юли 10, 2009, 22:48:24 »

Точно нещо такова търся, благодаря ти! Само дето се чудя дали да не е по-голямо, че да има място да си лепят на воля хората.

Лично не се сещам къде е този магазин Гея, но ще попитам, не вярвам бургазлии да не го знаят.
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: юли 10, 2009, 23:08:19 »

minalina ако питаш мене точно това ти трябва
http://www.amazon.co.uk/Esposti-Our-Wedding-Guest-Album/dp/B0010NEG2Y/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1247260004&sr=8-16
Активен
telesfora
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: юли 10, 2009, 23:13:36 »

мисля,че нямат големи такси за доставка.А ако имат то можеш да ги поръчаш на моя адрес и аз ще ти препратя от тука Wink
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: