Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:56:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 168640 пъти)

Livv
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #285 -: юни 09, 2009, 08:22:23 »

Здравейте,не съм от Бургас ,но ми предстои сватба на 7 ноември там и ще помоля за помощ откъм организация .Ако може да ми помогнете за фото видео дж и евентуално автомобил под наем .По принцип си мисля че е рано още но все пак някаква сигурност е.Мерси  good
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 09, 2009, 10:38:43 »

Здравей Livv  Welcome  Тук си на правилното място. Момичетата са супер отзивчиви и готови винаги да помогнат. И аз не сам от Бургас, но подготвям сватба там. Засега само с фото мога да помогна. При нас ще е фото "Гея" (дано модераторите не го сметнат като реклама) Бяха на сестра му на милото на сватбата и снимките са наистина добри. За останалите неща - и аз съм още в търсене  pardon Порови се и из старите постове, и там има полезна информация. А местенце вече имате ли?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 09, 2009, 10:59:15 »

Livv , добре дошла и от мен. За фото подкрепям фото "Гея" снимаха нашата сватба. На лични ще ти пратя един сайт за цялостна организация на сватбата. Това са хора - DJ и опреатор - семейство са. Те също бяха на нашата сватба. Снимаха и озвучаваха и сватбата, на която бяхме в събота. Добре се справиха. Предлагат и фото, но за там нямам отзиви. Като се видя с младото семейство ще поразпитам и ще ти подам инфо. Но ти имаш достатъчно време да се оглеждаш и ослушваш и да нмаериш твоите си хора! Успех.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 09, 2009, 22:12:03 »

Ето такива ще са моята с камъчета,неговата-без.И бельо си наплюх в мола.Много хубави неща има в Seven Seconds  heart heart heart

* 2173H_4.7_6mm.JPG (12.34 KB, 150x150 - видяно 3092 пъти.)
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 09, 2009, 22:14:19 »

Ето го и бельото.Сори,ама не зная как се прикачва повече от 1 снимка наведнъж.Цвят слонова кост и сутиена дава сигурно 2 размера отгоре

* 21.jpg (37.29 KB, 475x314 - видяно 333 пъти.)
Активен
Livv
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #290 -: юни 10, 2009, 07:33:58 »

Здравейте на всички вече си имаме фотограф ,за което ви благодаря за дж мои познати ми препоръчаха Станислав Жеков ,а за видео Лазаров 5 все пак исках да чуя и вашето мнение .Изчетох доста постове и тук има много вещи в организацията на една сватба.Мерси момичета give_rose
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 10, 2009, 13:10:54 »

Браво Лив Bravo Bravo Bravo и ние имаме Диджей-Драго Пантов.Фотото и видеото също са от него.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 10, 2009, 13:22:35 »

Sianchys ,  и халките и бельото са супер!  good А за Драго Пантов  мога да кажа, че също не сте сбъркали.
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 10, 2009, 14:38:31 »

Момичета, дали ще можете да ми изясните нещо, че малко се обърках. Тук доста булки (бивши и настоящи), които препоръчват сватбена агенция "Диаманти" в БУРГАС. Аз сега понеже ровичках в нета и стигнах до откритието, че има две с това име:
http://www.diamanti-bs.com/
http://www.agency-diamanti.com/
Та всъщност коя коя е?  girl_impossible
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 10, 2009, 19:00:48 »

vesince първия сайт е на бургаската агенция.Втория е на софийската фирма.
Sianchys ,  ако не е тайна колко ще ти излезе халката,дали е с истински камъни,колко грама е и най вече колко милиметра ще е защото аз имам проблем.Казаха ми, че за да станат същите трябва поне да са 7 милиметра Oh my ... което е много дебело за мене.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 11, 2009, 14:48:32 »

Момичета, моята сватба беше тази събота и сега дойде ред да похваля хората, от които към доволна.

Бях обещала да  дам отзиви за ресторанта - "Вип зона" в Созопол. Много добро обслужване, супер добронамерени и отзивчиви млади хора като се започне от управителката и се стигне до сервитьорите. Много се постараха и нямаше нещо, което да поискам и да ми откажат.  Единствената забележка към тях е за една развалена пържола, но приемам че все пак понякога се случва и това, а и майка ми не се обадила да и я сменят.
Фото ни беше Калоян Спасов за откриването на когото благодаря на Ади.
Украсата (морска тема) надмина всичките ми очаквания, въпреки че бяхме обсъдили всеки детайл предварително, дори аз бях изненадана. Агент ни беше Краси от White magic и за да не съм голословна, а и да не се приеме като реклама ще кача снимки веднага щом се прибера довечера.
« Последна редакция: юни 11, 2009, 16:52:41 от Bianka » Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 11, 2009, 16:28:38 »

Bianka , честитооооо! Радвам се, че всичко е минало прекрасно. Ще чакаме с нетърпение снимки от този важен за Вас момент.
Активен
elince
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 11, 2009, 20:36:33 »

Bianka много благодаря за инфото,вече съм по-спокойна.Надявам се и нашата да мине така добре smile
 а за халките на мен ми казаха(защото и аз мойта искам да е така цялата с камъни),че не подлейи на поправка и ще стане малко по-дебела,но в общи линии 1-вото повече ме притеснява.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 12, 2009, 21:02:06 »

Още веднъж благодаря! Невероятно усещане е да си булка. Повярвайте ми (тези, на които им престои), струва си и времето и усилията.
Svetla_ety, аз писах по-горе за това, че украста е дело на Краси от White magic. Естествено всички детайли бяха многократно обсъждани и аз имах виждане по въпроса, но крайния резултат изненада дори и мен. Мацката си свърши работата перфектно, тъй че си заслужава похвалите.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 15, 2009, 09:50:37 »

Sianchys ,  ако не е тайна колко ще......

Ами халката е номер Н2173 в онлайн каталога на Сара Трейд.Широка е 6 мм и наистина не подлежи на поправка ако е цялата с камъни.Не са истински камъните,не можем да си го позволима на тоя етап.Още не зная точната цена,но двете ще излязат максимум 500 лв казаха от фирмата.За да не ви се халагат поправки 1во можете да идете в някоя бижутерия,където предлагат техни модели(на Сара Трейд де) и да видите какви са ви размерите и да имате предвид,че аке саматахалка е по-масивна ще седи по-прилепнало към пръста,затова е хубави 1 ноер по-голямо.А и в магазините си имат надценка,така че аз говоря за онлайн магазина.

Надявам се да съм била полезна. give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: