Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:33:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 5  (Прочетена 169231 пъти)

nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: май 24, 2009, 09:00:27 »

Нашите танцьори искат 70 лв за ръченица с пиле.

Някой знае ли къде продават пистолети за силикон от тези за декорации в Бургас? Казаха ми да търся в магазините по 1 лв ама като питам и срещам недоумяващия поглед на продавачките и удрям на камък нещо...
Що не провереш в железариите- мисля, че там има. good
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: май 24, 2009, 09:32:00 »

Ще споделите ли цената на удоволствието. crazy
Поне ориентировъчно...

dodo23, нашите танцьори искаха по 30 лв. на човек (т.е. общо 60 лв. за двамата) за кумската ръченица с пилето и тортата, но след това останаха още малко извън сценария и поведоха Елениното хоро и се получи много яко, голямо разиграване с гостите.  danceg Това беше миналата година, не вярвам да има увеличение.

elince Welcome

Значи, за обувките - аз поне много трудно си намерих в Бургас, имам чувството, че няма избор в този град, а тези острите по булченските магазини нещо определено не ме кефиха  bad , а навсякъде само такива...Но може и да успееш, според мен тръгвай още сега по магазините, защото покрай абитуриентите сигурно са пуснали повече моделчета, после ще е по-трудно.

За косата - разгледай албумите на момичетата в темичката, които вече са се омъжили (като щракнеш на лилавото бутонче "Сватбен албум" под аватара) и ако харесаш някоя прическа, пиши й за координати на съответната фризьорка или гримьорка, ако си решила да не се гримираш сама. Успех!  give_rose

Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: май 24, 2009, 09:45:18 »

Понякога се питам защо продължавам да се доверявам на хората за разни неща вместо да питам тук.

Бях чула едни цени от 250лв за танцьори за пилето и тортата,които изпълняват и ритуал по посрещането в ресторанта. Oh my ...

Благодаря за инфото. good
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 24, 2009, 09:47:30 »

Ми да - нашите искаха по 50лв., но ние имахме и ритуал по посрещането, и танц със пилето и тортата. 250 лв. Oh my ... те цял ансамбъл брее shok
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: май 24, 2009, 09:52:32 »

Dodo, аз също бях чувала разни по-високи цени, ама това 250 лв. направо ме утрепа  Oh my ...
Сега, то е ясно, че ако има и посрещане в ресторанта и някакви други ритуали, е логично да е по-скъпо, ама това вече е извън пътя с тези цени.
На мен ми се стори даже евтина тази цена, защото и аз като теб бях чувала какво ли не.

Даже си спомням, че за кумска ръченица вуйна ми плати 40 лв. на двама танцьори на сватбата на братовчед ми през 2000 г. и си викам, кой знае колко ще е по-скъпо сега - сигурно петорно след 8 години, ама нищо подобно - просто човек трябва да се поразрови.

За мен е нормално кумската ръченица да е до 100 лв., аз си бях казала, че ако не намеря до тези пари, танцьори няма да имам на сватбата, ама намерих.  danceg

Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: май 24, 2009, 10:01:01 »

Танцьори за въвеждане                       50.00 лв.
Танцьори за  пиле и торта             80.00 лв.

Ето това е цената, която на мен ми дадоха.
Мисля че е става въпрос за същите хора, като на снимката...
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: май 24, 2009, 10:04:03 »

dodo23 ама то на танцьорите в началото, които ви посрещат и тези, които танцуват с пилето и тортата се плаща поотделно! Така, че може да си е съвсем актуална тази цена, която са ти дали!!!  good И аз гледам, на офертите, които бях събрала за нашата сватба, че цените са от 40 до 100 лв.(за двамата)- на танцьорите с пилето, и на тези за посрещането горе долу толкова!  crazy
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: май 24, 2009, 10:15:06 »

Ами при нас танцьорите бяха едни и същи, може и за това да е било по- евтино... Не знам... pardon
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: май 24, 2009, 10:43:39 »

Да,всички сте прави.
На последната сватба на която бях,са били две различни двойки.Едната посреща младоженците и отива на друга сватба.
Другата идва по-късно за кумските танци.
Имам нещо предвид,но ако не се случи ще искам координати.
Я кажете,имате ли допълнителни куверти-за ди-джея,за фотографа,за танцьорите?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 24, 2009, 10:48:06 »

Ей ти сега като го написа този въпрос и се сетих че аз за танцьори само на съм предвидила?
Те ще са еднакви и за посрещането и за тортата май, но не знам м/ду двете ще седят ли при наc или не...  crazy
Я споделете, моля, момичета вие за тях предвиждахте ли куверт?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: май 24, 2009, 10:57:40 »

Дааа, за всички се поръчва куверт! Ди-джей, фото, камера, танцьори-даже им правят отделна маса. Аз снощи бях на сватба в България и пак беше така. Те дори имаха и танцьори-изненада за кумовете и стана много весело  Bravo
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: май 24, 2009, 10:58:19 »

За DJ, фото, видео и агентката смятам куверти; за танцьорите - ние ще имаме само за ръченицата и 1 хоро т.е. ще дойдат към 22.30 направо, тъй че -  не.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: май 24, 2009, 11:27:54 »

bianka,утре като излизам ще мина да проверя за този пистолет в железариите около "Краснодар"! *THUMBS*А другия вариант,за който се сещам ако не намериш такъв пистолет е да идеш в подлеза на операта където опаковат подаръци и да питаш жената откъде може да се купи такова нещо или направо да говориш с нея колко ще ти струва тя да ти ги направи тези неща ,за които ти трябва силикона! smile
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 24, 2009, 11:33:39 »

За ди джея, фотографа и оператора имахме куверти, но за танцьорите не, защото дойдоха късно, направо за ръченицата. Разбира се, поканихме ги след товада седнат и да си поръчат нещо на свободна консумация, но те отказаха и си тръгнаха.

Силиконови пистолети няма начин да няма в Практикер, Бриколожа, Баумакс и другите от сорта, но професионалните май са малко по-скъпички.
Провери и в "Панда"-та - магазина за разни технически работи до Новата поща, след офиса на ОББ, аз оттам съм купувала пълнители за силиконов пистолет, защо да няма и пистолети?
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: май 24, 2009, 12:01:08 »

Искам да лепя рачета (раковинки) за края на клечките за плодовете за welcome drink-a. Не ми се купува професионален, че в момента има още 1000 неща да платя преди сватбата и за това си търсих някой от тези "аматьорските". Скочих тука до една железария ама днес нали е празник и ...естествено не работи.
Ади, ще съм ти много благодарна ако провериш.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: