Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:45:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - част 6  (Прочетена 175956 пъти)

maiamibee
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #75 -: май 14, 2009, 15:35:38 »

Здравейте,

и нашите покани от Виолет пристигнаха днес. Направо са страхотни. На живо са още по-хубави

http://www.violet-bg.hit.bg/papirus_d-frameset.html
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 15, 2009, 10:18:53 »

Има и места, на които могат да правят пъзели, в момента не мога да цитирам място, но съм чувала например даваш снимка и ти я правят на пъзел. Така че момента с рязането на отделните детайли може да бъде улеснен.

Пъзели по снимка правят в книжарниците Ориндж, обаче мисля, че излиза скъпичко. Все пак при повече бройки е възможно да има отстъпка. Иначе не зная дали сте виждали - картички-пъзели. Супер оригинални са и много забавни.. За съжаление съм ги срещала само на 1-2 места.. на една сватба даже подарихме такава с милото. 

Скай, много яка идея наистина!
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 15, 2009, 10:29:02 »

Най - евтините пъзели които съм намирала са 20 лв.Не знам обаче дали за количество няма да направят голяма отстъпка. Ако искате разгледайте този линк, поне имат и различни форми.
http://podarac.com/?page_id=136

Ето още един сайт- това е най евтиното което намерих.Дано да помогне на някого.
http://www.teniskinaedro.com/?productId=id82&m=m11
« Последна редакция: май 15, 2009, 10:34:04 от Vasi » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 15, 2009, 11:28:26 »

Girl_hide Стана тя каквато стана... Принципно продават перфоратори, които дупчат на форма - пъзел (т.е. правят частите на пъзелчето, а не цял пъзел)... Моята идея беше такава - и е за многократна употреба pardon

* puzzle.JPG (2.95 KB, 122x200 - видяно 2981 пъти.)
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #79 -: май 15, 2009, 12:04:30 »

Обаче има малка подробност - стават ли за сглобяване готовите парченца, т.е. пасват ли едно с друго? И после трябва да се доизрязват на ръка ъгловите и страничните парченца, които оформят рамката ... Абе сложничко си е за ръчен труд blush
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 15, 2009, 12:28:08 »

Ами аз показвам просто за да стане ясно...Има перфоратори за краища, а и за цял пъзел...
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #81 -: май 15, 2009, 12:53:44 »

Напълно съм съгласна с теб. Мисълта ми беше, че ако трябва да се направят примерно 80 пъзела ще е голяма играчка и ще отнеме доста време. Но идеи и начини - много, дерзайте и успех! good
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 15, 2009, 13:47:45 »

Аз правих такива пъзели за дипломната ми работа през далечната 2004-та. Не бяха изобщо скъпи тогава. Даваш файл - получаваш пъзел. Беше някаква фирмичка в Дианабад, обаче предполагам, че отдааавна я няма вече. Правеха и чаши, и тениски. И цените им бяха супер. Но... все пак вероятно поне 5 лева ще струва. Което за покана си е малко..  nea Според мен обаче всеки щанцьор би трябвало да може да ти направи. А в днешно време има и плотери. Дали не могат на плотер да се изрежат?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 15, 2009, 15:05:00 »

Оооо - да, най- вероятно ще могат с плотер...
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 15, 2009, 20:10:26 »

Момичета, аз ли нещо недовиждам или на http://www.violet-bg.hit.bg наистина има само 2 модела покани?  shok иначе са много сладки тези 2 папирусчета  Bravo

Преди 2-3 дни ни изненадаха от магазина където поръчахме поканите.
Поръчахме ги на 10 април - казаха, че ще им отнеме около месец - та се разбрахме за към 15 май. Та ни се обадиха ЧАК сега, че може и да не могат да ни доставят поканите, защото от доставчика не им звънели  crazy Oh my ... shok. И аз сега пак в лудница, на всичкото отгоре не съм си в България. Жената в магазина знаейки че не съм в Бг казала на майка ми да си избера други покани. Добре, ама аз като не съм там как да го направя. Дано поне да ни върнат капарото  beating. И сега пак съм на лов за покани и тъй като няма как да обикалям там, то ще съм много благодарна ако някой може да ми каже български сайт от който мога да си направо поръчам поканите и да ги изпратят до родителите ми с наложен платеж.

Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 15, 2009, 20:36:39 »

не са само две, но някой път сайтът работи трудно
но поканите са великолепни
а най-много ми харесва това, че ако имаш по-различна идея дори да я няма на сайта силвето от виолет откликва
обещавам в скоро време да кача снимки на моите покани  girl_wink

хихи май ме изпревариха  blum
Активен
pepinita
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #86 -: май 15, 2009, 20:52:35 »

ето и едно сайтче от мен....аз  поръчах от тук....с наложен платеж.....без капаро.. ;-)

http://pokani.dir.bg/_wm/gallery/?df=17
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #87 -: май 15, 2009, 22:48:03 »

Здравейте! И аз отскоро съм в чуденка да си ги правя ли поканите да ги поръчвам лиии....Като ви гледам красотите хем се нахъсвам хем се отчайвам...с мойте две леви   girl_impossible
 dar4eto, ето и от мен два сайта, които открих докато се ровичках и аз тук там:
http://www.nikol-weddings.com/bg/invitations_catalogue.html
http://svatba.stemacbg.com
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 16, 2009, 19:43:11 »

Момичета бясна съм!!! diablo diablo diablo
Днес си взех поканите. Много си ги харесах. По принцип имах притеснение за цвета на буквите, но се беше получило по-хубаво, отколкото очаквах. Прибрах се в къщи. Показах ги на мама - тя много ги хареса - нещо чудно, защото ние по принцип нямаме еднакъв мкус. И изведнъж гледам Oh my ... объркали фамилията на кумувете. Вместо Стоименови, написали СтоимИнови. И сега направо не знам - хич не ми се занимава да им ги връщам, да чакам да ми напечатат нови - стига да искат де. Още повече, че другата събота и неделя трябваше да ги носим на свекъйрва ми във Враца. И те искат да си пуснат поканите за  да си уточнят гостите. Мама каза, че то почти не се личало ама.....Не е ли малко гадничко по отношение на кумувете cray cray cray
« Последна редакция: май 16, 2009, 19:53:46 от Мърче » Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 16, 2009, 20:02:44 »

Мърче, това е много неприяттно и ако си сигурна, че сте им дали правилно фамилията им ги връни и да ти ги направят за другия ден още. Ако грешката е "в техния телевизор" както се казва - трябва да ги оправят за тяхна сметка и по най-бързия начин.
Стискам палци  good

Аз като се сетя как си бяхме написали 19:000 часа на нашите и го видяхме чак като разпечатахме всички покани  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: