Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:17:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Чантата - 2 "  (Прочетена 198080 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 19, 2011, 11:28:54 »

Аз мисля да нямам чанта. Не ми се носи и чанта и някак мисля, че много натруфено става с нея. Мое мнение, разбира се. smile
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 19, 2011, 12:20:31 »

И аз ще съм без чанта smile Ще оставя най-близките да ми носят най-необходимото. Не виждам къде през целия ден и чанта ще мъкна. Най-много да си оставя нещо в колата на нашите или на кумата.
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 19, 2011, 13:03:38 »

И аз бях без чанта и хич не съжалявам. Букетът достатъчно ми се пречкаше, особено преди ресторанта, където трябваше задължително да го нося, да си държа на места шлейфа и ако трябваше и чанта да имам, щеше да ми е в повече
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 19, 2011, 13:46:32 »

Момичета, много добре сте направили  good Ако бях се замислила и аз може би щях да съм без, че на моята сватба освен нея прехвърлях и букета, че и ветрилото все на някой. После си ги събирах я от кума, я от кумата ...  funnytooth  sarcastic
Активен
Didka27
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: декември 19, 2011, 14:34:58 »

Скъпи, бъдещи булки. kiss2
Сега ще ви споделя и аз за моята чанта.
Бях решила да не нося чанта, защото както и други мислят става доста натруфено ( то зависи и от роклята и от чантата де, но....), а и не исках да мисля в коя ръка да я нося, пък букета къде, а и роклята трябваше да си държа  insane и т.н., а и не събират кой знае колко нещта. Както казах бях решила да съм без чанта, но в крайна сметка взех сватбената чанта на сестра ми и така имах нещо назаем като онова поверие, че трябва да имаш нещо старо, синьо и назаем. Е искам да кажа, че чантата я бях връчила на някой от роднините да я носи, така че тази чантичка не съм я носила и 5 минути, едва ли някоя от булките ще започне да си оправя грима или да отговори на обаждане по GSM -a по време на ритуала или в църквата (е може да се случи забавна ситуация- на съпруга ми му званя телефона точно на речите в ресторанта и ритуала с захранването и то два пъти  shok). Просто трябва да прецените на кого да я дадете. Wink
И така хем си имах чанта, хем си нямах smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: декември 20, 2011, 09:53:29 »

Didka  good, аз даже няма и да купувам и козметичен сак- оказа се че имам забутан един , голям е, ще побере всичко и си мисля дали няма да е добър вариант да го държа в колата с която ще ме карат, а не да го давам да затруднявам околните да ми го носят; ти като по -опитна какво ще кажеш? girl_wink
Активен
Didka27
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 20, 2011, 13:59:31 »

Не се бях сетила за козметичен сак. Така можеш да си вземеш всичко необходимо. По принцип не е лоша идея, но трябва добре да прецениш има ли удобни места за паркиране около местата,където ще се провеждат ритуалите. И при сватбата на сестра ми и при нашата сватба имахме проблеми с паркирането. insane На сватбата на моята сестра, колите ги бяхме оставили пред ритуалната зала и ходихме пеша до църквата. Пък нашата сватбена кола я прибраха веднага след като ни оставиха в ресторанта
А и дали ще има място в колите от питки, торти, подаръци, букети, подноси със сладки... ЗА НУЖДИТЕ НА БУЛКАТА ВИНАГИ СЕ НАМИРА МЯСТО  girl_wink
Съвет от мен: Независимо дали си с чанта или без, винаги трябва да имаш от най-важните неща в дамската чанта на мама, кака или леля - някой от близките ти хора, които ще са винаги до теб  kiss2
Надявам се да съм ти помогнала
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #277 -: декември 20, 2011, 14:19:32 »

Didka  good, аз даже няма и да купувам и козметичен сак- оказа се че имам забутан един , голям е, ще побере всичко и си мисля дали няма да е добър вариант да го държа в колата с която ще ме карат, а не да го давам да затруднявам околните да ми го носят; ти като по -опитна какво ще кажеш? girl_wink
варианта с колата е добър  girl_wink ако ще сте с преспиване след сватбата (в младоженски апартамент например), може да ги оставиш нещата там.  Wink (заедно с дрехите за преобличане на следващия ден)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 20, 2011, 16:47:27 »

Дидка  give_rose
Очертава се да сме в младоженски апартамент, както е тръгнало, така че в колата на брат ми ще са питки и т.н, а ние с младоженеца ще сме с нашата си кола, така че там ще си отделя място за моето сакче  girl_wink( За паркиране при ресторанта място ще има, най-вероятно -без проблем. На нас черковния ритуал ни е в друг ден, така че  поне за там търсенето на място за колите отпада)
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 20, 2011, 17:47:22 »

На моята сватба нямах чанта и мисля, че е напълно излишна на сватбения ден (лично мнение smile
Букета е напълно достатъчен  Doubt мисля, че чантат само се пречка и в тази еуфория не ти е точно до нея  girl_wink Майка ми носеше гланца за усни а татко телефона  smile
 Не съжалявам и го препоръчвам на всички бъдещи булки  give_rose
« Последна редакция: декември 20, 2011, 17:54:55 от miauka » Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: декември 21, 2011, 20:44:00 »

И на мен чантата ми се пречкаше и не ми беше удобно с нея, честно. Да не говорим, че едва натъпках телефона си и носни кърпи. Портофела с документите, служебна карта и мнооого пари го бях дала на девер ми, нищо не липсваше Wink tease.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: декември 22, 2011, 11:13:48 »

и аз мисля да съм без чанта- надявам се грима да издържи и без корекции, пък телефон и документи сигурна ще носи някоя от мамите, така че и няма да ми трябва.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #282 -: декември 25, 2011, 19:42:07 »

ако грима е професионален със сигурност ще издържи целия ден good и всъщност, ако някой се присети да ви се обади точно в този ден едва ли ще ви е до разговори  pardon ако е близък ще е поканен, ако не е - явно разговора не е толкова важен  smile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 14, 2012, 16:11:54 »

Реших да събудя малко темичката. Съгласна съм, че е добре да има някакво малко сакче или нещо подобно, което да се намира наблизо. Всичко може да се случи. И все пак ще имам и малка чантичка с най-необходимото - салфетки (сълзите на сватбата са почти гарантирани), червило, фибички, пудра, парфюм - малък, безопасни игли...такива неща. Ако нещо ми потрябва няма да тичам да търся този сак и да се залоствамв тоалетната, или някъде другаде с него - а ще мога бързо да се пооправя, да се освежа и да продължа. Ето я моята чантичка, в която съм влюбена:

Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 14, 2012, 17:06:50 »

На моята сватба сестра ми беше със същата, само че в черно
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: