Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 11:11:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Чантата - 2 "  (Прочетена 197874 пъти)

ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: август 16, 2012, 08:38:01 »

Разбрах smile
А тук гледала ли си:
 http://www.attraversiamo.bg/gallery?album=1&gallery=1
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: август 16, 2012, 08:48:49 »

Ivelka, благодаря ти много, но не търся типично сватбена чантичка, по - скоро нещо, с което може да се ходи ина бар. Не харесвам сватбените диплички, перли и подобни украси по тези чантички. Не харесвам и лъскав сатен, такъв нямам и по роклята. То затова ми е толкова трудно да си намеря чантичка хаха.
Много ще съм благодарна ако някой успее да ми помогне, ама МНОООГООО.
http://bg-look.com/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8/page/2

http://www.estilno.com/categories.php?CategoryID=34&page=2
« Последна редакция: август 16, 2012, 08:50:42 от emmmmmy » Активен
Jane
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #332 -: август 16, 2012, 09:00:09 »

Момичета, направо сте невероятни. Много хубави чанти, със сигурност ще успея да си избера и после ще покажа  give_rose
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: август 16, 2012, 09:02:39 »

Момичета, направо сте невероятни. Много хубави чанти, със сигурност ще успея да си избера и после ще покажа  give_rose
само да вметна че от сайта който ти е дала ивелка, не се поръчва директно , а ето от този  може и онлайн  тези стоки техните : http://www.fashiontheories.com/BagsBg
Активен
Jane
Ентусиаст
**

« Отговор #334 -: август 17, 2012, 12:10:50 »

само да вметна че от сайта който ти е дала ивелка, не се поръчва директно , а ето от този  може и онлайн  тези стоки техните : http://www.fashiontheories.com/BagsBg

Мда, то си пише. Избрах, поръчах и чантата е тук в близкия офис на еконт, след малко отивам да си я взема  yahoo
Активен
MaiTe
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #335 -: август 17, 2012, 13:38:30 »

Момичета, страхотни сте. От доста време чета форума, едва сега започвам да пиша в него, но толкова много ми помогнахте за всякакви неща!
Чантата ми беше дилема и на мен, но реших да я пропусна, след като изчетох мненията ви тук. По- скоро ще ми се мота из ръцете и ще се чудя къде да я слагам. А майка ми ванаги ще сложи лични карти и един балсам за устни в нейната чанта.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #336 -: август 17, 2012, 13:44:31 »

Аз от опит вече знам, че чантата е важна. В нея имах пудра и гланц и между различните локации имах възможност да си коригирам грима.

Майка ми не беше с мен в стаичката, в която почакахме гостите да влязат в залата или на фотосесията. Моята чантичка беше с дръжка, която позволява да се закачи на китката и спокойно си я държах така, понякога дори и в същата ръка като букета.

Винаги се намира, кой да държи чантата на булката, ако много ви пречи smile Букета ми беше много по-труден за носене, но него от време на време го връчвах на кума.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: август 17, 2012, 13:48:59 »

Аз да ви кажа макар и на моменти да пречеше чантичката много се радвам ,че имах, защото в тази жега си слагах сигурно 3000000 пъти гланц както и Кивчо е казала, но и понеже беше много топло се бях подготвила и с един малък стик и малко парфюмче...абе все полезни нещица  pardon
« Последна редакция: август 17, 2012, 14:10:23 от cveta_d86 » Активен
MaiTe
Любопитен
*

« Отговор #338 -: август 17, 2012, 13:49:24 »

Определено има резон в това, което казваш, особено, ако вече си минала по този път smile Технически няма голяма разлика дали ще дадеш неща на някого в насипно състояние, да ти ги държи при себе си, или просто прибрани в чантичка.
Очевидно не съм взела категорично решение все още, явно съм по- неориентирана от очакваното  tease
Сега се замислих за практичната част след сватбата- ако имам и чанта в тоналността на обувките, много по- лесно ще мога да ги нося заедно след Деня.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #339 -: август 17, 2012, 14:45:00 »

MaiTe, и аз като теб уж бях решила едно, пък накрая - друго crazy В крайна сметка си взех чанта от Булвеси. Реших, че няма майка ми да е през цялото време около мен, пък и тя ще е с нещо като плик. Ще имам две малки шаферки, та нищо чудно на тях да им я връча, ако толкова ми пречи в даден момент.
Активен
MaiTe
Любопитен
*

« Отговор #340 -: август 17, 2012, 14:49:24 »

Голямо мислене, наистина, чак не мога да повярвам. Купих си роклята за един следобед, а няколко седмици вече се чудя дали да имам чанта  girl_impossible Явно ще трябва да поумувам още малко smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: август 17, 2012, 15:00:54 »

Да ви кажа аз дори не се сетих да си пооправя грима на сватбата. Ако всички е добре организирано няма да се сетите за нещата, които се сложили в чантата и дори може и за чантата да не се сетите. Седи добре, но ако можеш да се върна пак не бих си взела чанта!
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #342 -: август 18, 2012, 20:50:30 »

аз ще си взема чанта, но изчаквам първо да уточня обувките. То моето ще е "чанте" де, Clutch. Вярно е, че се пречка, но нали затова са сестри, шаферките, кумата - те ще е държат.  Wink
Нещо подобно мисля да е
http://www.alika24.com/Shopbilderebay/Dorisbags/JC0818pa.jpg

Пожене обувките ще са ми златисти или Nude ми трябва и чанта в същия тон, за да ги нося и след това. Дори ще ги съборазя за коктейлната рокля, която ще сложа,ако се наложи след официалната част.
Но и аз обувки без пасваща чанта не купувам  pardon
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: август 27, 2012, 18:53:57 »

От място където да си държа вещите имах нужда, затова имах чанта в майка ми, съвсем обикновена, не съм я носила аз. Просто в сватбения ден няма място и време да се разнася от самата булка, така че можете да минете и с някоя чанта която имате вече- така или иначе няма да имате свободна ръка, за да я носите. Wink
Активен
Jane
Ентусиаст
**

« Отговор #344 -: септември 01, 2012, 12:16:16 »

На мен чантата ми беше необходима и удобна. Избрах малък твърд клъч, не ми се е мотала, после ходихме и на бар и най - вече там ми трябваше. Аз бих се чувствала неудобно без чанта, просто въпрос на навик.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: