Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 21:49:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 198595 пъти)

antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 12, 2009, 10:25:47 »

Момичета да се похваля - и нашите халки са готови вече - прави ни ги един приятел smile Страхотно се е справил - точно такива каквито искахме са - класически, от бяло злато, не много ръбати и не с голямо бомбе smile
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: май 12, 2009, 20:57:01 »

Благодаря ти dodo23 , и аз така мисля, но умуваме да имаме два чифта, защото милото работи доста груба работа и неговата сегашна вече почти я е сасипал-за 10 месеца, какво остава за години, пък за новичката ще ни е толкова гадно да я съсипе и нея, а иска да си носи халка и на работа и винаги, от тази гледна точка умуваме да носи старата на работа, а новата през останалото време. Знам че е странно и необичайно, но не се знае колко време ще работи на тази работа, може да е само година и да развали и новата халка ще е жалко  angry
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #257 -: май 12, 2009, 22:05:22 »

В този случай за мен е нормално да има вариант с втори чифт. Аз лично ако и стане нещо на моята/ недай, Боже! / със сигуност ще си взема нова или ще претопя старата за направата на нова.
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #258 -: май 12, 2009, 22:09:54 »

на мен пук ми се вижда тъпо една и съща халка да се ту слага ту маха става въпрос за гражданския и после за църковния ритуал...не може ли да се измисли нещо
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #259 -: май 13, 2009, 01:00:43 »

Смисълът е, че попът ги освещава. За това ги взима и после ги получавате светени. В църквата ритуалът не е със същата символика като в ритуалната. И на мен ми изглеждаше тъпо, но прочетох нещо, което съм пуснала назад в страниците и ми стана ясно.
Активен
kaliakra
Новак
*
Публикации: 16

Моето момиче казва: "Бау, бау" :)

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 13, 2009, 19:27:22 »

момичета малко да ви разведря smile
майка ми и баща ми преди 10 дни си взеха нови халки / майка ми си беше загубила нейната/, претопиха халката на баща ми и си направиха нови за 35- годишнината си .Много по- красиви са от старите и нашите май са по- щастливи Wink
мислят даже и църковен брак да сключат - те нямат понеже по него време е бил забранен
и така те са на 21.07., а ние 25.07. 2009г  crazy
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 14, 2009, 09:23:15 »

Здравейте момичета, от известно време следя темичката ви, днес реших и да се включа.kaliakra Браво на родителите ти Bravo
Предстои ни да поръчваме халки, за сега сме се спрели на Сара Трейд.Обаче много се чудя дали да са по-масивни или по-лекички.Харесала съм си няколко модела,един от които 10 мм, все ми се струва,че ще са тежки или неудобни.Какво е мнението ви по въпроса,става въпрос за тези халки-

« Последна редакция: май 14, 2009, 10:00:05 от Бояна » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 14, 2009, 12:18:54 »

Бояна, халките са стархотни!  good Обаче, мисля, че ако са 10 мм. ще ти бъдат неудобни. Неможе ли да ви направят същите халки, но по - тънки примерно 6 мм? По този начин хем ще ти бъдат по - удобни, хем ще бъдат по - лекички. Аз също исках дебели, но точно заради тези съображения се отказах. Успех!
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: май 14, 2009, 18:00:06 »

Ето ги и нашите халки

Днес той ги донесе  Bravo и съм много щастлива  danceg
« Последна редакция: май 14, 2009, 18:12:55 от Bulechka™ » Активен
kaliakra
Новак
*
Публикации: 16

Моето момиче казва: "Бау, бау" :)

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: май 14, 2009, 19:50:30 »

момичета и аз Ви пожелавам наистина да ви се случи!и на нас  crazy естествено, защото това е добра възможност да поддържаш чувствата "живи" Wink, дори и след толкова време - това е все едно да се ожениш отново за същия човек  smile
Бояна, халките са страхотни не се чуди, а действай good. нашите също са по модел на сара трейд, но ни ги прави добър златар /Варна/ , за да спестим около 300 лв
Желая ти успех с избора , все пак си е ваш  Wink
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 14, 2009, 20:05:39 »

Бояна, ти си решаваш,но аз преди сватбата много държах и нашите да са 10 мм.,но добре,че мъжът ми ме убеди да са малко по-тънки(8 мм.),защото той някакси не се виждаше с такава голяма халка!
Най-добре идете в някой златарски магазин и пробвайте 10 мм. и виж дали се възприемате и тогава поръчвайте! good
Илина,халките изглеждат хубави ,но почти не се виждат! =]Апарата ти трябва да е на macro фокус! Wink
« Последна редакция: май 14, 2009, 20:09:09 от -Ади- » Активен
fifi```
Любопитен
*
Публикации: 47

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: май 15, 2009, 09:37:43 »

Ами от търговски център Таби - при Герена...
И аз се надявам да са хубави Bravo
Класически са
Задължително ще сложа снимки  blum
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: май 15, 2009, 17:00:13 »

момичета  Bravo и поздрави на всички за халките ви.
Бояна - аз съм на същото мнение като Ели. По тънката халка е по-удобна според мен. Нашите са 7мл и и се струва, че ще ми е малко трудно да свикна с нея, но все пак пробвайте различни ширини и сами ще усетите колко да е размера. Заради камъчетата ще е и по-дебела, което наистина ще я прави по тежка. Пожелавам ви успешен избор  give_rose
Активен
An4eto_S
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #268 -: май 15, 2009, 18:18:33 »

Здравейте! Сватбата ми е на 25.07.2009г.Сега съм на тема халки и имам големи колебания.Желанието ми е да е класическа, но да не е съвсем изчистена. Спряхме се на комбинация от жълто и бяло злато, но ни обясниха, че те не се коригират (т.е. ако напълнея което е  sad ) ще трябва да си купя нова.Някой да знае нещо повече.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: май 15, 2009, 23:00:11 »

Да така е мила,комбинация от бяло и жълто злато не може да се коригира,на мен ми казаха абсолютно същото преди 10 дни,когато поръчахме нашите халки,обесниха ми,че не може да се коригира,защото когато се срежело златото се сливало crazy.Но въпреки това ние си го поръчахме такива,та при това моята е й с 10 брилянта.Просто си я взех малко по свободна,в крайна сметка не смятам,че от тук натаък прустите ни ще дебелеят толкова,освен когато живот и здраве ще сме бременни,а тогава просто можем да си носим халките на синджирче,временно,така,че не е кой знае какъв проблем,според мен,поне аз така си мисля,дано да не греша. Wink

Между другото на нас от Сара Трейд ни казаха,че до 15 халките ни ще са готови,а ето,че вече сме 16 и никой не ми се е обадил. angry
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: