Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 00:53:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 194830 пъти)

amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #225 -: май 08, 2009, 23:40:01 »

Ти искаш да ги носиш заедно ли?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 09, 2009, 01:07:31 »

Миличка не съм искала да се заяждам по никакъв начин.Извинявай,ако съм те засегнала с нещо. @}->--Просто казвам моето мнение,аз дори и по назад в темата съм писала за това.Просто исках да обесня,че дори и с камъни халката пак е практична,важното е да няма камъни отдолу,защото все пак халките се драскат най-много там.А колкото до това,че камъните могат да паднат,да винаги може да го има този риск,но аз й по нагоре в темата съм казала,че аз не виждам проблем в това нещо,все пак ако се случи нещо недай се боже я носиш на златар и ти слагат ново камъче.Другото,което исках да кажа в поста си е,че за мен е важно да си взема това,което найстина ми е на сърце,защото знам,че ако направя компромис с това,което харесвам и искам,после винаги ще си казвам,защо не си купих друга.Поне аз съм такъв човек.Това се опитвах да обесня,че това, че има камъни по нея не е прави непрактична поне за мен.

Още един път ти се  извинявам,ако съм те засегнала с нещо,не е било умишлено! give_rose understand  give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #227 -: май 09, 2009, 01:39:53 »

Ти искаш да ги носиш заедно ли?

Ами единият ще е на ляват ами ръка, а другият пръсте на дясната. повече пръстени нямам. Заедно ще ги нося, но не на една и съща ръка. Въпреки това ми се струва, че комбинацията няма да е добра. А тези моделчета ми се струва, ч еще се развалят ако се направят в жълто злато.  crazy
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 09, 2009, 06:39:13 »

Не, няма да се развалят, ако са от жълто злато, Амелия, стига на вас да ви допада жълтото. Но и според мен няма да си отива да носиш един бял и един жълт пръстен. Между другото, моята халка на снимката, по която я избрах, беше бяла, пък аз я направих жълта... не мисля, че е по - грозна smile Мислете си, имате време и ще решите кое е най - подходящо за вас!
А колкоото до камъните - всеки си има вкус и различни приоритети. Аз лично искам да ми харесва нещо, а после да е практично, но много хора не са като мен. Така че всеки сам си избира и няма смисъл да спорим Wink А и ми се струва не чак толкова добре да има само отгоре камъни, тя постоянно се върти халката и камъните ще се местят... така и горежния си пръстен го намествам постоянно да стои изправен smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 09, 2009, 07:02:17 »

lady_in_love и аз мисля, че човек не трябва да прави компромис с това, което харесва
на първо време аз да речем се примирявам с нещо друго и после почва да ме човърка що не съм си взела това дето е правено като за мен
така и с халката, търсих търсих, не си харесах готова и си направих по снимка
погложди ме малко че трябва да дам 100 лв отгоре за матрица за модела ама се примирих и сега съм много щастлива с моята халка и камъчета й сложихме, но само трички, симетрично разположени и толкова малки и нежни, че не мога да им се нарадвам
сега занесох халките при майка ми, където мисля да трупам сватбените нещица и така ми липсва да си ги гледаааааам и меряяяя  give_rose
а за годежния, аз преди това въобще не носех пръстени, много ми беше терсене да свикна с него, вчера го забравих и цял ден ми беше гадно щото търся с пръстче да го напипам да го врътна, а него го няма - свиква се  girl_wink
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #230 -: май 09, 2009, 09:40:27 »

lady_in_love, извинявай, че не съм разбрала! Моята халка също е с камъни  blum . Това, което малко ме притеснява е, че не са еднакви с тази на младоженеца, но какво да направя като исках да е нещо нежно и красиво!  blush
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 09, 2009, 09:45:21 »

и нашите не са еднакви ама си е така, няма как неговата да я украсите и да й сложите камъни, пък ние си искаме кво да се прави
на моето момче е със същата форма но съвсем изчистена
има ги в галерията  girl_wink
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 09, 2009, 10:21:36 »

Здравейте, нека и аз да се похваля, с халките които си поръчахме  danceg

* H1098.jpg (26.87 KB, 150x150 - видяно 2924 пъти.)
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 09, 2009, 17:24:21 »

И халки не мога да харесам sad Лошото е, че има голяма разлика между снимката в каталог и реалната халка.Понякога на снимка е много красива, а всъщност безлична.Ама нали трябва да се продават...

Някой може ли да препоръча магазин в Пазарджик, казват, че златото там е доста по-евтино отколкото в София стига да попаднеш и на свестен магазин?
« Последна редакция: май 09, 2009, 20:19:13 от LOSHKA » Активен
nikol_80
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #234 -: май 09, 2009, 20:37:59 »

Аз също си взех халки от Пазарджик, магазина се казва Фиона Голд.

LOSHKA, това е сайтът им, да си направиш справка за цени, но е беден на модели, качили са няколко модела:http://fiona-gold.com/%E1%F0%E0%F7%ED%E8-%F5%E0%EB%EA%E8.htm
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 10, 2009, 21:30:52 »

и нашите не са еднакви ама си е така, няма как неговата да я украсите и да й сложите камъни, пък ние си искаме кво да се прави
на моето момче е със същата форма но съвсем изчистена
има ги в галерията  girl_wink

Много са ви хубави халките, ама в църквата няма ли да ви направят забележка, че са различни? Като гледам тук какви модели има направо ме е яд за нашите...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 10, 2009, 21:38:01 »

Много са ви хубави халките, ама в църквата няма ли да ви направят забележка, че са различни? Като гледам тук какви модели има направо ме е яд за нашите...
не съм чула да има проблем че са различни, не сме първите нито последните, които се женят с различни халки, просто ти казват да носиш това това и това, но не те задължават кое какво да бъде поне при нас си е така
даже мисля, че хич няма й да обърнат внимание какви са халките
те мен като ме прекръстиха тотално, т.е. написаха ми грешно името в църковното кръщелно и си измислиха друго месторождение, а не това което им бях дала аз какво да кажа?
« Последна редакция: май 10, 2009, 21:40:06 от anbibian » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #237 -: май 10, 2009, 22:11:48 »

Правят забележка наистина. Мен ми е много странно това и ми е глупаво. Ние сме решили пред Бог да се венчаем, те за парче злато ще ми правят забележка. Но, доколкото знам, трябва да са от един ТИП, не д аса напълно еднакви.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 11, 2009, 07:25:14 »

Правят забележка наистина. Мен ми е много странно това и ми е глупаво. Ние сме решили пред Бог да се венчаем, те за парче злато ще ми правят забележка. Но, доколкото знам, трябва да са от един ТИП, не д аса напълно еднакви.
убедена съм, че пак си е до църква и до хора и нашите няма да обърнат внимание
обаче ако обърнат и направят забележка, веднага им вадя кръщелното и ще ги питам що са ме прекръстили и са ме писали, че съм родена в друг град  beating
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 11, 2009, 10:13:17 »

Разбира се, че венчавка ще има дори и да са различни халките, но доколкото съм чувала поповете се цупят! Смятат, че не е еднакво началото за двамата или нещо такова...Нашият поп, който ни венча ни каза, че е препоръчително халките да са еднакви и кумовете да са женени smile. Ние спазихме само това с халките smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: