Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 06, 2025, 22:43:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 198057 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #210 -: май 04, 2009, 12:50:01 »

Здравейте на всички!
След няколко мезеца ми е сватбата и с еколебая какви халки да изберем, т.е. комбинация от бяло и жълто злато или само жълто.

Има го и момента с "аз имсля еди си какви да си купим, но ми харесаха тези като ги видях! Влюбих се, те ще са! " Така  че е  най-добре да се чудиш в магазина над моделите. Така у дома и да се чудиш, плановете ти може да се окажат грешни като ги видиш но живо.

П.С. Пиши на кирилица, да не се карат модераторите  Wink
« Последна редакция: май 08, 2009, 23:39:42 от Bulechka™ » Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: май 04, 2009, 16:58:11 »

Момичета ние днес си поръчахме халките  yahoo.Бяхме в Раковски,в Сара Трейд и мерихме сигурно поне 20-30 модела.И най-накрая след малък спор  blush стигнахме до единодушие и си избрахме моделче.От бяло и жълто злато ще са,мъжката ще е изчистена,а на дамската ще има 10 брилянта.Ще излезнат някъде около 14 гр двете,като се спряхме на 6мм ширина.Ще са готови някъде към 15,и веднага ще ги покажа.Дано да са станали хубави Girl_hide.Иначе и ние тръгнахме с идеята за друг модел,който си бяхме харесали на снимка от сайта им,обаче на живо се оказа,че не стой много хубаво,затова най-добре е да се мери,за да се добие реална представа.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 07, 2009, 09:17:03 »

Ние с годеника ми май ще се спрем на възможно най-изчистения класически модел на халката, защото другият вариант е да е релефен пръстен, а ми се струва непрактично за пръстен, дето се носи постоянно. По тази причина и отпадна вариантът за халка с камъни - ще изпопадат и ще се чудим как да ги сменяме. Това поне беше съветът на бижутер, с който се консултирах smile
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 07, 2009, 09:20:46 »

Препорчвам ви да се консултирате с друг бижутер, защото ако камъните са сложени като хората, няма начин да паднат  nea
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 07, 2009, 09:48:19 »

Препорчвам ви да се консултирате с друг бижутер, защото ако камъните са сложени като хората, няма начин да паднат  nea
И аз така си мисля. Досега не са ми падали камъни от пръстени, само от гривни, но те бяха доста и не вярвам да става въпрос за такива.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 07, 2009, 11:27:33 »

И аз така си мисля. Досега не са ми падали камъни от пръстени, само от гривни, но те бяха доста и не вярвам да става въпрос за такива.

Има различни  начини на поставяне на камъни, когато са вградени, а не върху пръстените, падат мноооого много трудно. Вграждането също знам, че става по различни начина и май най-сигурно е с гнезденца, които леко прихващат камъчетата отстрани. Така няма на къде да мърдат...
Ама и аз едно обяснение му изпрасках...
Ей така изглеждат тези, за които говоря, че са прихванати много стабилно.

* 843.jpg (23.98 KB, 590x483 - видяно 374 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 07, 2009, 11:45:25 »

Ble6tu4ka точно така е,както си го обеснила,и мойте камъни на халката ми ще са закрепени по този начин,а й все пак нали затова са златарите,недай си боже,ако падне някой камък ще ти го оправят,таво не трябва да нис пира да си взимаме халките,който харесваме,нали така blum?

Kristinka благодаря ти много! give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 07, 2009, 12:19:32 »

Моите са покрити със малка част злато от двата края и също е невъзможно или единствено при силен удър да се счупи някой, но не и да падне
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #218 -: май 07, 2009, 17:58:34 »

Ble6tu4ka,  beating тъкмо бях мирясала на един модел халки и ти пусна тези, в които се влюбих! Не поскай повече, че ще полудея ако още нещо си харесам  cap

Рали, честити! Много са красиви!!!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 08, 2009, 09:15:51 »

Момичета, по въпроса с камъните (както и по всички останали въпроси Wink) всеки си преценява - и мен ме уверяваха златарите как ще подменят камъните при счупване, не знам си какво, но на мен просто не ми допада идеята. Иначе има прекрасни халки с камъчета - допадат ми, но за мен лично не са практични за постоянно носене.
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #220 -: май 08, 2009, 21:51:14 »

Според мен добър вариант е халка, която вместо камък има имитация на камъчета с лазер...май не обясних много добре, но не знам как се казва точно тази технология  sad . Стоят все едно има камъчета, а според мен е и доста практично решение.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 08, 2009, 21:58:25 »

Аз пък не виждам нищо не практично в камъните на халката,просто се слагат само отгоре,не отдолу,защото отдолу найстина не е практично и не виждам въобще какъв е проблема.Все пак това е пръстен,който ще носите цял живот,и ако си вземете халка,която просто да е практична,а не това което искате,като че ли радоста за мен поне няма да е пълна,все пак ще е гледам цял живот.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 08, 2009, 22:06:49 »

Относно ежедневното носене да се включа. На лявата си ръка нося постоянно, като свалям само когато се сетя като меся ( не всеки път) или нещо от сорта, като търкам почти никога не се сещам да си свалям пръстените, 2 пръстена, като единият е с плоска, но големичка платка, елипса, около 1.6 на 1.2 см и хич не ми пречи. Виж, на дясната ръка, която ползвам, защото съм десняк, нося годежния си пръстен и той ми е по-проблемен, ама и с това се свиква. Свалям го по-честичко, ама не е нещо, което ми трови живота. Основният проблем е, че е на палеца, а пък той е основен пръст при всяко хващане. Така че, не се притеснявайте толкова, с всичко се свиква, а и едва ли точно халката ви ще е толкова голяма, че да не може да се свикне с нея.
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #223 -: май 08, 2009, 23:23:47 »

lady_in_love не виждам нужда да се заяждаш и да пишеш в пет реда думата "практично", която съм употребила в горния пост! Просто споделям кое според мен е друг удачен вариант! Естествено, че красотата на камъните не може да бъде заменена с нищо. Това, което имах предвид е, че ако пръстенът не е направен качествено, през годините някой от камъните може да падне (както стана с моя годежен пръстен, например). Според мен брачната халка става част от теб през годините и е от основно значение да не се притесняваш от надраскване и огъване.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #224 -: май 08, 2009, 23:35:45 »

Момичета, освен че сега харесахме халките, които Блещучка е пуснала и се отказахме от старите ни фаворити, ги харесваме и в бяло злато  girl_impossible Проблемът е, че годежният ми пръстен е златен - жълто злато. Самата халка на пръстена е много тъничка, но все пак си е жърно злато. Как би изглеждало ако халката ми е от бяло злато?  girl_impossible Мен ми се струва, че ще е ... хубава работа, ама ци_ _ _ _ _ а.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: