Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 05:41:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 194890 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 11, 2009, 22:56:10 »

Crystal, страхотна комбинация се е получила. Доста изчетох за това кой пръстен на коя ръка се носи. На мен годежният ми беше сложен на лявата на безименния пръст и там си го нося. А халката мисля на дясната.
Писето сякаш ми чете мислите - майка ми разказваше, че нейна колежка са си направили подобни халки

само че имала и камъче, където се засичат жълтото и бялото злато.
Тази вечер съвсем спонтанно писето ми предложи същата идея за халки, защото знае че годежният ми пръстен е от бяло злато, а имам и пръстени от нашите, които са от жълто злато, както и смесени обици и синджир. На мен тази идея много ми допада, защото е функционално - 3 в 1 (въртиш бяло, жълто и смесено) smile, та съвсем бързо си изяснихме какви халки искаме  danceg
« Последна редакция: април 11, 2009, 22:59:29 от merilen » Активен
nelita79
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #121 -: април 12, 2009, 09:55:54 »

merilen, и ние си бяхме харесали подобен на твоя модел. Обаче след тази ценна информация за сара трейд (мерси!мерси!), сменихме курса, и си поръчахме други, пак комбинирани - "драскано" бяло злато 5 или 6 мм с тънко гланцово кръгче от жълто злато в него. Просто много ни харесаха. Не ги намирам в каталога и не мога да сложа снимка. Аз уж исках по-тънка, уж не исках мат, ама всичко отиде по дяволите smile Дано финалният резултат ни хареса.

Само че, Сара Трейд имат само ДВА шрифта за гравиране, единият печатен! А другия не ми изглежда добре. Препоръчайте ми моля добро място за гравиране.

Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 12, 2009, 10:01:20 »

Ние само си изяснихме какво искаме, не се спряли на конкретна фирма. Какво имаш предвид "ценна информация" за Сара Трейд? Аз като чета отзивите за тази фирма не са много лоши.
Активен
nelita79
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #123 -: април 12, 2009, 14:37:05 »

Ценната инфо беше, че са в София smile И че можахме да пробваме, и така си харесахме халки
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 12, 2009, 18:54:39 »

Да знаете нещо по въпроса дали,когато се омъжиш годежният пръстен се премества на дясната ръка при халката,защото аз,доколкото знам годежният пръстен се слага на лявата на безименния пръст,древните египтяни вярвали,че от там минава вената на любовта и затова.Но ви питам,защото съм виждала,че след сватбата ги праместват при халката.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 12, 2009, 19:52:42 »

krisssy, няма правило къде да се носи годежният пръстен! good
Аз го нося под халакта си на дясната ръка, но защото ми е малко голям ине искам да го стеснявам! На лявата нося един прекрасен пръстен, който ми е подарък от съпругът ми за раждането на нашият син! heart

Ако ти се рови по-назад в тамата съм показала снимка!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 13, 2009, 09:55:21 »

момичета направо ми се плаче.  Плачещо момиче в петък си взехме халките и останах толкова разочарована от грубата изработка. Модела е на Сара Трейд и го бях пуснала преди. Камъчетата, които си избрахме са квадратни, но понеже златаря ги поставя ръчно , а не с машина отстрани на камъчетата има някакви грозни дупчици които направо ще ми избодат очите. милото ме успокоява, че така трябва да са понеже са ръчна изработка и са вградени, а не лепени, но на мен ми се вижда грозно така и грубо. 
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 13, 2009, 10:11:51 »

Токлова ли е зле положението?!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 13, 2009, 10:14:26 »

sad има ли вариант да ги върнете и да ви направят нови?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 13, 2009, 10:14:58 »

е не се вижда от хеликоптер, ама аз като го знам и все там са ми очите. незнам нормално ли е при ръчно поставените камъни да има такива дупки около него

а за връщане  - и дума да не става, милото няма да иска, защото той смята, че това е нормално
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 13, 2009, 10:32:24 »

е не се вижда от хеликоптер, ама аз като го знам и все там са ми очите. незнам нормално ли е при ръчно поставените камъни да има такива дупки около него

а за връщане  - и дума да не става, милото няма да иска, защото той смята, че това е нормално

Качи някоя снимка да видиме!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 13, 2009, 11:02:27 »

точно това се опитвам да направя, но на снимките нищо не се вижда, за да излезе този "дефект" трябва да се снима с профисионален апарат. а така както съм ги  снимала дори и модела не си личи много. Хубавото е, че на мен бързо ми минават такива настроения и още повече ако някой ме окуражи съвсем ще забравя, че нещо по халките не ми харесва и ме дразни. 
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 13, 2009, 12:00:56 »

точно това се опитвам да направя, но на снимките нищо не се вижда, за да излезе този "дефект" трябва да се снима с профисионален апарат
Ако фотоапаратът ти има макро режим би трябвало да се виждат (картинка на цветенце е макрото).

А за дупчиците по принцип нямам идея дали трябва да е така.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 13, 2009, 12:57:04 »

Много неприятно се е получило, Валя sad Аз имам един пръстен, на който така са сложени камъчетата и разбирам за какво говориш... наистина не е добре sad Защо не върнеш само твоята халка и да я направи друг бижутер, в който си сигурна? Стискам палци!
А аз да ви кажа за разширяването на халка като моята (цялата с камъчета), би могло максимум с половин размер да се разшири, даже и толкова е трудно  cray Много точно си преценете размера и подуването на пръстите, ако ви се подуват като моите  nea На мен ми варират зимата и лятото с цял 1 размер  cray И се налага зимата да са ми големи, а лятото - малки пръстените sad
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 13, 2009, 13:52:45 »

Момичета, иксма да ви попитам за гравирането на халките, става въпрос за най-обикновенито надписване отвътре. Нашите халки си ни ги надписа бижутера, при който си ги направихме, но кумовете ни са си купили техните халки от магазин, където не надписват и не ги носят никъде за надписване и те сега трябва сами да се оправят, а аз дори не се сещам къде да ги пратя, къде ще ми препоръчате в София да се гравират халки? Благодаря ви предварително:)))
« Последна редакция: април 13, 2009, 13:59:31 от BaBy » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: