Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:35:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Какви трябва да са брачните халки?
Традиционни!
С диаманти- най- добре!
Интересни и различни, ювелирни!
А трябва ли да има халка изобщо!?!?!
Една сребърна семпла халка и толкоз!
Нестандартни - даже по собствен проект!

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 5 част  (Прочетена 195000 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #60 -: април 04, 2009, 19:33:57 »

Не ви ли тежат тия халки? Аз имам чувството, че ако ми е толкова тежка ще ми виси пръста надолу. Аз дори като мерех за годежния пръстен и ми се виждаха тежички пръстените. Сигурно не съм свикнала...
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 04, 2009, 22:26:09 »

Amelia , моята халка е 6гр, а на мъжо 8гр, не ми тежи никак smile , но аз съм си свикнала да си нося пръстени, не съм се замисляла колко грама са те, но явно няма разлика защото не правя разлика м/у тях и халката.
Явно наистина е въпрос на навик или свикване, защото половинката никога пък не е носил пръстен и е доста странен като си я сложи на пръста  smile
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 05, 2009, 09:57:26 »

nia, нашите халки са 9,95 грама и са точно 5 мм и да ти кажа даже ми се струват малко големи (широки). И са по-плътни отколкото очаквах...  Може би зависи какви са ви ръцете...
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 05, 2009, 10:02:22 »

Благодаря момичета , може би днес по- късно след обед ще отидем да ги купим , но все още не знам кой от двата модела. Продавачката в магазина ми е приятелка и тя каза , че за тези дето са 9,5  гр.  са стабилни.
Ще докладвам като има резултат girl_wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 05, 2009, 10:06:20 »

Нашите халки са 5 мм, и двете заедно са 8.40гр. Не ми изглеждат хич тънички, пускала съм ги по-назад в темата, а май ги има и в галерията ми.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 05, 2009, 11:37:25 »

give_rose pebbles, имаше и едни точно като вашите май!Вашите
 Наистина са много хубави !
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 05, 2009, 11:59:29 »

Пебълс, наистина са ви много красиви халките. Bravo
Относно грамажите, на милото е 10 гр и е 5мм, а моята е 7гр и 5мм.ще ги кача в галерията по-късничко.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 06, 2009, 08:58:37 »

Колко време преди сватбата е нормално да се оглеждам за халки?
Вече разбрах,че се правят по поръчка и това съответно изисква технологично време.
Струва ми се рано да мисля за тях-сватбата е септември.
Бургазлийки,от къде си купихте халките?
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 06, 2009, 09:09:44 »

dodo23, много зависи колко си капризна. Изработката отнема от 2 седмици докъм месец. Обаче на нас ни трябваше мнооого време само за да се ориентираме в моделите. Ако имаш идея какво горе-долу искате, е лесно - не се безпокой за поръчката. Обаче ако сте като нас - тръгвай още утре по магазините да мерите и гледате Wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 06, 2009, 09:24:14 »

сега като чета и се замислих, че и нашите са еднакви на ширина - 7мл, и въобще не помислих дали моята трябва да е по тънка от мъжката. ощбо са ни 15 гр., но незнам всяка поотделно по колко ще е. дори не съм мерила да видя дали този размер ще стои добре на ръката ми. Утре като ги поръчваме ще искам да меря и нещо в този размер за да отреагирам навреме.   
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 06, 2009, 10:29:54 »

BASTET,май си падам капризна.Като избирахме годежния ми пръстен беше голяма лудница.Добре,че момичетата бяха търпеливи и отзивчиви.След като нищо от това,което ми показваха не ми хареса,ме огледаха с какви бижута съм в момента и ми предложиха нещо аналогично.Явно това беше ключа... smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #71 -: април 06, 2009, 20:20:20 »

Момичета, всички,  които сте си поръчали халките от Сара Трейд  ли сте ходили до град Раковски? Защото май бях чела, че нямат представителство в София...или бъркам? и те ли ви ги пращат като са готови или вие ходите да си ги вземете?
« Последна редакция: април 06, 2009, 20:30:09 от Amelia » Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 06, 2009, 20:58:34 »

Amelia, оказва се, че доста златарски магазини работят с каталози на Сара Трейд, но за представител се сещам само за Сватбения център в Младост smile От там си ги взехме, правят и поръчки, което отнемаше май 30 дена. На място имат доста модели, макар изборът да не е като в Раковски smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #73 -: април 06, 2009, 21:36:39 »

Благодаря! Но да ви кажа, аз май съм навита за една разходка до там. Обожавам да пътувам  blum  yahoo а и през посредници...кой знае накрая какво ще нося на пръста си.

Само ако може да ми повторите пак колко беше грама злато при тях.  blush Забравих, защото днес ходих и гледах по магазините и съвсем ми се замота главата.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 07, 2009, 08:17:02 »

Момичета, всички,  които сте си поръчали халките от Сара Трейд  ли сте ходили до град Раковски? Защото май бях чела, че нямат представителство в София...или бъркам? и те ли ви ги пращат като са готови или вие ходите да си ги вземете?

Ние отидохме на място, за да можем да видим мостри. Поръчката ни я взеха на 7 март, на 17 се обадиха, че са готови и да потвърдим адреса и удобния за нас час, в който да дойде куриер. На следващия ден в уречения час, халките дойдоха. Опитвам се да се сетя, коя беше куриерската фирма, с която аботят, ама не помня, че получаваме толкова пратки тия дни.. ама е голяма, известна и коректна. Доставката струва около 20 лева. Оставяш малка сума капаро при поръчката, останалото го даваш на куриера срещу пратката при получаването.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: