Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 07:40:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171552 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: май 09, 2010, 17:39:00 »

Аз да се похваля - получих още по-хубава оферта за рокля от ателие "Булвеси".  yahoo
Май там и аз ще шия роклята си.  blush
Ако някой има впечатления от там - да споделя. smile
Активен
adrianaaleks
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #421 -: май 10, 2010, 08:58:58 »

Обиколих Асеновград и останах много доволна.Намерих точно това, което търсих, дори повече. Bravo Роклята е права с голяма цепка на единя крак, без гръб, с голямо деколте, абе много секси  *YAHOO*Не очаквах, че има нещо подобно и то в булчински вариант.Когато пробвах роклята просто ми заспа, а цената е смешна направо-350 лева.За съчетание със сатен и дантела бродирана с камъни цената е наистина убийствена.Когато ми я съобщиха гледах тресната известно време и огледах роклята за някакви дефекти, но уви нямаше.От обслужването също съм много доволна-направиха ми хората няколко дребни корекции, и то в рамките на час време.Наистина ми обърнаха голямо внимание.Притеснявам се да кажа името на магазина, за да не правя реклама, някой ако се интересува мога да пиша на лични.
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: май 10, 2010, 09:37:35 »

Нека и аз да се похваля след дълго обикаляне по магазините в Асеновград и аз попаднах на моята ракля т.е това беше първата която пробвах в първият магазин в който влязохме,но нали сме отишли до там няма как да не обиколим всички магазини и накрая се върнах и я поръчах.Роклята е сатен и дантела и е на доста добра цена.  yahoo но няма как да я покажа,нямам снимки ...
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: май 12, 2010, 08:07:09 »

jeki браво, като имаш време направи няколко снимки да я видим  smile
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: май 12, 2010, 10:41:22 »

Аз си я поръчах да ми я ушият и в края на юли ще отида я пробвам и да си я взема,понеже има някой промени в дантелата и малко по модела....Като я взема със сигурност ще се снимам и ще покажя снимки.... yahoo.  Нямам търпения да ми се обадят да кажят че е готова за проба.... smile А ти снимки имаш ли...
« Последна редакция: май 12, 2010, 10:43:47 от jeki » Активен
Zafira
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #425 -: май 12, 2010, 16:21:07 »

adrianaaleks, jeki, Много се радвам за вас, че сте си намерили рокли. Честити!  Bravo И аз в началото ,ислех, че ходенето до Асеновград ще бъде напразно, но ето, че имаше смисъл.  good
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: май 12, 2010, 17:20:19 »

Аз по принцип не мога да кажа че съм очарована от магазините там,има рокли за всеки,мислих си само където съм била толкова мн път до там,но след толкова пробване си казах това ще е роклята... smile
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: май 15, 2010, 15:00:37 »

jeki  и аз като теб все още нямям снимки на роклята. Даже не съм я капарирала, защото въпреки че още като я видах реших, че това е мойта рокля не посмях да го направя. Реших да огледам и останалите магазини, ей така просто да видя. Но в края на май, когато се ппреместя окончателно в Пловдив ще отида да си я взема и ще я снимам задлжително и ще я покажа yahoo
Активен
adrianaaleks
Любопитен
*

« Отговор #428 -: май 17, 2010, 10:07:36 »

Момичета, браво на всички вас, чакам с нетърпение да напълните галерията!   yahoo
jeki, значи със сигурност в някой магазин сме се засекли!  blum
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: май 17, 2010, 10:18:14 »

adrianaaleks ,със сигурност сме се засекли някъде но като не се познаваме  smile сме се подминали.Ти от къде си взе твоята рокля
Активен
adrianaaleks
Любопитен
*

« Отговор #430 -: май 17, 2010, 15:53:45 »

adrianaaleks ,със сигурност сме се засекли някъде но като не се познаваме  smile сме се подминали.Ти от къде си взе твоята рокля
От магазин Дияна, а ти?
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: май 18, 2010, 08:08:41 »

Аз си я поръчах в Кристон,за първи път го чух тогава но единствено там роклите ми стояха най-добре  smile
Активен
adrianaaleks
Любопитен
*

« Отговор #432 -: май 18, 2010, 08:53:12 »

Ами и аз така не бях чувала за този магазин.Първо се насочих към тези, за които момичетата писаха по-рано във форума и имат добри отзиви, но нищо не ми хвана окото. Наистина, ако някой още се чуди дали да се разходи до Асеновград, да го направи.Освен роклята, успях да напазарувам и много други неща, почти всичко общо взето, а мъжът ми също от там си купи костюма.  good
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #433 -: май 18, 2010, 11:08:10 »

Момичета,дали в Асеновград мога да намеря тюл и воал на метър,трябва ми за декорацията?А и ако имате представа от цени,моля да споделите :)Аз мисля юни да се разходя до там и за рокля,затова да не бързам с другите неща :)Благодаря ви give_rose
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: май 18, 2010, 11:20:18 »

Има магазини за платове там единият който видях е на Нели Праматарова или до нея а др. пак е там наоколо в една уличка но за цени не мога да кажа нищо.....
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: