Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:24:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171287 пъти)

vanchitoo
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #285 -: януари 21, 2010, 16:37:10 »

Много благодаря. smile Надявам се всичко да стане както трябва smile Ще покажа снимки, само да стане роклята smile
Активен
tanyalv
Регистриран

« Отговор #286 -: февруари 15, 2010, 10:40:03 »

Здравейте,
Темата е страхотна и много ще ми помогне при търсенето..Бих искала да попитам само как са като цени роклите за да мога горе долу да се подготвя..
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: февруари 15, 2010, 11:09:30 »

tanyalv   цените на роклите са различни, както навсякъде. Има от 300лв. и от 1300лв. Много е относително, но повечето са в диапозона 400-700лв.
Активен
sylvy
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #288 -: февруари 19, 2010, 15:34:45 »

Здравейте,

Ходил ли е някой скоро в Асеновград да каже дали е започнало нашествието на абитюренти, понеже се чудя дали утре да не отскоча до там?
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 19, 2010, 16:04:04 »

sylvy   аз ходих преди две седмици и имаше доста абитуриенти, въпреки че времето беше гадно и валеше доста сняг.
Активен
elini_az
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #290 -: февруари 19, 2010, 16:29:50 »

smile Здравейте, момичета

Аз съм леко новичка тук, но като всички останали и на мене ми предстой едно щастливо събитие лятото. Тъй като съм от Пловдив ми е най - удобно да отида до Асеновград. Замислям към края на тази седмица да обиколя магазините там, за да видя какво има като модели и т.н. Обаче не съм много наясно с дизайнерите и ако може да ме насочите към някой, за да не се лутам. И още нещичко да попитам:

Някъде чух, че в някои бутици искали предварително пари само за да мериш роклята. Доколко е вярно това и ако е така, за кои бутици става думи?! Ако някой знае естествено. Ще ви бъда благодарна.

А и доста хубави и полезни неща прочетох тук, така че мисля че доста време ще "вися" smile good
Активен
elini_az
Регистриран

« Отговор #291 -: февруари 19, 2010, 16:41:12 »

здравейте аз съм нова в този форум.казвам се Ели и лятото ми предстой щастливото събитие-сватбата ми.аз съм от софия и мисля да си взема роклята от асеновград.някой би ли могъл да ме ориентира за цените там защото ако са като в софия по добре да не бия път до там.ще съм ви много благодарна,ако ви е по лесно можете да ми пишете и на имейла,който е [email protected] Girl_hide Girl_hide
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #292 -: февруари 19, 2010, 18:00:03 »

elini_az ,аз също съм в София,но роклята си я взех от Асеновфрад!Не само са евтини,а и има по голямо разнообразие от модели там!Почти всички магазини там имат и тук ,ама по скъпи и не всички модели!Заслужава си да отидеш!Ако питаш мен отидете рано в събота сутринта,защото доколкото си спомням в неделя почиват!А ако пък имате възможност отидете през седмицата,много по спокоино е тогава!
Ние отидохме в петък ечерта,преспахме там и в събота в първия магазин,първата рокля която мерих,беше моята!Цялата работа за 15 мин!Желая ти късмет! give_rose
Активен
elini_az
Регистриран

« Отговор #293 -: февруари 20, 2010, 14:16:45 »

благодаря ти за информацията.а имаш ли представа как вървят цените там.твоята рокля за колко лева си я купи?
Активен
venelinaaa
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #294 -: февруари 21, 2010, 18:12:29 »

Здравейте smile
Пише Ви една бъдеща булка от Пазарджик give_rose
В петък идвах до Асеновград,след почти цял ден обикаляне из магазините,с последни сили и за напът към вкъщи решихме да влезем в един магазин,от който останах очарована Bravo
Става дума за "Кристон". Единственото което не ми допадна там беше,че моделите са по размер на манекените.Това ще рече,че почти не можах да се почуствам в тази рокля,защото ми беше малка...но признавам беше невероятна....от два дни не мога дори да си спомня как изглеждаше,а като я видях ми останаха очите в нея...
Преди да я видя,пробвах две рокли в "Аз и Ти" и само тях си спомням-като модели(сигурно защото ми бяха по мярка).
Останах малко разочарована,но не мога и да се успокоя...ясно е,че роклята от "Кристон" е моята рокля но ми се иска пак да я видя...
От два дни търсе из нета интернет страница на салона,за да мога да си я припоня,но уви cray
Ще си мисля още далго време за нея heart
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #295 -: февруари 21, 2010, 18:46:15 »

elini_az ,моята рокля беше за 380лв.Роклите варират между 300 и 1000лв.,но мисля че повечето са около и до 500лв!Зависи от мноого неща и това ти самата каква търсиш!Аз моята я харесах по модела и беше някаква случаиност и ааз самата се очудих че е на такава цена!Определено си заслужава да се отиде!По простата причина,че в магазините в София,а и в другите са взети от там и с надути цени!Пожелавам ти успех!Ако има друго питаи! good
Активен
elini_az
Регистриран

« Отговор #296 -: февруари 22, 2010, 10:52:05 »

благодаря ти,преди 2 дена ходих до пловдив и една приятелка ми каза за една шивачка в асеновград която шиела много евтино.тя завършва миналата година и роклята си я шила при нея.приятелката ми си е избрала модела,след това е ходила да си избере и платовете и всичко това със шиенето й е излезнало 210лв.мисля че това е много добра оферта.аз й видях роклята и мога да кажа че просто беше невероятна.шивачката знам че се казва нина и сега като тръгна да търся рокля ще мина първо през нея.като разбера в коя фирма работи ще ви пиша пак защото съм сигурна че това ще е полезна информация за бъдещите булки като мен  girl_wink
Активен
vanchitoo
Регистриран

« Отговор #297 -: февруари 26, 2010, 14:59:15 »

Здравейте на всички. smile Вчера бях в Асеновград и си поръчах рокля от "Милениум". Носих си снимка на модела, мерих всичко подобно там и се надявам да се получи страхотна рокля. Цените на роклите са от 400- 700 лева. Останах очарована от обслужването. В Асеновград има страхотен избор, няма да съжалявате ако отидете. Успех!
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: февруари 27, 2010, 18:12:34 »

И аз днес се "отбелязах" в Асеновград и да ви кажа съм учудено доволна. Харесах си няколко рокли и то на доста добри цени. Доволна съм и от обслужването, въпреки наплива на абитуриентки и тълпи семейства. Определено споделям мнението, че си заслужава ходенето, ако не живееете в другия край на старната де.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 02, 2010, 16:05:32 »

Искам да попитам момичетата, пазарували от Асеновград дали е проблем, ако отида да си купя от там само було, да речем. В смисъл, ще ме гледат ли странно или на кръв, че няма да търся рокля, а само було? blush
И бихте ли ми препоръчали магазини там, където има голямо разнообразие от була, къде се намират горе долу и работят ли в събота?

Много благодаря предварително! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: