Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 16:50:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 3"
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 3" (Прочетена 171317 пъти)
vanchitoo
Регистриран
Отг: Асеновград - 3-та част
«
Отговор #285 -:
януари 21, 2010, 16:37:10 »
Много благодаря.
Надявам се всичко да стане както трябва
Ще покажа снимки, само да стане роклята
Активен
tanyalv
Регистриран
«
Отговор #286 -:
февруари 15, 2010, 10:40:03 »
Здравейте,
Темата е страхотна и много ще ми помогне при търсенето..Бих искала да попитам само как са като цени роклите за да мога горе долу да се подготвя..
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #287 -:
февруари 15, 2010, 11:09:30 »
tanyalv
цените на роклите са различни, както навсякъде. Има от 300лв. и от 1300лв. Много е относително, но повечето са в диапозона 400-700лв.
Активен
sylvy
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #288 -:
февруари 19, 2010, 15:34:45 »
Здравейте,
Ходил ли е някой скоро в Асеновград да каже дали е започнало нашествието на абитюренти, понеже се чудя дали утре да не отскоча до там?
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #289 -:
февруари 19, 2010, 16:04:04 »
sylvy
аз ходих преди две седмици и имаше доста абитуриенти, въпреки че времето беше гадно и валеше доста сняг.
Активен
elini_az
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #290 -:
февруари 19, 2010, 16:29:50 »
Цитат на: princesata9 в март 30, 2009, 20:46:11
Здравейте, момичета
Аз съм леко новичка тук, но като всички останали и на мене ми предстой едно щастливо събитие лятото. Тъй като съм от Пловдив ми е най - удобно да отида до Асеновград. Замислям към края на тази седмица да обиколя магазините там, за да видя какво има като модели и т.н. Обаче не съм много наясно с дизайнерите и ако може да ме насочите към някой, за да не се лутам. И още нещичко да попитам:
Някъде чух, че в някои бутици искали предварително пари само за да мериш роклята. Доколко е вярно това и ако е така, за кои бутици става думи?! Ако някой знае естествено. Ще ви бъда благодарна.
А и доста хубави и полезни неща прочетох тук, така че мисля че доста време ще "вися"
Активен
elini_az
Регистриран
«
Отговор #291 -:
февруари 19, 2010, 16:41:12 »
здравейте аз съм нова в този форум.казвам се Ели и лятото ми предстой щастливото събитие-сватбата ми.аз съм от софия и мисля да си взема роклята от асеновград.някой би ли могъл да ме ориентира за цените там защото ако са като в софия по добре да не бия път до там.ще съм ви много благодарна,ако ви е по лесно можете да ми пишете и на имейла,който е
[email protected]
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #292 -:
февруари 19, 2010, 18:00:03 »
elini_az ,аз също съм в София,но роклята си я взех от Асеновфрад!Не само са евтини,а и има по голямо разнообразие от модели там!Почти всички магазини там имат и тук ,ама по скъпи и не всички модели!Заслужава си да отидеш!Ако питаш мен отидете рано в събота сутринта,защото доколкото си спомням в неделя почиват!А ако пък имате възможност отидете през седмицата,много по спокоино е тогава!
Ние отидохме в петък ечерта,преспахме там и в събота в първия магазин,първата рокля която мерих,беше моята!Цялата работа за 15 мин!Желая ти късмет!
Активен
elini_az
Регистриран
«
Отговор #293 -:
февруари 20, 2010, 14:16:45 »
благодаря ти за информацията.а имаш ли представа как вървят цените там.твоята рокля за колко лева си я купи?
Активен
venelinaaa
Новак
«
Отговор #294 -:
февруари 21, 2010, 18:12:29 »
Здравейте
Пише Ви една бъдеща булка от Пазарджик
В петък идвах до Асеновград,след почти цял ден обикаляне из магазините,с последни сили и за напът към вкъщи решихме да влезем в един магазин,от който останах очарована
Става дума за "Кристон". Единственото което не ми допадна там беше,че моделите са по размер на манекените.Това ще рече,че почти не можах да се почуствам в тази рокля,защото ми беше малка...но признавам беше невероятна....от два дни не мога дори да си спомня как изглеждаше,а като я видях ми останаха очите в нея...
Преди да я видя,пробвах две рокли в "Аз и Ти" и само тях си спомням-като модели(сигурно защото ми бяха по мярка).
Останах малко разочарована,но не мога и да се успокоя...ясно е,че роклята от "Кристон" е моята рокля но ми се иска пак да я видя...
От два дни търсе из нета интернет страница на салона,за да мога да си я припоня,но уви
Ще си мисля още далго време за нея
Активен
Рубин
«
Отговор #295 -:
февруари 21, 2010, 18:46:15 »
elini_az
,моята рокля беше за 380лв.Роклите варират между 300 и 1000лв.,но мисля че повечето са около и до 500лв!Зависи от мноого неща и това ти самата каква търсиш!Аз моята я харесах по модела и беше някаква случаиност и ааз самата се очудих че е на такава цена!Определено си заслужава да се отиде!По простата причина,че в магазините в София,а и в другите са взети от там и с надути цени!Пожелавам ти успех!Ако има друго питаи!
Активен
elini_az
Регистриран
«
Отговор #296 -:
февруари 22, 2010, 10:52:05 »
благодаря ти,преди 2 дена ходих до пловдив и една приятелка ми каза за една шивачка в асеновград която шиела много евтино.тя завършва миналата година и роклята си я шила при нея.приятелката ми си е избрала модела,след това е ходила да си избере и платовете и всичко това със шиенето й е излезнало 210лв.мисля че това е много добра оферта.аз й видях роклята и мога да кажа че просто беше невероятна.шивачката знам че се казва нина и сега като тръгна да търся рокля ще мина първо през нея.като разбера в коя фирма работи ще ви пиша пак защото съм сигурна че това ще е полезна информация за бъдещите булки като мен
Активен
vanchitoo
Регистриран
«
Отговор #297 -:
февруари 26, 2010, 14:59:15 »
Здравейте на всички.
Вчера бях в Асеновград и си поръчах рокля от "Милениум". Носих си снимка на модела, мерих всичко подобно там и се надявам да се получи страхотна рокля. Цените на роклите са от 400- 700 лева. Останах очарована от обслужването. В Асеновград има страхотен избор, няма да съжалявате ако отидете. Успех!
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #298 -:
февруари 27, 2010, 18:12:34 »
И аз днес се "отбелязах" в Асеновград и да ви кажа съм учудено доволна. Харесах си няколко рокли и то на доста добри цени. Доволна съм и от обслужването, въпреки наплива на абитуриентки и тълпи семейства. Определено споделям мнението, че си заслужава ходенето, ако не живееете в другия край на старната де.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #299 -:
март 02, 2010, 16:05:32 »
Искам да попитам момичетата, пазарували от Асеновград дали е проблем, ако отида да си купя от там само було, да речем. В смисъл, ще ме гледат ли странно или на кръв, че няма да търся рокля, а само було?
И бихте ли ми препоръчали магазини там, където има голямо разнообразие от була, къде се намират горе долу и работят ли в събота?
Много благодаря предварително!
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22