Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:32:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171270 пъти)

Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 06, 2009, 15:04:57 »

Bravo Bravo нямах нетърпение да прочета какво е станало с роклята ти merilen . Много се радвам, че си намерила ТВОЯТА рокля, много хубави емоции с нея ти пожелавам. И чакаме снимки... Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 06, 2009, 22:17:11 »

merilen честито мила, нямам търпение вече да те видя като булка  give_rose
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 07, 2009, 09:28:54 »

Здравейте момичета в събота ходих до асеновград и си избрах рокля. Направо при манийка отидох, нямаха точно това, което искам, но веднага ми дадоха подобен модел дори 2 намериха извадиха листа нарисуваха избрах си плат, дантела, абе очарована съм от отношението. Родителите ми просто седнаха на дивана там и само гледаха "ревюто". Чувствах се едва ли не като най-важния им клиент, направо чудесни бяха, чак ми стана неудобно от капризите ми и продавачката само ми каза че за такъв ден капризи нямало, трябвало да съм такава каквато съм си се представяла, за да се чувствам добре на тържеството ми и че те са там за да ми помогнат с каквото могат, направо бяха прекрасни, дори ми позволиха да снимам подобни модели, въпреки, че вече бяха направили скицата на моя модел и бях платила роклята. Малко дълъг стана поста, за което се извинявам, но наистина съм адски впечатлена  girl_wink
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #258 -: август 09, 2009, 18:11:38 »

Супер,че се намерила твоята рокля!Знам как си се чувствала и е страхотно
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 09, 2009, 22:32:45 »

Аз също се радвам за теб мила Нев, нека роклята ти донесе много щастие и една незабравима сватба ;)ИИИИ чакаме снимки.
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: август 12, 2009, 07:03:57 »

Благодаря момичета  girl_wink обещавам да кача и снимки, надявам се да изглежда така както си я представям, другата седмица отивам да я взимам  smile
Активен
MiMka101
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #261 -: август 20, 2009, 09:59:06 »

момичета за колко време горе долу ви шият роклите в Асеновград
Активен
_nikki_
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #262 -: август 20, 2009, 20:09:14 »

Ами на мен като си поръчвах и ми казаха, че за две седмици ще е готова. Можело и за по-малко, но зависи от натоварването. А между другото, почти целия Асеновград го обиколих и останах доволна само от мястото където си поръчах роклята. Във Версай примерно, като не влязох в една рокля, като взе да ме пита колко ми бил ханша и колко ми е талията и да коментира колко извън нормата съм била  beating Определено не съм манекенка, но не съм и чак толкова зле. Да не говорим, че другаде все се навирах в роклите, само там не успях, но явно тяхните рокли за манекенки са им стандарта... Но стига съм се ядосвала, в крайна сметка те изгубиха клиент, а аз си намерих идеалната рокля другаде  girl_wink
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 20, 2009, 20:24:21 »

За моята отидох, дадох мерки, след около месец ми беше пробата и накрая за един ден от сутринта до вечерта я донаправихме и доизкусурихме, за да е идеална...  good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: август 30, 2009, 12:05:08 »

това за колко време е готова роклята зависи много от сезона ако сега отидеш до асеновград може и за 2 седмици да ти я направят така че критерий е сезона
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 03, 2009, 02:32:10 »

Много е важно и друго имам чувството...дали на продавачките ще им се работи...  beating
не са много магазините където с кеф те обслужват имам чувството...
аз като ходих да меря рокли беше в събота и магазините затварят по рано...в единия магазин мерих една рокля и продавачката ми каза че можели да ми я поправят за 2-3 дни...защото по принцип ремонта се правел за около час ама на тях им оставали малко по малко от час да затворят и нямало време  angry магазина затваряше в 16 часа а аз бях там в 15.10 за 10 мин толкова можеха и да изчакат след работно време и понеже на другия ден беше неделя ми казаха към понеделник евентуално вторник...ми ще ме извиняват ама още едно отиване до Асеновград не ми е ей така без разходи че да си правя разходки за това че не им се занимавало днес...

а миналия ден...понеже моята рокля си я взех от търговска къща Сияна...отивам миналия ден и искам обувки като чантата ми...кумата ми пък ми взе чантата пак от там но не знам защо не погледнахме веднага за обувки...и както и да е казвам и аз на тази там че съм си купила чантата и роклята и искам същите обувки като чантата за да са комплект и онази катовзе да ми разпъва едни...амиии...то момчето дето ни ги носи идва веднъж в седмицатааа...то носи по един чифт самооо... викам добре ако на поръчка се даде...и тя пак си нейната...ми то ще донесе но не знам кога...по принцип в понеделник но понякога и закъснява... и понеже зареждал много магазини оставял по един чифт от номер... никакъв интерес имам чувството че нямаше да ми вземе парите  pleasantry ...иначе роклята ми я направиха по мярка за половин час макар че отдолу цялата е крива и майка ми ще я дооправя малко но толкова няма да издребнявам...

Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 03, 2009, 09:00:08 »

Момичета аз вече се пообзаведох с рокличка и обувки, но младоженецът си няма нищо а и сватбена книга си търся и в София никъде не срещнала, та се чудех да мина ли през Асеновград. Има ли хубави костюми за мъжлетата  blum
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #267 -: септември 03, 2009, 19:59:50 »

BeRa, и аз имам подобен опит от Асеновград. Ходих преди около месец и в повечето салони на  продавачките изобщо не им се занимаваше. Направо ме питат дали ще купувам и кога е сватбата и ако не ги задоволи отговора ми казват, че няма да свалят роклите от манекените. Имаше няколко салона обаче, в които бяха любезни и много услужливи.

Противно на очакванията ми, половината рокли в Асеновград ми харесаха. От мненията тук във форума се бях подготвила да гледам едни и същи рокли. Те не че не си приличаха, но има достатъчно разнообразие на кройки и модели. Очаквах също повечето рокли да са от платове с отчайващо ниско качество. Но като ги гледах и се взирах в тях във всеки магазин, в който влизах, си дадох сметка, че повечето платове задоволяват претенциите ми. Явно моите не са особено високи, въпреки че, първото нещо, на което държа е кройката, а второто материята. Докато гледах безбройните рокли из десетките магазини и тайничко докосвах някои от тях, особено осезателно си дадох сметка, че сватбата е само един единствен ден и роклята е само един от елементите на сватбата. И ми стана ясно, че повече от половината рокли са с достатъчно добро качество, че да ги облека на сватбата си, ако не броя факта, че не всички ще ми стоят, разбира се. Понякога разбирам, че ние жените се побъркваме по определени поводи. Сватбите със сигурност са сред тях. Понеже се наложи да отложа моята, като че ли ми се избистри погледа и в известен смисъл все едно изтрезнях. Оттам и по-горните ми разсъждения. Успокоявам се с всяко зло за добро. Вече знам, че като дойде момента, няма да се втелявам чак толкова. smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 04, 2009, 11:56:13 »

Nebulka аз за роклята най напред отидох в Аеновград защото колкото и да е сред токлова магазини няяма как да няма поне една свястна рокля за мен примерно...така поне разсъждавах...но в интерес на истината имаше много интересни модели както каза ти и от добра материя...кофтито беше че моделът който аз исках не ми стоеше хубаво  angry много съм отслабнала и стоя като колче от домати в роклята...поне модели може да се мерят различни...но за късмет в 4-тия магазин вече бях с моята рокля...е...не е моделът който винаги съм си представяла че ще нося но при нас пък нищо не е такова каквото сме го планирали да бъде специално за сватбата такаче че и роклята нямало да е най желания модел не ме учуди...но пак се влюбих в нея и нямам търпение да я облека  yahoo
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #269 -: септември 04, 2009, 19:36:52 »

BeRa, най-важното е, че си харесваш роклята и се чувстваш добре в нея. А тя определено ти стои прекрасно. И не изглеждаш като "колче от домати", хаха, просто си си една нежна, крехка булка.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: