Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:29:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 171223 пъти)

Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юли 24, 2009, 21:08:26 »

Знам, аз нали пробвах оригиналната рокля, определено платовете са различни, оригиналната рокля бече с много катове плат и без обръч, а моята е с обръч.Но на мен много сим и харесва моята, шита си е за мен и за никой друг и затова си е МОЯТА РОКЛЯ!!!Ще свикнеш, просто оригиналната рокля ти е все пред очите, както и на мен ми беше така, но вече две седмици след като си я взех си мисля само за моята.smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юли 24, 2009, 21:59:51 »

Maetto абсолютно си права, аз до днес нямах точна представа как изглеждам в роклята, на пробата всичко мина толкова бързо - и затова и не писах във форума като я взехме.
Но днес съм убедена, че няма друг с такава рокля като моята - просто е много оригинална - поне според мен  yahoo
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юли 25, 2009, 07:29:07 »

:)Важното е ти да се харесваш.Другото е без значение - дали е маркова роклята или не-ако за теб това е РОКЛЯТА, значи няма какво да се притесняваш.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юли 25, 2009, 15:23:18 »

Друго се сетих сега за роклите на Милена. Честно да ви кажа като влязох в този магазин, който е под ателието и има много рокли вътре поне три рокли ми хванаха окото и ми харесаха, а аз обикновенно трудно харесвам такива работи - така че който е решил да ходи в Асеновград да провери за нещо готово имаше много хубави рокли  good
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юли 27, 2009, 07:42:48 »

Здравейте, да се разпиша и аз в тази темичка. Разбира се с нашия късмет, ходихме в Асеновград в най-голямата жега в събота. Тръгнах без никакви очаквания, за да не се разочаровам, ако не си харесам нищо и още в първия магазин видях нещо, което се доближава до представите ми.

Що се отнася за Сияна там харесах моята рокля-фаворит и съм много озадачена от мненията за тази фирма във форума. С мен се държаха много добре, мерих 2 рокли, момичето беше внимателно, остави ме да се оглеждам, е не дадоха кумата да ме снима, но това е разбираемо. Дори не ме питаха от къде съм ... Направо съм в шаш какво да правя, понеже искам същата рокля, но да не е мострата - все пак толкова пари давам за рокля, която не знам кой и колко пъти е обличал преди мен. Казаха, че няма продлем да ушичт същата рокля с моите размери smile

Мога да ви кажа, че мерих поне 10 рокли и не успяхме да стигнем само до Манийка и никъде не искаха пари за пробване, напротие нявсякъде продаяачките бяха много учитиви и ме караха да пробвам, всичко, пред което съм се спряла.

Дано не съм досадила с поста си, но в момента съм много объркана за Сияна и се чудя какво да правя, а роклята си заслужава ...
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 27, 2009, 08:19:35 »

merilen не се притеснявай за Сияна, хората са професионалисти и шият добре, сега има какво да се желае още за обслужването, но както и да е, то и много зависи дали собственичките са там, те са майка и дъщеря, едни доста кичозни и накичени с бижута жени, няма как да ги сбъркаш.
колкото до цената на роклята мисля,ч е предишните постове ще са ти от полза. smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юли 27, 2009, 15:32:36 »

Offtopic хи-хи-хи точно такива са, много кичозни гримирани като фолк диви, с големи изкуствени милги и маникюри и много бижута.
Абсолютно съм съгласна - роклите са им невероятни, но по отношение на обслужването търпят много критика. Шефка им беше там когато ходих и въпреки това останах много разочарована от отношението.
Активен
natally2
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юли 29, 2009, 08:16:45 »

В Асеновград има най-голям избор на рокли и бих казала, че изобщо не са скъпи
Активен
BENI66666
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #248 -: юли 29, 2009, 15:50:14 »

Здравейте, аз съм нова и искам да ходя до Асенов град но това трябва да е в неделя а незнам дали работят магазините за булчински рокли, затова ако някои знае нека да ми отговори че е спешно става въпрос за тази неделя. Благодаря предварително.
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юли 29, 2009, 20:24:01 »

BENI  добре дошла  Doubt smile За съжаление в неделя нищо не работи.И а мен ми се наложи юни месец да ходя в неделя и започна едно звънене по телефоните....Взех списания булка и сватбен каталог и по рекламите на сватбените агенции звъннах на поне 20тина и нито една не работеше. sad
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юли 30, 2009, 07:32:19 »

А аз да попитам за роклите в магазини Манийка, какво ще ми кажете?  smile В смисъл има ли избор, скъпи ли са? Отношение на персонала към клиентите? Благодаря ви.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 30, 2009, 09:36:24 »

има избор в манийка, роклите им са наистина интересни и оригинални, продачавката беше интелигентна и любезна. това, което не ми хареса е че всички рокли бяха прашасали и поедната имаше нещо като мухи и паяжини и това ми направи доста неприятно впечатление, цените им са доста по-височки от другите в асеновград
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: август 03, 2009, 18:17:42 »

Мила, аз ходих в Манийка и честно казано не бях очарована! Имам чуството, че там са в двете крайности или много е кичозна роклята или много изчистена! Всеки си има собствен вкус затова най-добре иди да си разгледаш! Но задължително си пообиколи Асеновград, защото там дето най-малко очакваш се крие твоята рокля!!!

Късмет с намирането на РОКЛЯТА!!!
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: август 04, 2009, 10:11:18 »

но в момента съм много объркана за Сияна и се чудя какво да правя, а роклята си заслужава ...
Аз също бях негативно настоена за Сиана, защото бях чела мненията на момичетата тук във форума. Но когато отидохме с майка ми тъкмо слагаха Моята рокля на манекена, и си казах "ТЯ Е". Момичетата се държаха на ниво даже пробвах 3 рокли след което отидохме да обоколим, защото това беше първия магазин. И нямаше въпроси от рода, "мерихте, няма ли да купувате?" Не знам с мен се държаха добре. След още много мерене се върнах и я взех, въпреки, че беше април и ми казаха да се върна след баловете, защото имало по- голям избор, знаех че ако не я взема ще съжалявам. Не знам вътрешно усещане. Сменихме бюстието, защото първото нямаше камъни, а аз държах на това. Естествено цената се вдигна, но все пак получих каквото искам. След това обикалях и в тук в София, но нищо не си харесвах. Дано не съм досадила с дългия пост, но моя съвет скъпа merilen е ако чувстваш, че това е твоята рокля, я вземи.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: август 05, 2009, 13:30:57 »

Момичета, все пак си взех рокялта от Сияна и засега не съжалявам. Държаха се много добре, направиха всички корекции, които исках, предложиха ми цвете за косата от същата дантела като на роклята. Продавачките се държаха нормално и изкараха 4 кутии с обувки, дори самата шефка ме облича и съблича на двете проби.

Моят съвет е, ако имате възможност, да ходите в делничен ден - много по-спокойно е, макар че в Сияна втория път и четирите пробни бяха пълни smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: