Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:55:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 3"
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 3" (Прочетена 171153 пъти)
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
Отг: Асеновград - 3-та част
«
Отговор #180 -:
май 31, 2009, 10:47:23 »
Мила с мен бяха майка ми и кумата ми,майка ми определено клони към първата /по-голямата с кристалния тюл отдолу и с едно прекрасно бюстие,с късичко воалче,но майка ми попринцип си харесва по-големите рокли/,кумата ми не може да прецени,тя ме хареса и с двете рокли,така че дотук с консултациоята и двете не можаха да ми помогнат.Колкото до снимките не взех фотоапарат,защото мислих,че няма да ми дадат да снимам,а и втората рокля е харесах в Сияна,там съм сигурна,че нямаше да ми дадат да я снимам.Направо незнам какво да правя,чесно.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #181 -:
май 31, 2009, 11:04:33 »
lady_in_love , Защо не се фотографира да покажеш???
Според мен избери роклята, в която се чувстваш по-добре. Не е възможно да си ги усетила и двете по еднакъв начин. Ако си- помисли тогава с коя ще ти е по-компортно. Ако пак не си сигурна- избери тази, която те е учудила, че ти седи добре (нещо ново, което приятно те е изненадало). Има и още нещо- ако гърбът е гол и целия отворен, това е много секси наистина, обаче не на всеки му отива. Ако си се видяла и имаш гръбче, което си заслужава да се покаже- хич не се замисляй, според мен!
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #182 -:
май 31, 2009, 15:04:14 »
Аз пък мисля, че такива рокли като тази отворения гръб са подходящи за много случаи - кумуване, годишнини, юбилеи,дай, Боже на кръщенето на детето ви, коктейли, събирания и т.н. Тоест ще има възможност да я облечеш и по-натам. предполагам, че сега си страшно приятно изненадана от ефекта от тази рокля и ти се иска да му се порадваш още, но, мила, кога ще облечеш другата рокля??? Ще имаш ли втори шанс в живота да облечеш голямата рокля? Един път си булка и при все, че цял живот си си представяла сватбата си в такава, не прави компромиси! За другата рокля има още възможности да я облечеш!
Това е моето мнение. Аз съм правила компромис с балната си рокля и до ден днешен съжалявам!!! Никога няма да повторя тази грешка!!! НИКОГА!
А какво стана с твоята мечтана рокля на Маги Сотело??? Няма ли да я шиеш някъде?
«
Последна редакция: май 31, 2009, 15:22:03 от Amelia
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #183 -:
май 31, 2009, 15:35:36 »
Аз съм за изненадващата рокля. Защото както ще можеш да облечеш такава рокля винаги, така, като след 20 години си гледате с децата или снахите сватбените снимки ти ще си с рокля, която още ще може да се облече. А, не знам дали се сещате за невероятните принцески рокли с ръкавчета от 80-те години, които, слава богу, моята майка е избягнала с точно такъв тип, който описваш и аз съм искрено горда с изисканата си майка. Освен това, ако пищната рокля е с обръчи, в което имам много малко съмнения, и решиш да я вземеш, накарай ги да ти сложат повече тюл между обръчите и полата, защото на повечето снимки, които съм гледала (нережисираните), когато булката е застанала до братовчеда, който я е хванал през кръста за снимка, обръчът е избутан особено артистично встрани от несъобразителния братовчед и се очертава перфектно под полата. Не че е чак грозно, ама не е и красиво, със сигурност.
И един сигурен начин да разбереш коя рокля искаш. Хвърляш ези-тура, като се падне някоя рокля и ти на глас си обявила, че резултатът е краен, ще почувстваш или облекчение или разочарование и ще знаеш, коя искаш наистина
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #184 -:
май 31, 2009, 15:45:29 »
оооо, това с езито итурата редовно го практикувам! Има ефект, но на по-късен етап малко.
Това за снимките не го разбрах много, но аз лично определено не бих се съобразявала с това как ще се възприемам от сминките след 20 години! Важното е как ще изглеждам на сватбата, която е сега!
ама както и да е.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
май 31, 2009, 21:03:47 »
Аз съм човек, който отслабна с 12кг за да съм хубава на единствените професионални снимки в живота си, така че може и леко да преувеличавам значението на снимковия материал за поколенията
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #186 -:
май 31, 2009, 21:55:23 »
Милички благодаря много на всички за мненията и съветите.Аз сега изпаднах в още по голяма дилема,защото с милото си говорихме току що и той сподели,че харесва по изчистени рокли,а не големи,защото той предпочитал не да изпъква роклята,а булката,итирам неговите думи.И сега вече найстина ще ми е много трудно да избера.
mucito
незнам дали гърба ми е хубав или не,но мога само да кажа,че с този модел рокля,с този изрязан гръб изглеждах ослепително отзад
,гърба ми изглеждаше малък и много красив,едновременно секси и нежен.
Amelia
и ти си права ,верно е,че единствено на сватбата си може да облечем по-голяма и обемна рокля,и аз винаги съм си се представяла в такава,естествено не от най-големите,но пак дa e по принцеска,както се казва,но пък аз толкова много се харесах и в другата и затова съм раздвоена.Колкото до шиенето на роклята,аз засега се отказах да шия,защото се обедих напълно,че докато не премериш нещо,не можеш да предположиш как ще ти стой.Нагледах се на доста рокли,който на манекена ми харесаха много как стоят,а на мен не стояха хубаво,или определено не ме грабнаха с нищо като ги сложих,затова не ми се рискува да шия,в смисъл,че то пак ще с ешие,тъй като аз ще си дам поръчка,но ще е по модел,който съм мерила определено и съм видяла как ми стой.
pebbles
въобще не преувеличаваш значението на снимковия материал,напротив и аз съм като теб,за мен това е едно от нещата с най-голяма важност/даже аз заради това си наех двама фотографа
/.Аз досега съм отслабнала с 9 килограма и смятам да сваля поне още 6-7 до сватбата,по същата причина като теб,искам на този ден да блестя и на снимките да бъда неотразима. *THUMBS*Така че, не се притеснявай,не си едиствена в начинанието.
А за роклята незнам какво ще правя,чесно да ви кажа смятам тази седмица да отида в Принцес,за да видя и там какво има и дали няма да си харесам още нещо,в събота ще отида пак до Асеновград,за да хвърля още едно око и да видя на второ четене какво ще стане,а естествено,ако мога и да се снимам,за да ви покажа снимки ,след това ще изчакам да мине една седмица без да гледам никакви рокли,да ми се избистри главата до осмисля хубаво роклите,който съм харесала,да видя плюсовете и минусите,и смятам,че след това то само ще си дойде решението и ще съм преценила с какво се харесвам най-много и какво трябва да поръчам.Дано да се получи това,което си мисля обаче.
«
Последна редакция: май 31, 2009, 22:01:40 от lady_in_love
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #187 -:
юни 01, 2009, 00:13:43 »
Успех, мила, само имай предвид, че 6-7кг са поне 2 размера, ако не и повече, за поръчката.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #188 -:
юни 01, 2009, 07:33:38 »
Успех, миличка и от мен! Така, както ги описваш нещата, аз вече си те представих... със секси роклята, но която и да избереш, съм сигурна, че ще е по-хубавата, защото ти ще я усетиш такава. А за килограмите, наистина е така- това, което смяташ да сваляш те праща около 2 размера надолу.
Активен
drstoyanova
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #189 -:
юни 01, 2009, 20:14:53 »
а аз искам само да попитам , дали ще ми ушият роклята за месец или е малко време как мислите имат ли много работа в асеновград септември
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #190 -:
юни 01, 2009, 20:19:44 »
Цитат на: drstoyanova в юни 01, 2009, 20:14:53
а аз искам само да попитам , дали ще ми ушият роклята за месец или е малко време как мислите имат ли много работа в асеновград септември
предполагам, че имат и пак зависи къде точно ще я шиеш, не съм 100 процента убедена, но мисля, че някои ателиета са по-натоварени
на мен ми казаха че 1 месец е минималния срок за ушиване на рокля, но винаги можеш да се споразумееш според мен
каква рокля си си харесала?
Активен
drstoyanova
Любопитен
«
Отговор #191 -:
юни 01, 2009, 20:35:57 »
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=2&style=J1276
нещо такова може би
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #192 -:
юни 01, 2009, 20:53:06 »
Много е красива
, сигурна съм, че някой ще се съгласи да ти я ушие.
А ти така или иначе май мислиш да ходиш в Асеновград, тагава защо не потърсиш и дантелени ботушки там?
И друго да питам, ако не ставам вече много нахална, защо ще чакаш един месец преди сватбата за роклята?
Активен
drstoyanova
Любопитен
«
Отговор #193 -:
юни 03, 2009, 21:28:05 »
ами защото да по отслабна малко...аз много се чудя за тези ботушки които няма да се вийдат хич но са ми мерак от много време може просто да си направя такива
Активен
marianna
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #194 -:
юни 04, 2009, 20:36:05 »
роклята е чудесна и аз за такава си мечтая но не ми стиска нещо
Активен
Страници:
1