Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:55:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 3"
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 3" (Прочетена 171104 пъти)
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
Отг: Асеновград - 3-та част
«
Отговор #30 -:
април 06, 2009, 07:43:30 »
Здравейте момичета!
Аз само да споделя, че роклята за бала ми беше от Асеновград, сега на сестра ми роклята за бала е от там, а на 17 април, живот и здраве, отиваме пак там да търсим моята булченска рокля!
Мога да ви препоръчам модна къща Илина, страхотно шият, много бързо и са наистина много мили и любезни - по думите на сестричката ми. Тя там си прави балната рокля! Имат сайт в интернет, можете да потърсите, ако ви е интересно, и да видите какво предлагат. Те дават възможност и за ушиване по поръчка, достатъчно е да им се занесе снимка. Аз поне така ще правя - избрала съм си рокля от интернет и ще им занеса снимката
Успех в търсенето на ВАШАТА рокля
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #31 -:
април 06, 2009, 13:36:09 »
Здравейте, мацки.
Да ви кажа и аз какво се ми случи - ходих в събота до Асеновград и реших да пообиколя да видя какво има. Както бях чела в Сияната ме посрещнаха ужасно. Въобще не съм доволна от обслужването им, а и милото каза че костюмите било над 300лв. След това се забутахме в някаква уличка точно зад малкия бутик на Нели Праматорова и там ме посрещна веднага Антоанета Янакиева. Въведе ме в ателието си и ми показа всичко, което имат - от рокля до подаръчета за гости. Много се харесах с воал, мерих и рокля, за да видя как ми стои. Само че беше бална, но почти модела които искам. Въпреки всичко не останах доволна, тъй като през всичкото време се опитвах да обясня какво искам, а дизайнерката ме убеждаваше в друго. Наистина ме обслужиха, но нямаше резултат.
И накрая вече почти отчаяна реших да вляза при Нели Праматарова. Там ме посрещна служитлка и ме насочи към другия бутик на ул. "Конушка". Реших да отида и до там. Служителката много добре ми обясни как стоят нещата. Помогна ми за роклята и най-важното - ориентира ме кога трябва да започна да търся дизайнер. Наистина останах доволна от служителите на Нели. То освен работа, имаше и голям смях там. Но да не оспамвам темата
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #32 -:
април 09, 2009, 14:49:09 »
Здравейте момичета!
В събота ще отида до Асеновград. Изчетох всички мнения по тази тема, но искам да помоля тези, които са ходили скоро да споделят в какъв ценови диапазон са роклите там? Къде е по-скъпо, за платовете който ползват ателиетата, ако имате наблюдения е т.н.
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #33 -:
април 11, 2009, 12:33:21 »
Момичета,можете ли да ми дадете мнение за бутик "Vanessa"?
Активен
Bulkata233
Любопитен
«
Отговор #34 -:
април 11, 2009, 17:59:44 »
Чувала съм за тези ателиета в Асеновград -Сияна,Илина,ГАЛЛА,ELMA,Версай...
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
април 13, 2009, 11:23:02 »
Много са.. По-добре всяко момиче да отиде и да провери какво предлага Асеновград и след това да сподели впечатленията си. Така всяка от нас, която има рокля от там, ще си каже мнението.
Успех в търсенето
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #36 -:
април 13, 2009, 12:57:43 »
Аз бях в събота в Асеновград. Цените варираха между 380 и 800 лв, е имаше и по- високи. Моята рокля е от Сиана, харесах я още като влизах в магазина. Обслужването беше добро. Единственото което не ми хареса е, че когато сменихме бюстието на роклята, цената скочи, но тъй като е с камани не го направих на проблем. Първоначално момичето, което ми помагаше каза, че цената няма да се промени, независимо от бюстието. Но както каза милото, това е за да се закачиш
Пришиха ми веднага чашки в бюстието и камани по чантичката и ръквиците. Само да кажа, че сега е пълно със дрехи за баловете и ако можете изчакайте да пуснат летните колекции. Аз лично съм много доволна
Ще кача снимки, след няколко дни, че съм я скрила от милото при майка ми
Успех на всички в търсенето.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
април 13, 2009, 14:59:04 »
Много добре. Аз специално се радвам, че си останала доволна от обслужването и другото в Сияна, petrova83. Каквото и да се говори за нея, си има клиенти. Пък и в крайна сметка важното е да си намериш роклята за теб. На другото.... Нали си знаем
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #38 -:
април 20, 2009, 09:52:57 »
Момичета, имам си рокляяя!!!
Сега, за Асеновград, понеже ходих в петък...
Първо, да изразя огромното си разочарование от обслужването в едно като търговски дом само с булченски магазини...Това е двуетажна сграда в оранжево, на която на първия етаж има едно магазинче без надпис за името му ...в което като влезнахме и аз харесах една много красива рокля...И когато поисках да я пробвам, продавачката - която между впрочем беше една от 4-те в магазина и никоя от тях не стана да ни посрещне на вратата, а ни забеляза чак като поисках да пробвам и като баща ми се обади да попита има ли някой изобщо в магазина....Та като поисках да пробвам роклята, тя започна така :"Ама тя струва 650лв, вие имате ли толкова пари да я купите, ако ви хареса, защото ако ги нямате да не я свалям изобщо..все пак е бяла, ако няма да я купувате, пък я изцапате, за какво да ви я свалям тогава от манекена..." и така 2 минути въпроси имаме ли изобщо парите и всъщност с колко пари сме тръгнали за рокля
Баща ми побесня, аз не можах нищо да кажа, щото просто бях ужасно очудена...Ама аз какво, да си напиша на челото, че съм тръгнала с 1000лв ли? Дори да бяха по-малко, пак ми се видя много нагло...Така че, не влизайте там - цял ден им стоя празен магазина, защото задаваха този въпрос на всички, които влизаха..мисля, че е нормално при такова отношение!
Другите иначе бяха много мили...Моята рокля е от втория етаж на въпросния център - фирмата се казва "Комерс М 2008" ЕООД. Обслужването, което получих, беше просто неповторимо. При все, че влизаха и други хора, че мереха и други момичета, че все пак има бум на абитуриенти, а бяха само две продавачки, аз се чувствах сякаш съм само аз клиент в магазина. Роклята ми стана готова за един час, подариха ми воала и чантичката, сложиха ми чашки, за да не слагам сутиен, и не ми взеха и стотинка отгоре за нищо....Роклята ми струва 420лв, а получих доста неща подаръци с нея...Просто съм възхитена от тези момичета в магазина, никъде до сега не съм виждала такова обслужване!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #39 -:
април 20, 2009, 10:22:28 »
Поздравления,че си намерила РОКЛЯТА,а относно този магазин и аз съм влизала там и отношението беше същото,никой не се вдигна от столчетата.
Ще пуснеш ли снимка на роклята?
Активен
Tierra
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #40 -:
април 20, 2009, 13:45:42 »
Момичета, къде мога да разгледам роклите на Милена? Имат ли сайт?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
април 20, 2009, 15:58:31 »
Цитат на: Tierra в април 20, 2009, 13:45:42
Момичета, къде мога да разгледам роклите на Милена? Имат ли сайт?
http://www.v-plovdiv.info/asenovgrad/show.php?action=show_adv&adv_id=936
тук и други мижеш да видиш
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
април 20, 2009, 16:55:28 »
anbibian, много полезен сайт
beb4eto_na_me4o, поздравления за покупката
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #43 -:
април 20, 2009, 18:46:03 »
az si wzeh moqta roklq ot Milenata w sybota 3 шаферски и една на кумата/ ami i се държа все едно ми прави подарък..ужасна жена жалко че Ели- дизайнерката работи за толкова ужасен човек`никога не бих отишла при нея
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
април 20, 2009, 19:17:17 »
Лива, къде се беше изгубила? Снимки ще пуснеш ли на роклите
Активен
Страници:
1
2