Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 16:44:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 3"
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 3" (Прочетена 171309 пъти)
AlexiS
Сватбар
Отг: Асеновград - 3-та част
«
Отговор #300 -:
март 02, 2010, 19:10:13 »
velvet не мога да ти помогна съвсем конкретно за съжаление, но навсякъде има була и както и да те изгледат според мен това не трябва да те спира. По принцип и аз искам много було и се бях навила много за такова с дантелна по края, но няма да ми подхожда на роклите върху които съм се спряла. За съжаление така и не стигнах до булото и не съм разпитвала, но навсякъде мярках из магазините. Иначе не мога да се оплача от обслужването само с едно изключение, а се бях настроила на много лошо такова. Иначе всички магазини работят в събота, а някои дори и неделя. Лошото е, че едни са до 3-4 часа, а други до 6. Обикновено по-големите магазини за тези с по-дълго работно време. Аз лично те съветвам, ако Асеновград не ти е далече да се разходиш до там някоя събота и хич да не ти пука как ще те посрещнат. Въпросът е да си намериш търсеното було.
Активен
kerasaki
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #301 -:
март 02, 2010, 21:01:13 »
Здравейте!
предварително сте се извиня за грешките който може да допускам ,ама не съм българка така че моля за търпение
октоmvри месеч сте стана и а3 булка и много мисля роклята да я купувам от известните вече магазини в асеновград.
обаче не знам как ще стане всичко това.
сте остана в хотел в пловдив и сте пътувам до асеновград.
трябва ли да имам час с магазините?кога работят?
ако намеря рокля която харесвам ,плащам и тръгвам (то ест ще има номера) или трябва да чакам да я поръчват от някъде??
мерси много за инфото!
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #302 -:
март 02, 2010, 21:33:19 »
kerasaki
,магазините работят всеки ден и мисля че са до късничко!Единствено трябва да имаш на ум,че в неделя всичко е затворено!
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #303 -:
март 02, 2010, 22:04:44 »
kerasaki не се притеснявай все нещо ще си харесаш. Съветвам те да отидеш някой делничен ден, за да избегнеш навалицата в събота и да си обиколиш спокойно всички магазини. Номера от роклите няма, но ако си харесаш някоя предполагам за няколко часа ще ти я корегират с твоите размери. Единственото когато се шие на ново ще отнеме повечеко време. Но ти всъщност имаш предостатъчно време и няма да хванеш абитуриентския период, който е сега.
Активен
Рубин
«
Отговор #304 -:
март 02, 2010, 22:08:35 »
Азмоята я взех точно март месец миналата годинна!Макар че беше пълно с момичета които си търсят бални рокли,аз си харесах рокля за 20 мин в събота! *THUMBS*Беше ми широка,но за час и половина ми я оправиха! *THUMBS*Успех!
Активен
kerasaki
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #305 -:
март 02, 2010, 22:26:44 »
мерси за отговорите..
не е нужно да си имам час?
а магазините в чентера ли са?
Активен
Рубин
«
Отговор #306 -:
март 02, 2010, 22:49:33 »
Магазините са навсякъде
!Ти като тръгнеш по центъра ще се ориентираш,няма начин да не ги видиш!
Час не ти трябва!
Активен
_purple_
Любопитен
«
Отговор #307 -:
март 09, 2010, 15:18:34 »
Дори и да е започнал наплива от абитуриенти, не се тревожете- в Асеновград има толкова ателиета, че няма толкова клиенти, които да ги затруднят с работа *THUMBS*Пък и в тая криза, никой не би ви върнал
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #308 -:
март 09, 2010, 18:49:26 »
След малко перипетии и аз си поръчах роклята от Асеновград. Имайте в предвид, че започнаха да въртят номера с вдигане на цените,така че се пазарете и си изиксвайте нормалното обслужване.За момента нямам снимки да ви я покажа, но след няколко седмици е така или иначе готова
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #309 -:
март 10, 2010, 09:24:15 »
AlexiS къде си я поръча и какъв модел е?
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #310 -:
март 10, 2010, 19:25:33 »
Руми от Александра, но няма как да ви обясня модела, че е малко микс. След няколко седмици ще е готова и ще я снинам.
Активен
roumyana
«
Отговор #311 -:
март 11, 2010, 09:05:25 »
Ддааа Александра имат хубави рокли и магазина им е много хубав, нямаме търпение
Активен
sylvy
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #312 -:
март 11, 2010, 17:56:55 »
Здравейте,
Да се отчета и аз след разходката си в Асеновград миналата събота. Честно казано съм ного доволна. Навсякъде бяхя много любезни и въпреки наплива от абитюрентки никъде не се почувствах пренебрегната. Аз направих голямата грешка да влезна първо в Сияна, но това беше поради това, че там ми шиха роклята за бала и бях много доволна. Грешката ми беше в това, че след като видях техните рокли и мерих някои от тях не можех да харесам нищо друго - там харесах 3. Имат направо великолепни модели, а и материите са им много хубави, за качеството на изработката няма смисъл да говорим. Също така се държаха много любезно и лично собственичката ме обслужваше и постоянно ме караше да меря колкото се може повече, за да реша с какъв тип рокля се харесвам.
След тях мерих рокли в "Аз и ти", но нито ми харесаха материите, нито изработката, а цените бяха доста надути. В последствие си харесах по една рокля в Александра, Милена и Моника. И на трите места едно голямо
за обслужването. Бяха много мили, съобразяваха се с всичките ми изисквания, даваха ми много съвети.
В крайна сметка след около 4 часа непрекъснато обикаляне 4 рокли между които умувах най-ненадейно намерих МОЯТА РОКЛЯ. Облякох я и онемях. Седях пред огледалото и не можех да повярвам, че това съм аз. Рокята беше точно такава каквато съм си представяла, че искам да е булчинската ми рокля - само цвета беше екрю, а аз исках снежно бяло. Обещаха, че ще ми я направят в желания от мен цвят и аз без много много да му мисля, а и след като видях, че и майка ми е онемяла, оставих капаро и си тръгнахме доволни. След месец и половина ще кажа как е роклята вече в моя цвят. Ателието е Версай и чувам доста добри отзиви за тях, така че се надявам да няма проблеми. А на тема обслужване просто нямам думи
- въпреки лудницата и наплива от хора успяваха да обърнат подобавашо внимание на всеки и даваха наистина страхотни съвети спямо фигурата и желанията на клиентките - седях доста време там, така че имах възможност да наблюдавам.
Моят съвет към всички, които се чудят дали да ходят в Асеновград е да отидат задължително ако имат възможност - няма да сгрешите. Направете си един списък с добрите дизайнери и търсете основно тях, на другите места ще се нагледате на кофти материи, лоши шевове и еднотипни модели. Цените на добрите готови рокли бяха между 400 и 600 като 600 даже е много скъпо и роклята трябва да е с тонове ръчна бродерия и скъпи материи. Тъй като същевременно разпитвах и за една друга булка, която иска да шие по неин модел, мога да дам информация и за това, ако някой иска, но не сега, че и без това поста стана прекалено дълъг, за което моля да ме извините, но исках да споделя емоциите си.
Активен
roumyana
«
Отговор #313 -:
март 12, 2010, 08:11:24 »
sylvy толкова е хубаво да знаеш,че си намерила своята рокля, за Версай и Вера, мога да кажа само, поздравления за избора и съм сигурна, че няма да си разочарована, работят много добре и качествено
Активен
rossy*
Ентусиаст
«
Отговор #314 -:
март 14, 2010, 16:47:18 »
Аз си взех роклята от МИлена Асеновград и съм много доволна . Обиколих доста магазини и мога да кажа ,че има много избор!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...