Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:35:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на valka27 - 25.04.2009 г.  (Прочетена 38156 пъти)

valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 20, 2009, 21:32:10 »

Amelia, пиафлората за кола струва 8лв, микрофона - 5,50лв, бутониери(10бр) - 3,50лв.
anbibian, чашите са от Джъмбо, на промоция 3бр. за 3лв, мисля, че е изгодно, защото аз търсих по магазините за 1 лев, но най-евтините, които намерих бяха по 2 лв.
Сега ще ги снимам good

Значи, тези в картона са "вазичките", а другите 3 са мостра на ония джунжурии за декорация, дето се киснат във вода.Мен лично кристалите много ме кефят yahoo
« Последна редакция: април 20, 2009, 21:49:59 от valka27 » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #76 -: април 20, 2009, 22:15:09 »

Много благодаря за изчерпателната информация.
Валка, по-кротко с компютъра, че нещо много щракаш по него. Пази се!  good
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 22, 2009, 07:19:01 »

Валка, останаха 4 дни, как е настроението преди голямото събитите?Тресе ли те чко нерва или си спокойна?
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 22, 2009, 08:43:53 »

Леле, леле smile Вал, ти си една супер оправна булка, да знаеш! Да намираш време за всичко не е лесна работа, а ти определено го умееш!
Кристалите са в чудесни цветове! Какви цветя си замислила да ползваш в украсата, че ми е много любопитно  blush А букета и украсата за колата, ти ли ще ги твориш, или просто си взела матрЯл Wink
Само се грижи за себе си и се пази, защото сътресенията не са шега работа...  kiss

Пожелавам ти по-малко напрежение до хубавото събитие!  give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 22, 2009, 22:02:46 »

Утре рано сутринта сме на цветарската борса и ще видя какво ще ми хареса.Да, аранжировките, букета, бутониерките сама ще си ги правя...
С управителя се рабрахме, само с около 1лв ми се вдига куверта
Вчера поръчах балоните, днес поръчах и тортата( 3 етажна, бяла, с оранжеви рози от Лучано)
Напрежението расте, ама няма да му се давам tease, утре пак съм на работа, остава ми само петъка за довършване на бутилките и етикетите, всичките ала-бала със цветята, кошниците още не съм украсила... украсата на ресторанта не съм я доизмислила...абе с 2 думи ще се импровизира и това е...като правя всичко сама Girl_hide, каквото стане, важното е да не му се впрягам много yahoo  yahoo  yahoo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #80 -: април 22, 2009, 23:12:52 »

Ох, мен ми се свива всичко като чета и гледам тази темичка и на Джозефа. Като броя с вас дните и вече остават само 2 направо в корема ми всичко се свива и кипи от вълнение! Как се справяте вие не знам. ако следва моята сватба отдавна да съм на валерян... insane

Наслади се изцяло на последните оставащи дни! Пожелавам ти да са спокойни, да са прекрасни и да протекат както трябва!
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 23, 2009, 08:01:11 »

valka27, всичко което си показала е страхотно  yahoo
Не се поддавай на стреса, сигурна съм че всичко ще е наред. Пази се и изживей в събота най-вълшебния ден  give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 23, 2009, 13:42:11 »

Валка направо ти се възхищавам,че успяваш да направиш всияко самичка,ти си направо невероятна.И всияко ти се получава толкова карсиво,нямам думи просто.Браво на теб,и не се давай на напрежението!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 23, 2009, 18:02:56 »

Леле valka 27, ти си голям герой! Bravo Как ще се справиш с всичко направо не знам?! Oh my ... Но всичко е супер и откъде имаш толкова идеи... Bravo Пожелавам ти един страхотен и усмихнат сватбен ден! А утре не се напрягай много, знам че ти е само този ден останал, но не забравяй да се пазиш..
Целувки, мила и ти пожелавам много късмет, за да успееш да направиш всичко, с което си се захванала по украсата! Good luck
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 24, 2009, 14:01:23 »

Направо ти се възхищавам, на всичко което си направила. Днес имаш нужда от спокойствие и аз ти го пожелавам. Стискам палци и ти желая прекрасен и слънчев сватбен ден.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 24, 2009, 14:04:17 »

Валка, и на теб да ти пожелая един прекрасен ден утре. Да си много много щастлива. Няма да ти пожелавам да си най-красивата, защото знам че ще си give_rose Много много усмивки утре и наистина изживейте мига. Ще чакаме снимки после blum
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 24, 2009, 14:20:13 »

Стискам палци и ти пожелавам утре да е най-красивия ден в живота ти.
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 24, 2009, 14:53:13 »

valka27Успех утре! Good luck Изживей своята приказка и бъди много щастлива give_rose
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 24, 2009, 15:54:55 »

Валка,
и аз ще ти пожелая много успех и незабравими спомени /хубави/!
Страшно много щастие и семейния огън да никога да не угасва!
Чакаме снимки с нетърпение!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 24, 2009, 18:44:24 »

На теб адашке какво да пожелая write...
Много семейно щастие и никога магията на любовта да не ви напуска!Дано утрешния ден е един от най-хубавите в живота ти!!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: