Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 20, 2025, 19:46:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на valka27 - 25.04.2009 г.  (Прочетена 41135 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 14, 2009, 17:23:26 »

Идеята за кутийката с цветята за хълките  Bravo и аз мисля да е същото. първоначално мислех да шия възглавничка, но със свежите цветя е разкошно. можеш да ползваш от бледо зелените или белите хризантемки и невен ако има по това време за да е в тон с темата на сватбата. имах някъде точно такава снимчица, ако я открия ще ти я пратя
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 14, 2009, 17:30:45 »

Невенът май цъфти по-късно, но могат да се използват оранжеви хризантеми или има едни не толкова едри оранжеви лилиуми. За лилиумите ми идва на акъла да им изчистиш близълцето от кафеникавия прашец и там да пъхнеш халката, а в самото близълце да забучиш топлийка с мънисто отгоре smile
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 14, 2009, 19:18:13 »

Валка, сега виждам твоята тема. Разгледах галерията ти и искам да ти кажа че всичко е страхотно. Много ми харесва. Сигурна съм че ще имаш страхотна оранжево-слънчева сватба!  yahoo yahoo yahoo
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 14, 2009, 20:52:30 »

Ето какво измайсторих с папирусчетата, днес докато ги правих ми харесваха, а като тръгнах да ги снимам ми се сториха много кичозни nea

Пробвах се и с шампанското, ама хич не ми харесва.Момичета, помощ, давайте идеи, че време не остана, до сватбата ще имам само 3 почивни дни :'(

merilen, определено песента ще е "Миг като вечност" good  good  good
« Последна редакция: април 14, 2009, 20:57:57 от valka27 » Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 15, 2009, 15:40:17 »

Хайде, Валка, да се присъединя и аз и да пожелая една чудесна, незабравима, прекрасна сватба!!!!!!!!!! Bravo Bravo give_rose give_rose
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 15, 2009, 16:20:27 »

Кичозни са папирусчетата,в добрия смисъл.Нали е сватба,не бизнес семинар.И бутилката е оригинална,ако и сложиш още нещо ще стане прекалено,така ми допада,може да пробваш да увиеш гърлото с оранжево.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 15, 2009, 16:23:33 »

Валка, ама то не останало!  yahoo

Всичко, което си показала е страхотно. Много ми харесва. Поздравления! Bravo
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 16, 2009, 00:42:49 »

Валка, хайдеее обратното броене започвааа...
Много ми харесват твоите неща, папирусчетата изобщооооо не са кичозни, на мен много ми допадат, както и бутилката.
Успехх и по малко стрес до Големия Ден.
Не се съмнявам че ще бъдеш най-прекарасната булка! give_rose
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 16, 2009, 09:48:32 »

Миличка, папирусчетата са чудесни! Изглеждат ти кичозни, защото са струпани на снимката, но по самичко ще са много красиви! Просто така по много не им се вижда напълно чара.

give_rose

И бутилката си я направила много добре. Аз лично бих махнала панделката, която е близо до дъното, но предполагам, че с нея по някакъв начин си закрепила мрежичката.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 16, 2009, 13:55:32 »

Валка, нещата ти са уникални  Bravo Пожелавам ти една весела и незабравима сватаб и да качиш много много красиви снимки след това да гледаме тук с другите момичета  Party time
А костюмът на младоженеца направо е трепач, де да мога да убедя и милото да се стъкне така  girl_wink Много свежо!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 16, 2009, 14:12:35 »

нещата са страхотни. За бутилката- ако имаш оранжево цветенце като на папирусчетата можеш да сложиш да видиш дали ще ти допадне точно в средата на панделката.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 16, 2009, 23:30:17 »

Валка папирусчетата са страхотни,въобще не са кичозни,на мен и бутилката с шампанското ми харесва много,давай все така напред с тези хубави идей,абе общо взето ти абсолютно всичко май правих прекрасно.Браво на теб!!
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 17, 2009, 05:01:53 »

valka27 всичко е прекрасно, толкова са ти сладки всички неща, че не мога да им се нарадвам  danceg
остана малко, не се притеснявай, всичко е супер и ще имаш своята вълшебна приказка
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 19, 2009, 20:13:30 »

Момичета, ако знаете какво ми се случи... падна ми един голям железен прът на главата във вторник, имам мозъчно сътресение, но слава Богу на мозъка ми нищо ми няма ходих на магнитен резонанс и нямам нишо увредено, но лекаря каза, поне 10-20 дни да не седя на слънце, да не гледам ТВ, никакъв комп, никакъв шум, защото последствията..... какво ще правя на сватбата просто незнам, аз лесно ще помоля ДЖя да намали децибелите, ама гостите...как ще се веселят... ужас, как можа да ми се случи, но все пак съм оптимист, можеше и по-зле да е...
Ще ви държа в течение!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 19, 2009, 20:17:44 »

Много ми е мъчно за теб cray Дръж се!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Нагоре
  Изпечатай