Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:09:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на valka27 - 25.04.2009 г.  (Прочетена 38073 пъти)

elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 27, 2009, 11:17:29 »

Аууууу,Валка,много красива булка си била! Bravo Всичко е много хубаво -роклята, букета,младоженеца,бутониерите.
Честито и от мен!Пожелавам ви здраве и щастие!С всяка изминала година любовта ви да става все по-силна! Да преодолявате заедно трудностите и неволите и винаги да сте си опора един на друг. И разбира се не на последно място ви желая в най-скоро време вашето семейство да се увеличи! Wink  Baby_G
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 27, 2009, 14:19:08 »

elinora , благодатя ти.Това последното е наистина най-съкровеното ни желание give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 27, 2009, 14:29:42 »

ами да почна да разказвам...
В петък до обяд правих последни покупки - чорапи и за двама ни, фолио за етикети, розички за косата, и разни други дреболии.Следобяда украсявах кошниците, правих булченския букет, аранжировката за колата, пиафлората за халките...Вечерта отидох да спя в приятелка(че нали не било на хубаво да спим заедно в ноща преди сватбата).Та там донаправихме аранжировките за масите и уточнихме декорацията на ресторанта.Всичкото това до 1 през нощта.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 27, 2009, 14:43:19 »

Сутринта станах в 6ч.Младоженеца си ме взе и си ме докара в къщи и се почна едно чистене, идва фризьорката към 9.30ч, ние още чистим tease.Викам и айде сега да подстрижеш младоженеца, тя се пули  и вика още ли не сте готови, кога ще се къпете, голям смях, ама по едно време стана напечено, защото наистина времето напредваше, фриз. още не беше приключила а гримьорката дава зор, абе шоу.В цялата лудница жартиера ми изчезна някъде, добре, че имахме един дето милото го бе хванал на последната сватба и го грабнахме него.
Всичко вече готово, слизаме, тръгваме и аранжировката пада от колата още на първия завой.А на мен ми смешно, защото вече закъсняваме.Ритуала от 12ч, а ние в 11.40 още сме в Надежда.Ама стигнахме, де! Bravo
Ритуалната (Студентска) пълна скръб , да ви кажа.Няма да изпадам в подробности, но въобще не я препоръчвам.
Снимки, ала-бала.
Аиде на кафе в едно ресторантче докато гостите се настанят, то пък ни хареса там, сервитьора така ни се зарадва, каза, че той се жени следващата събота, егати съвпадението Girl_hide
Кумата скъса чорапогащник, айде до най-близкия магазин да се оборудва с нов...през цялото това време звънят телефони, къде сме, що закъсняваме tease
и така по график трябваше в 1ч да сме в ресторанта, а се появихме в 1.40ч
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 27, 2009, 14:55:13 »

И така, менделсон, ние влизаме, всички на крака, захранваме се, менчето( то показа 3 деца, дай Боже и ние толкова си искаме).Ресторанта... страхотна украса бяха измайсторили двете приятелки дето бях пратила, невероятно.Балони в изобилие, децата много им се радваха и непрекъснато търчаха около нас и викаха ГОРЧИВО! yahoo
На първия ни танц едно момиченце през цялото време ни обикаляше с балони, много яко...всички притаили дъх и ни се радват, маиката на детенцето явно несмееше да дойде да го прибере... ама стана много романтично yahoo
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 27, 2009, 15:04:26 »

танци, манци...реч на кума, печ на моя баща( не съм вярвала, че толкова ще ме разчувства, как се разциврих...)
Хвърлянето на букета беше уникално, хвашат го 2 моми и ДЖ казва искам борба и се почна една борба...самият ДЖ сподели, че за 25години стаж, такова шоу като нашто не е било.
Дойде ред и на жартиера.Тук бях прочела за връзването на ръцете с вратовръзка, импровизирах и се получи страхотно yahoo
 и танци, манци, докато се усетя гостите почнаха да си тръгват, айде аз пак рев, че неможах да си видя хората...Викам си приготовления половин година само за няколко часа cray
Останахме в ресторанта до 11часа.ДЖ също, беше толкова шастлив, колкото и ние, не поиска да му доплащаме последните 5 часа, които излизаха извън нашата уговорка.
И така... Всичко бе прекрасно, аз все още съм най-щастливата жена на света, пожелавам го на всички бъдещи булки
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 27, 2009, 15:12:51 »

Валка, много красива булка си била! Изобщо много ми харесвате, младоженецът, букетът, роклята ти, всичко е изпипано и направено с вкус! Много весела сватба сте имали, винаги бъдете така усмихнати и влюбени girl_in_love!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 27, 2009, 15:16:06 »

Валка, как хубаво си ни разказала само! Много весела сватба е станала  danceg
А вие изглеждате много добре - стилно и много влюбено младо семейство  girl_in_love
Сега ви пожелавам от сърце съвсем скоро да изпълните предсказанието на менчето  Girl_hide
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 27, 2009, 15:49:10 »

valka27 мила, ЧЕСТИТО и от мен !!! Пожелавам ви със всяка изминала година, да сте все по-влюбени един в друг  give_rose

Много интересно разказваш, очевидно е било голям купон !!!! Нямам търпение да качиш снимки в албума  good
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 27, 2009, 15:58:38 »

Момичета, някой ще ми обясни ли как да си кача снимки в сватбения албум? blush
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 27, 2009, 16:13:52 »

Валка, като си влезеш в сватбения албум, отиваш на Настройки. После където пише в един оранжев правоъгълник Вашите настройки отдолу някъде има Фото албум. Цъкаш там. След това Добави снимка, избираш в кой албум да ги сложиш, след това прикрепяш снимката/снимките с Browse и натискаш Качи всички и след това отиваш на Опиши и публикувай снимките. То е обяснено в албума, като почнеш да ги качваш. Уф, дано успях да обясня, че май се поолях с разясненията blush
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 27, 2009, 16:30:27 »

Почва да ми се изяснява, благодаря give_rose
Eй, разгеле... успях yahoo  yahoo  yahoo
« Последна редакция: април 27, 2009, 17:01:22 от valka27 » Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 27, 2009, 18:40:40 »

МММММ супер, много ми хареса всичко в тон, много весела и емоционална сватба сте имали, прическата ти е супер, букета, украсата за колата и тортата са върхът, с две думи сладурииии големи. Да сте все така щастливи и щури през целия ви съвместен живот и много скоро мечтата ви за бебче да се сбъдне.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 27, 2009, 19:01:50 »

Честито, мило семейство!!! weddingday

Запазете емоцията от този приказен ден завинаги!!! heart
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 27, 2009, 20:21:11 »

Честито на младото семейство, да сте все така весели, влюбени и хубави както изглеждате на снимките!  Bravo Bravo Bravo
Прекрасно тържество е било! А дългата подготовка преди това определено си личи и си заслужава всяко усилие. Булката е прелестна!  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: