Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 02:24:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част  (Прочетена 141395 пъти)

Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #165 -: април 20, 2009, 07:53:07 »

valka27, страшно звучи това, дано си добре и другия месец да те чака късмет.

При мен все още няма овулация, а вече е 14-ти ден. Но и резултатите от изследванията ми не са излезнали, така че чакам. Двама лекари ми дадоха противоположни съвети - едната каза да изчакам резултатите, а моят личен лекар - да не си изпускам овулацията, защото подозира, че изследванията няма да наложат забавяне. Трудно се взима това решение, не ми се изпуска шанса, особено при положение, че вече с месеци опитваме... но пък ако се наложат лекарства, ще е лошо. И така си живея в постоянно чудене и чакане, емоционално съм на изчерпване.

Извинете за мелодрамата... Прегръдки и късмет на всички, дано тази седмица имаме добри новини от някоя от вас!  good
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: април 20, 2009, 08:04:09 »

valka27, това е ужасно!  sad
Много бързо възстановяване ти желая.  Good luck

Рени, стискам много палци да имаш най-хубавия подарък за Великден!

Аз пък вчера имах леко зацапване, понякога и гадене. Обаче гърдите ми са напълно спокойни. При предишната бременност не можех да търпя дори бельо, такива болки бяха. А зацапване нямах. Много странно...може би всички симптоми са само плод на болната ми фантазия. Опитвам се да не се самонавивам, обаче е малко трудно. Ще трябва да устискам до петък за тест.

Lili78, а ти какви изследвания чакаш, за да можем да се ориентираме дали да те посъветваме да пропуснете този месец. И няма нужда да се извиняваш, всички тук си имаме някаква драма, затова пък може качествено да се подкрепяме. smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: април 20, 2009, 08:22:12 »

Scarlett, защо не си направиш един кръвен тест. Той би трябвало да покаже наличие на бременност, ако има такава, още преди да ти е дошла датата. Късмет!!!

Валка, пожелавам ти бързо възстановяване, за да имаш най-прекрасния сватбен ден в събота. А за лелката не плачи. Не се сбъдна пожеланието ми да зарадваш Бисер на сватбата ви, но може да го направиш по време на медения месец.

Лили, какви изследвания си си правила?
« Последна редакция: април 20, 2009, 08:31:00 от Рени » Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: април 20, 2009, 08:53:23 »

Рени, не е ли малко рано за кръвен тест? Днес ми е 21-ви ден от последния цикъл, а той ми е обикновено на около 26 дни. Днес ще се прибираме към София и може да направя един утре сутрин преди работа, ако успея да стана по-раничко. Иначе предния път домашният тест ме хваната три дни преди датата на цикъла, може към сряда да се пробвам с него.
Ох, стига съм се самонавивала, каквото такова. Много положителни емоции през тази седмица, момичета, пък дано някой се похвали, за да ни е на късмет на всички! good
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: април 20, 2009, 09:44:13 »

Scarlett, успех мила. Дано ти си поредната декемврийска мама, която ще се похвали. Що се отнася до кръвния тест една приятелка си направи седмица преди датата, на която трябваше да й дойде, понеже чувстваше неразположение и гадене сутрин, и беше положителен.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: април 20, 2009, 10:05:48 »

Рени а ти нали в неделя щеше да правиш тест? Какво стана?
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: април 20, 2009, 10:37:14 »

Неказвам. Може и да дочакам своето чудо blum
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: април 20, 2009, 11:22:39 »

Ренка, този пост на мен поне ми прозвуча окуражаващо. Стискам палци да съм права  yahoo
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #173 -: април 20, 2009, 15:34:17 »

Ренка, този пост на мен поне ми прозвуча окуражаващо. Стискам палци да съм права  yahoo
И на мен ми изглежда, че нещата отиват на хвалене в скоро време! Искрено се надявам да е така!

Аз все още само чета тази тема и не "работя" по въпроса. Да видим докога  blum
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: април 20, 2009, 16:46:33 »

Рени, и аз стискам палци. Дано да има добри новини скоро blum
И аз съм тук все още. Очаквам скоро да ми дойде и да видим Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: април 20, 2009, 19:41:22 »

Ренка чакаме със стиснати палци да се похвалиш. good.Успех момиче
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #176 -: април 20, 2009, 21:04:56 »

Рени, стискам силно палци да споделиш добра новина скоро!  good

Скарлет, знам, че не искаш да се надяваш прекалено много все още, но е много обещаващо това със зацапването - дано да е било от имплантацията, датите май съвпадат. А сигурно е рано да имаш болки в гърдите, а и не винаги ги имало, знам... Така че мисли позитивно!!  give_rose

Благодаря ви за добрите думи. Ами на мен ми правиха изследвания заради един странен обрив, който получих. Дерматоложката препоръча изчакване с опитите, за да не се наложат лекарства и да се чудят какво да ми изпишат, ако съм бременна. Личният ми лекар каза да не си пропускам овулацията, понеже и без това засега нямаме късмет. Той не мисли, че тези изследвания налагат да се чака. А резултати чакам до два дни, овулацията ми закъснява. Дано да са добри новини и да имам овулация, миналия месец нямах... Много съм объркана и ми е много трудно спокойно да чакам.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: април 21, 2009, 02:52:48 »

И аз оставам в тази тема този месец. Но се радвам ,че най-сетне цикъла дойде на 28 ден , както едно време. Единственото , което съм правила по-различно този месец , е да взимам екстракт от Витекс на капки и да се мажа с прогестеронов крем от 12-26 ден на цикъла . Дано цикъла се регулира.

Гучи мила, не си единствената най-дълго в тази тема. Мисля ,че по едно и също врем с теб влязохме в тази темичка. Много ми стана неприятно, като прочетох, че има толкова нетактични и прости хора. Както някой беше казал, това е много лично и интимно нещо. Не се ядосвай , то всеки ще си получ и, това което заслужава.

Успех пожелавам на всички бебеправещи! give_rose
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #178 -: април 21, 2009, 08:17:28 »

Miri какво представлява този прогестеронов крем, че за първи път го чувам...на мен ми изписаха дуфастон със съмнение за нисък прогестерон и затова питам..
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: април 21, 2009, 08:54:38 »

Ренка, стискаме много палци новините да са положителни!  good

Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: