Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 01:13:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част  (Прочетена 141065 пъти)

echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 31, 2009, 15:55:10 »

ох и аз как се дразня. какво значи "малко да те позасилим" като всичко ти е наред. говори с лекарката защо точно иска да го пиеш. да ти обясни подробно за твоя случай.
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #46 -: март 31, 2009, 15:58:49 »

maj4eto аз съм много против лекарствата като цяло, защото почти всичките имат някакви странични ефекти, без билките естествено, но даже и някои от тях в прекалени количества са вредни. А колкото до мъжа ми.. и той си пусна нормалните изследвания кръв и урина + спермограма и след като и там няма нищо притеснително, не спирам да си задавам въпроса защо не се получава... гледам да не се отчайвам, защото ми е рано още...в темичката има хора, които пробват с години.. стискам палци за всички  pleasantry

ставам досадна май с моите постове, но...и се извинявам ако съм  Offtopic

echy_ не знам как да го напиша, но по време на прегледа  ми каза само,  че имам малка матка... попитах дали това може да е проблем евентуално .. тя каза : не...
следващия ми преглед е след 2-3 дена ще си пусна нови изследвания и ще е ги покажа пак макар, че не виждам смисъл... тя директно ми каза пий го 3 месеца и ела тогава за установяване на бременност...
« Последна редакция: април 02, 2009, 17:42:09 от Bulechka™ » Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 31, 2009, 18:46:14 »

Рени мила какво стана с теста направили го  - кажи как си smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 31, 2009, 19:03:36 »

Роди, правих тест. Отрицателен е, но все пак нищо не се знае. Трябва да ми дойде чак на 9-ти или 10-ти април. Така, че едва ли в момента резултата е на 100% сигурен. Затова ще си продължа на хомеопатичните пък след това ще видим.

Благодаря за подкрепата.  good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 31, 2009, 19:05:50 »

Рени аз правих Престо точно така, както ти сега, и беше отрицателен. След като ми закъсня с 2 дни тогава един Sure check ми показа  PREGQ.
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 02, 2009, 17:27:02 »

Гери, хайде направили отново тест? Щеше да пишеш резултата? Върти ми се едно нещо на ума ама да видим дали ще се окаже вярно  Wink

Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 02, 2009, 17:42:03 »

Миме, хайде и за мен да ти се завърти нещо на ума smile!
Ние продължаваме с опитите, нищо че много отдавна не съм писала тук.
Реших да не ходя повече при моя лекар и да потърся друго мнение. След проведеното лечение изкарах една ужасна седмица с гъбички. Такова чудо не бях имала и не предполагах колко е гадно. Добре, че се отървах бързо, защото яко ме тресеше нервата от тях.
Сега се надявам да не ми дойде след десетина дена, защото наистина се плаша вече sad.
И хайде дружно вече всички да забременяваме smile!!!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 02, 2009, 17:54:58 »

Днес правих пак тест и е отрицателен момичета.Благодаря все пак за стиснатите палци.Аз временно се махам от клуба защото имам нужда от почивка и ще се върна след месец два като се поуспокоя и се надявам като се върна тука да е пусто.
Рени мила стискам ти палци поне при теб да се получат нещата.
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 02, 2009, 18:01:57 »

стискам палци на danieIa и Рени ! И поддържам идеята всички да забременеем Bravo Ние правим опити от скоро но много много искам да има вече резулт.
« Последна редакция: април 02, 2009, 18:12:32 от Ani » Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 03, 2009, 07:34:14 »

днес пак ми дойде, при условие че последния ми цикъл беше миналия вторник. писна ми вече всяка седмица да съм неразположена.
трябваше да ми се изчисти организма от всички препарати досега които съм пила и да правя хормонално огледало при следващия цикъл. да но той се появи много бързо, мога ли за 1 седмица да ми се изчисти организма. та чудя се сега ли да си правя изследванията или да изчакам да видим следващия цикъл?
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 03, 2009, 09:04:12 »

Днес правих пак тест и е отрицателен момичета.Благодаря все пак за стиснатите палци.Аз временно се махам от клуба защото имам нужда от почивка и ще се върна след месец два като се поуспокоя и се надявам като се върна тука да е пусто.
Рени мила стискам ти палци поне при теб да се получат нещата.

Гери, стискам ти палци скоро да се завърнеш тук с чудесна новина. Съжалявам, че теста ти отново е отрицателен и цикъл си нямаш. Какво казва лекаря ти?

Благодаря тизапожеланието. Стискам ти палци и ти изпращам силна прегръдка.

Ечи, аз си мисля, че е по-добре да изчакаш следващия си цикъл, за да направиш изследванията. Успех!!!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 03, 2009, 13:20:07 »

Днес поне ми дойде цикъла което е успокоително.Надявам се вие да нямате моята съдба.Дано никой не се задържа толкова дълго като мен.
Рени в теб ми е надеждата да ме зарадваш този месец с добри новини.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 03, 2009, 13:35:07 »

Gucci - спокойно мила. Едва ли ти си се задържала най- дълго. Мен просто ми е съвестно да пиша тука blush Ние вече 2 години (и нещо сигурно) не се пазим и резултат никакъв. Ама аз не съм ходила по лекари (все още), нито пия нещо (все още) и за сега си спазвам принципа "То си знае кога ще стане и кога му се идва..."

Ама на - тоя месец почнаха да ме болят гърдите 3 седмици преди да ми дойде, почна да ми се яде, да ми се спи, да се дразня - викам си - ХА. Е да, ама не - отрицателен тест... Но поне (все още) не си го слагам навътре, защото това е още по- зле... И така девойки - успех на всички. Спокойствие му е майката. И всичко ще стане good girl_wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 05, 2009, 07:13:35 »

Момичета, аз все още оставам тук! Явно не ни е било писано този месец...  blush
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 05, 2009, 07:28:03 »

menyanthe мила, стискам ти палци за следващия месец. Имай вяра и всичко ще се оправи. good

Аз продължавам да чакам развитие. До края на другата седмица ще видим дали оставам или се махам.

Късмет на всички!!!

Гучи, на теб специална прегръдка!!!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: